Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Модератор: Общи модератори
Re: Шампионска лига сезон 2010-2011г,
АЗ лично ако бях фен на Барса, след тия изпълнения бих си замълчал. Реално погледнато, от всичките падания и търкаляния на Алвеш, Масчерано и Бускетс, да имаше макс 2-3 истински фала!
Ма тва съм си аз де, то затова и не съм фен на тоя отбор...
е как да не играха нищо Реал - цяло първо полувреме се бранеха все едно водят с 5:0
Как очакваш да има атака докато си направиш салата или там каквото беше, като тия са се затворили като последния селски отбор.
Как очакваш да има атака докато си направиш салата или там каквото беше, като тия са се затворили като последния селски отбор.
speedhokk написа:АЗ лично ако бях фен на Барса, след тия изпълнения бих си замълчал. Реално погледнато, от всичките падания и търкаляния на Алвеш, Масчерано и Бускетс, да имаше макс 2-3 истински фала!
Най-накрая едно обективно мнение

rober написа:Всичките фенчета на цирка барселонски сте толкова смешни (като този по-горе), сигурно сте черни, ниски и грозни като своите любимци, затова така яростно ги подкрепяте. Човек като гледа мачовете на това недоразумение плюс малоумните коментари на феновете му, дори да не е за Реал, ще намрази барцелоната.

Не ти е лесно и на теб, като няма какво да кажеш...
21/02/08...speechless
Интерсно, белите фенчета как биха обяснили и оправдали със съдията това ?
http://sportni.sportal.bg/news/komichno ... 521/4.html
http://www.bulfootball.com/2011/04/29/% ... %BF%D0%B0/

http://sportni.sportal.bg/news/komichno ... 521/4.html
http://www.bulfootball.com/2011/04/29/% ... %BF%D0%B0/
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
rober написа:Всичките фенчета на цирка барселонски сте толкова смешни (като този по-горе), сигурно сте черни, ниски и грозни като своите любимци, затова така яростно ги подкрепяте. Човек като гледа мачовете на това недоразумение плюс малоумните коментари на феновете му, дори да не е за Реал, ще намрази барцелоната.
много хейтърски го каза

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Този Мауро никога не съм го харесвал,дори и като треньор на Порто,Челси и Интер-на него все някой му пречи.
Миналата година когато отстрани Барселона,струпа 10 играчи пред вратаря и голям тактик стана.
Мислеше че и този път ще му мине номера-е не стана.
Миналата година когато отстрани Барселона,струпа 10 играчи пред вратаря и голям тактик стана.
Мислеше че и този път ще му мине номера-е не стана.
Последна промяна nakoone на 30 Апр 2011, 21:20, променена общо 1 път

- rober
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d
- Мечтае да кара: X6
Моу избира такива тактики, защото знае че трябва да играе и срещу съдиите. Но наистини не всеки път успява да се измъкне от лапите на мафиота Платини
А и Реал показаха доста атрактивен футбол и вкараха красиви голове срещу нормалните несъдииски отбори. Това че Реал играели защитно в един мач, не означава че всеки мач са така, но на вас трудно може да ви се обясни каквото и да било, айде със здраве 

ахахх баси цирка
миналогоди6ния съдия ,който изгони тиаго мота след цирка на бускетс
6те дирижира барса мадрид
хахахахахахахахаа
миналогоди6ния съдия ,който изгони тиаго мота след цирка на бускетс
6те дирижира барса мадрид
хахахахахахахахаа
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
rober написа:Моу избира такива тактики, защото знае че трябва да играе и срещу съдиите. Но наистини не всеки път успява да се измъкне от лапите на мафиота ПлатиниА и Реал показаха доста атрактивен футбол и вкараха красиви голове срещу нормалните несъдииски отбори. Това че Реал играели защитно в един мач, не означава че всеки мач са така, но на вас трудно може да ви се обясни каквото и да било, айде със здраве
Ти какво очакваше да се случи? Изгониха най големия селянин в световния футбол Пепе на този футболист трябва да му се забрани да играе до живот. Я ми кажи как може да си фен на отбор който можеби е в топ 3 на най добрите отбори в света и да излезе със схема 10-0-0 срещу барса, мача изобистваше от нарушения от играчите на Реал с цел накъсване на играта, при това положение какво очаквате да не ви дават картони ли? Преди време даже до някаква степен харесвах Реал защото винаги опитвада да играят нападателен и красив футбол, откакто дойде това ФУТБОЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ МУУУ, реал си смени коренно идеологията за футбол и сега няма отбор който да мразя повече от тях. VISCA EL BARSA
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- F*natic
- Потребител
-
- Кара: ше E36 325i
Съдията, та съдията...
Обаче нищо не казвате за това как Лео Меси сам мина цялата защита "балеринки", а?
Нищо лично към никого, не съм фен на Барса, но аз заради такива моменти гледам футбол, а вие?
Обаче нищо не казвате за това как Лео Меси сам мина цялата защита "балеринки", а?

