Мобилен интернет от Globul???
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Мобилен интернет от Globul???
TNT написа:Я раздуйте каква е тая далавера с 30-те % ? Изобщо има ли далавера в това "неограниченото" ?
Има, само ако ще го ползваш скайпа за чат, и си склонен да гледаш как брадата ти расте в реално време, докато чакаш да ти зареди определена страница

Не Мы такие, Жизнь такая
Колеги Благодаря на всички за отговорите и съдействието!!!!
Интересното е че пак ходих до Глобъл-и те продалжават да ме убеждават че дори и този интернет за 2.50лв.(10МВ) е съсвсем достатъчен за разговори през Скайп!!! Явно това е начина да привлекът повече клиенти-но НЕ е Лоялно от тяхна страна!!!

Интересното е че пак ходих до Глобъл-и те продалжават да ме убеждават че дори и този интернет за 2.50лв.(10МВ) е съсвсем достатъчен за разговори през Скайп!!! Явно това е начина да привлекът повече клиенти-но НЕ е Лоялно от тяхна страна!!!
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
isaev3 написа:Колеги Благодаря на всички за отговорите и съдействието!!!!![]()
Колега и мен във Глобъл ми казаха същото като на теб-че този интернет вършел идеална работа за разговори по Скайп!!! Лъжлива работа май ще излезе!?!?

guns3 написа:isaev3 написа:Колеги Благодаря на всички за отговорите и съдействието!!!!![]()
Колега и мен във Глобъл ми казаха същото като на теб-че този интернет вършел идеална работа за разговори по Скайп!!! Лъжлива работа май ще излезе!?!?
Ми върши да, ама за известно време, докато изтекат платените МБ+30% отгоре. След това не върши. А една проста сметка показва, че за един скайп разговор са необходими около 64kbp/s Или 8КБ/s . Следователно за 1 минута разговор имаме 8*60= 480КБ или за 2 минути ~ 1Мб трафик. Е сметнете си сами 13МБ(10МБ пакет + 3МБ "бонус" със 128кпбс скорост) за колко минути ще ви стигнат

Не Мы такие, Жизнь такая
най-сетне получихме съвсем точен отговор
2.50 за 26 минути с лошо качество

2.50 за 26 минути с лошо качество
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2