Шампионска лига сезон 2011-2012г,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Шампионска лига сезон 2010-2011г,

Мнение от speedhokk » 29 Апр 2011, 13:55

АЗ лично ако бях фен на Барса, след тия изпълнения бих си замълчал. Реално погледнато, от всичките падания и търкаляния на Алвеш, Масчерано и Бускетс, да имаше макс 2-3 истински фала!
Ма тва съм си аз де, то затова и не съм фен на тоя отбор...

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Апр 2011, 16:41

е как да не играха нищо Реал - цяло първо полувреме се бранеха все едно водят с 5:0
Как очакваш да има атака докато си направиш салата или там каквото беше, като тия са се затворили като последния селски отбор.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от Tzveto » 29 Апр 2011, 19:42

speedhokk написа:АЗ лично ако бях фен на Барса, след тия изпълнения бих си замълчал. Реално погледнато, от всичките падания и търкаляния на Алвеш, Масчерано и Бускетс, да имаше макс 2-3 истински фала!
Ма тва съм си аз де, то затова и не съм фен на тоя отбор...

Най-накрая едно обективно мнение :) :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 30 Апр 2011, 0:06

rober написа:Всичките фенчета на цирка барселонски сте толкова смешни (като този по-горе), сигурно сте черни, ниски и грозни като своите любимци, затова така яростно ги подкрепяте. Човек като гледа мачовете на това недоразумение плюс малоумните коментари на феновете му, дори да не е за Реал, ще намрази барцелоната.

:no:
Не ти е лесно и на теб, като няма какво да кажеш...
21/02/08...speechless

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 30 Апр 2011, 1:59

Интерсно, белите фенчета как биха обяснили и оправдали със съдията това ? :smoke:
http://sportni.sportal.bg/news/komichno ... 521/4.html

http://www.bulfootball.com/2011/04/29/% ... %BF%D0%B0/

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 30 Апр 2011, 2:03

rober написа:Всичките фенчета на цирка барселонски сте толкова смешни (като този по-горе), сигурно сте черни, ниски и грозни като своите любимци, затова така яростно ги подкрепяте. Човек като гледа мачовете на това недоразумение плюс малоумните коментари на феновете му, дори да не е за Реал, ще намрази барцелоната.

много хейтърски го каза :mhihi: :no:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 30 Апр 2011, 7:07

Този Мауро никога не съм го харесвал,дори и като треньор на Порто,Челси и Интер-на него все някой му пречи.
Миналата година когато отстрани Барселона,струпа 10 играчи пред вратаря и голям тактик стана.
Мислеше че и този път ще му мине номера-е не стана.
Последна промяна nakoone на 30 Апр 2011, 21:20, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320d
Мечтае да кара: X6

Мнение от rober » 30 Апр 2011, 14:02

Моу избира такива тактики, защото знае че трябва да играе и срещу съдиите. Но наистини не всеки път успява да се измъкне от лапите на мафиота Платини 8) А и Реал показаха доста атрактивен футбол и вкараха красиви голове срещу нормалните несъдииски отбори. Това че Реал играели защитно в един мач, не означава че всеки мач са така, но на вас трудно може да ви се обясни каквото и да било, айде със здраве :wave:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 01 Май 2011, 15:58

ахахх баси цирка
миналогоди6ния съдия ,който изгони тиаго мота след цирка на бускетс
6те дирижира барса мадрид
хахахахахахахахаа
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 01 Май 2011, 21:42

rober написа:Моу избира такива тактики, защото знае че трябва да играе и срещу съдиите. Но наистини не всеки път успява да се измъкне от лапите на мафиота Платини 8) А и Реал показаха доста атрактивен футбол и вкараха красиви голове срещу нормалните несъдииски отбори. Това че Реал играели защитно в един мач, не означава че всеки мач са така, но на вас трудно може да ви се обясни каквото и да било, айде със здраве :wave:

Ти какво очакваше да се случи? Изгониха най големия селянин в световния футбол Пепе на този футболист трябва да му се забрани да играе до живот. Я ми кажи как може да си фен на отбор който можеби е в топ 3 на най добрите отбори в света и да излезе със схема 10-0-0 срещу барса, мача изобистваше от нарушения от играчите на Реал с цел накъсване на играта, при това положение какво очаквате да не ви дават картони ли? Преди време даже до някаква степен харесвах Реал защото винаги опитвада да играят нападателен и красив футбол, откакто дойде това ФУТБОЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ МУУУ, реал си смени коренно идеологията за футбол и сега няма отбор който да мразя повече от тях. VISCA EL BARSA
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 02 Май 2011, 11:10

http://vbox7.com/play:32e62b22
поЗдрав за феновете на пръца - как никога не ги бутат съдийте :banghead: :banghead: :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар
Кара: ше E36 325i

Мнение от F*natic » 02 Май 2011, 11:56

Съдията, та съдията...

Обаче нищо не казвате за това как Лео Меси сам мина цялата защита "балеринки", а? :mhihi:

Нищо лично към никого, не съм фен на Барса, но аз заради такива моменти гледам футбол, а вие? :angel:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 02 Май 2011, 12:40

В края на двубоя владеенето на топката бе малко над 80 процента в полза на “Барса” и съответно малко под 20% за домакините. Едва ли някога в историята “Реал” е бил така надиграван поне в този компонент на неговия стадион.

Деа и съдията :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 02 Май 2011, 12:58

Отбори много, фенове страшно много. Всеки избира сам на кой отбор да е фен и не случайно всеки отбор по света има своите фенове, кой по-малко, кой повече няма значение. Никой не оспорва, че Барселона е един от най-големите и добри отбори в света (особено последните години) и точно затова имат толкова фенове. За Реал е същото, при тях обаче картинката е малко обърната. Тяхната златна ера беше преди 10+ години, но си остават от най-големите отбори. Лично аз не съм фен на нито един от двата отбора, което не ми пречи да ги уважавам. Но едно не разбирам, едно, защо отбор като Барселона, отбор който може да победи всеки, получава в последно време такава съдийска подкрепа. Тук не става въпрос за това кой заслужавал да победи и кой не, а за факти! Тази година се нагледахме на страшно много съдийски гафове (лично аз не помня толкова много за една година) и се надявам всичко да е една случайност, веднъж един отбор е подкрепен, друг път не и така. Но едва ли някой може да оспори, че във футбола парите играят голяма роля, както и във всичко друго за огромна жалост, което пък ми напомня колко трябва да са ограничени, че не искат да въведат видео повторенията, но това е доста отделна и сложна тема. Айде стига съм ви занимавал, че закъснявам за упражнения :mhihi:

Пожелавам на всички поне да гледаме един добър финал, с красив футбол и без гафове, за които да говорим и да се псуваме после :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 02 Май 2011, 15:44

Обиждайте, плюйте, говорете...
Да не напомням кои бяха тримата номинирани за златна топка, кой е голмайстора на примера дивисион...
А за наглото държание на Моу, за оставяната винаги по-висока трева, за онова недоразумение Пепе на който наистина трябва да му се забрани да играе...абсолютен селски футболист просто не искам да коментирам.
Само, че сега във вторник пак съдията ще е виновен като паднете с 2-3 гола :confused:

После на финала Манчестър ще кажат пак че съдията е виновен като паднат с 2-3 гола и те на финала...
Идете и свирете вие като толкова много знаете, ама докато си плюете тука Барселона играят футбол и ще вземат и тазгодишната ШЛ !!!

VIVA LA BARÇA !!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата