Хакване на WIFI?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Хакване на WIFI?

Мнение от uricatoli » 08 Май 2011, 18:58

някой запознат ли е по какъв начин може да се хакне заключена мрежа? казаха ми че с линукс е най лесно и затова в момента съм с него обаче нищо не мога да му разбера.. Та ако някой чатка нещата да свирка.. че тук нета е едни цени не ми се говори...
Изображение

Аватар

Re: Хакване на WIFI?

Мнение от Хаос » 08 Май 2011, 19:02

пиши у тырсачката "WPА" "WEP" и ще ти излезе темата, тая тема ми беше отправната точка, два месеца по-късно, все още не плащам за интернет (тук цените са дебели също)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 08 Май 2011, 19:05

Хаос написа:пиши у тырсачката "WPА" "WEP" и ще ти излезе темата, тая тема ми беше отправната точка, два месеца по-късно, все още не плащам за интернет (тук цените са дебели също)

бре дебели дебели.. ма не искат 150е за закачане + 50е за инсталация на рутер + 100е за рутер.. :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Май 2011, 19:07

uricatoli написа:
Хаос написа:пиши у тырсачката "WPА" "WEP" и ще ти излезе темата, тая тема ми беше отправната точка, два месеца по-късно, все още не плащам за интернет (тук цените са дебели също)

бре дебели дебели.. ма не искат 150е за закачане + 50е за инсталация на рутер + 100е за рутер.. :mhihi:

е, чеки малко, все пак аз съм в Европа
но да, рутера ти е 100 евро, инсталацията от техник още 50, първоначална такса няма
цената на месец е 40-50 евро и е ограничено до 5-10 ГБ трафик
скъпо е
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 08 Май 2011, 19:20

Зайо, ей ти предната тема дето обсъждахме: viewtopic.php?f=4&t=226024&p=2474117&hilit=backtrack#p2474117

на кратко- трябва ти backtrack (питай гугъл- ще ти излезе веднага), записваш я на бутващ диск или флашка и работиш с нея... Става номера при WEP кодирани мрежи, при WPA забрави... не че е невъзможно, но става бавно (собствената си мрежа с дни не можах да хакна :mhihi: ) или просто не става...
ПС: Нямаш грижи да стартираш програмата и на която и да е Бозъ- така или иначе я записваш като бутващ диск/флашка... С линукс като си ако не греша ще можеш да я инсталираш и да си я ползваш спокойно...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: шестак

Мнение от mercrullz » 08 Май 2011, 19:43

кви са тия цени 100 евро за рутер... 50 евро за тва ... 100 евро за онова... само оправдания си търсите...
ебати и клошарската работа... ще ме извинявате ма отишли ли сте някъде ..като не смогвате.. се прибираите тука на евтиното.
На мен тука 2-3 пъти ми се закачат я за кабеларката я за нета некви мърлячи.. то разправии то чудо... нито другите са ви длъжни да ви плащат сметките нито да ви издържат.
Изображение

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 08 Май 2011, 20:45

mercrullz написа:кви са тия цени 100 евро за рутер... 50 евро за тва ... 100 евро за онова... само оправдания си търсите...
ебати и клошарската работа... ще ме извинявате ма отишли ли сте някъде ..като не смогвате.. се прибираите тука на евтиното.
На мен тука 2-3 пъти ми се закачат я за кабеларката я за нета некви мърлячи.. то разправии то чудо... нито другите са ви длъжни да ви плащат сметките нито да ви издържат.

ми такива са си цените.. А ти какво си се заял не мога да разбера.. да не сме милионери всичките като тебе? Стой си там на евтиното и си мълчи.. аз предпочитам да си стоя на скъпото и да си търся алтернативни варианти.. :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 08 Май 2011, 20:51

Тука в университета се опитахме да направим такъв трик и успяхме, но ни хванаха и сега не само, че въпросната мрежа е криптирана от НАСА (почти буквално) а и щяха да ни бият (това съвсем буквално). Затова внимавай, защото лесно ще разберат, че мрежата е хакната и може да има тупа-лупа.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Май 2011, 21:10

После що ни екстрадират гражданите от разни държави :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 08 Май 2011, 21:17

///peter написа:После що ни екстрадират гражданите от разни държави :mhihi:

да не давам линк към тема в друг форум където са вооръжени с огромни антени с обхват 3км :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 08 Май 2011, 22:06

Хаква се само WEP криптирано wi-fi. WPA не може, не си и прави труда ;)
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Май 2011, 23:14

http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.bg

Я виж тука ... тоя пич е фокусник.
Само не разбрах как се лови крадец на вифи и какво е наказанието, че ми се живее още :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 08 Май 2011, 23:42

ms написа:на кратко- трябва ти backtrack (питай гугъл- ще ти излезе веднага)

:yes: и в ютуб има поне 50 туториъл-а даже има и на български един майстор е направил. В общи линии не си ли програмист или подобно няма да можеш да го направиш, а и не си струва усилията щото всички вече са на WPA2 :bchug:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 08 Май 2011, 23:50

Я не го плаши сега- аз НЕ съм програмист, но с малко четене и няколко клипа изгледани успешно се оправих с програмата... И да те информирам- пълно е мрежи кодирани на WEP, само покрай мен с телефона хващам 3 такива, с лаптопа стават 6-7 на WEP кодиране :roll: и положението е такова навсякъде- винаги има някой дето не може да помни дълга парола и слага WEP заради по-малкото символи :mhihi: не рядко на WEP мрежи им уцелвам и паролите- любимо им е да слагат 12345 или 54321 :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 08 Май 2011, 23:58

ms написа:Я не го плаши сега- аз НЕ съм програмист, но с малко четене и няколко клипа изгледани успешно се оправих с програмата...

така де не съм казал че е невъзможно..но 100% не си хакнал WPA2 и гаранция си загубил тон време...
иначе да има наистина, аз също около мен от 7 мрежи - 3 са WEP .Те са го казали, докато има балъци ще има и тарикати.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Следваща

Назад към Извън Темата