Нищо лично към никого, не съм фен на Барса, но аз заради такива моменти гледам футбол, а вие?

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
В края на двубоя владеенето на топката бе малко над 80 процента в полза на “Барса” и съответно малко под 20% за домакините. Едва ли някога в историята “Реал” е бил така надиграван поне в този компонент на неговия стадион.
Деа и съдията

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Отбори много, фенове страшно много. Всеки избира сам на кой отбор да е фен и не случайно всеки отбор по света има своите фенове, кой по-малко, кой повече няма значение. Никой не оспорва, че Барселона е един от най-големите и добри отбори в света (особено последните години) и точно затова имат толкова фенове. За Реал е същото, при тях обаче картинката е малко обърната. Тяхната златна ера беше преди 10+ години, но си остават от най-големите отбори. Лично аз не съм фен на нито един от двата отбора, което не ми пречи да ги уважавам. Но едно не разбирам, едно, защо отбор като Барселона, отбор който може да победи всеки, получава в последно време такава съдийска подкрепа. Тук не става въпрос за това кой заслужавал да победи и кой не, а за факти! Тази година се нагледахме на страшно много съдийски гафове (лично аз не помня толкова много за една година) и се надявам всичко да е една случайност, веднъж един отбор е подкрепен, друг път не и така. Но едва ли някой може да оспори, че във футбола парите играят голяма роля, както и във всичко друго за огромна жалост, което пък ми напомня колко трябва да са ограничени, че не искат да въведат видео повторенията, но това е доста отделна и сложна тема. Айде стига съм ви занимавал, че закъснявам за упражнения
Пожелавам на всички поне да гледаме един добър финал, с красив футбол и без гафове, за които да говорим и да се псуваме после

Пожелавам на всички поне да гледаме един добър финал, с красив футбол и без гафове, за които да говорим и да се псуваме после

Обиждайте, плюйте, говорете...
Да не напомням кои бяха тримата номинирани за златна топка, кой е голмайстора на примера дивисион...
А за наглото държание на Моу, за оставяната винаги по-висока трева, за онова недоразумение Пепе на който наистина трябва да му се забрани да играе...абсолютен селски футболист просто не искам да коментирам.
Само, че сега във вторник пак съдията ще е виновен като паднете с 2-3 гола
После на финала Манчестър ще кажат пак че съдията е виновен като паднат с 2-3 гола и те на финала...
Идете и свирете вие като толкова много знаете, ама докато си плюете тука Барселона играят футбол и ще вземат и тазгодишната ШЛ !!!
VIVA LA BARÇA !!
Да не напомням кои бяха тримата номинирани за златна топка, кой е голмайстора на примера дивисион...
А за наглото държание на Моу, за оставяната винаги по-висока трева, за онова недоразумение Пепе на който наистина трябва да му се забрани да играе...абсолютен селски футболист просто не искам да коментирам.
Само, че сега във вторник пак съдията ще е виновен като паднете с 2-3 гола

После на финала Манчестър ще кажат пак че съдията е виновен като паднат с 2-3 гола и те на финала...
Идете и свирете вие като толкова много знаете, ама докато си плюете тука Барселона играят футбол и ще вземат и тазгодишната ШЛ !!!
VIVA LA BARÇA !!