Хакване на WIFI?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Хакване на WIFI?
някой запознат ли е по какъв начин може да се хакне заключена мрежа? казаха ми че с линукс е най лесно и затова в момента съм с него обаче нищо не мога да му разбера.. Та ако някой чатка нещата да свирка.. че тук нета е едни цени не ми се говори...
Re: Хакване на WIFI?
пиши у тырсачката "WPА" "WEP" и ще ти излезе темата, тая тема ми беше отправната точка, два месеца по-късно, все още не плащам за интернет (тук цените са дебели също)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Хаос написа:пиши у тырсачката "WPА" "WEP" и ще ти излезе темата, тая тема ми беше отправната точка, два месеца по-късно, все още не плащам за интернет (тук цените са дебели също)
бре дебели дебели.. ма не искат 150е за закачане + 50е за инсталация на рутер + 100е за рутер..

uricatoli написа:Хаос написа:пиши у тырсачката "WPА" "WEP" и ще ти излезе темата, тая тема ми беше отправната точка, два месеца по-късно, все още не плащам за интернет (тук цените са дебели също)
бре дебели дебели.. ма не искат 150е за закачане + 50е за инсталация на рутер + 100е за рутер..
е, чеки малко, все пак аз съм в Европа
но да, рутера ти е 100 евро, инсталацията от техник още 50, първоначална такса няма
цената на месец е 40-50 евро и е ограничено до 5-10 ГБ трафик
скъпо е
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Зайо, ей ти предната тема дето обсъждахме: viewtopic.php?f=4&t=226024&p=2474117&hilit=backtrack#p2474117
на кратко- трябва ти backtrack (питай гугъл- ще ти излезе веднага), записваш я на бутващ диск или флашка и работиш с нея... Става номера при WEP кодирани мрежи, при WPA забрави... не че е невъзможно, но става бавно (собствената си мрежа с дни не можах да хакна
) или просто не става...
ПС: Нямаш грижи да стартираш програмата и на която и да е Бозъ- така или иначе я записваш като бутващ диск/флашка... С линукс като си ако не греша ще можеш да я инсталираш и да си я ползваш спокойно...
на кратко- трябва ти backtrack (питай гугъл- ще ти излезе веднага), записваш я на бутващ диск или флашка и работиш с нея... Става номера при WEP кодирани мрежи, при WPA забрави... не че е невъзможно, но става бавно (собствената си мрежа с дни не можах да хакна

ПС: Нямаш грижи да стартираш програмата и на която и да е Бозъ- така или иначе я записваш като бутващ диск/флашка... С линукс като си ако не греша ще можеш да я инсталираш и да си я ползваш спокойно...
- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
кви са тия цени 100 евро за рутер... 50 евро за тва ... 100 евро за онова... само оправдания си търсите...
ебати и клошарската работа... ще ме извинявате ма отишли ли сте някъде ..като не смогвате.. се прибираите тука на евтиното.
На мен тука 2-3 пъти ми се закачат я за кабеларката я за нета некви мърлячи.. то разправии то чудо... нито другите са ви длъжни да ви плащат сметките нито да ви издържат.
ебати и клошарската работа... ще ме извинявате ма отишли ли сте някъде ..като не смогвате.. се прибираите тука на евтиното.
На мен тука 2-3 пъти ми се закачат я за кабеларката я за нета некви мърлячи.. то разправии то чудо... нито другите са ви длъжни да ви плащат сметките нито да ви издържат.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
mercrullz написа:кви са тия цени 100 евро за рутер... 50 евро за тва ... 100 евро за онова... само оправдания си търсите...
ми такива са си цените.. А ти какво си се заял не мога да разбера.. да не сме милионери всичките като тебе? Стой си там на евтиното и си мълчи.. аз предпочитам да си стоя на скъпото и да си търся алтернативни варианти..

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Тука в университета се опитахме да направим такъв трик и успяхме, но ни хванаха и сега не само, че въпросната мрежа е криптирана от НАСА (почти буквално) а и щяха да ни бият (това съвсем буквално). Затова внимавай, защото лесно ще разберат, че мрежата е хакната и може да има тупа-лупа.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
После що ни екстрадират гражданите от разни държави 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
///peter написа:После що ни екстрадират гражданите от разни държави
да не давам линк към тема в друг форум където са вооръжени с огромни антени с обхват 3км

Хаква се само WEP криптирано wi-fi. WPA не може, не си и прави труда 

Не Мы такие, Жизнь такая
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.bg
Я виж тука ... тоя пич е фокусник.
Само не разбрах как се лови крадец на вифи и какво е наказанието, че ми се живее още
Я виж тука ... тоя пич е фокусник.
Само не разбрах как се лови крадец на вифи и какво е наказанието, че ми се живее още

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ms написа:на кратко- трябва ти backtrack (питай гугъл- ще ти излезе веднага)

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Я не го плаши сега- аз НЕ съм програмист, но с малко четене и няколко клипа изгледани успешно се оправих с програмата... И да те информирам- пълно е мрежи кодирани на WEP, само покрай мен с телефона хващам 3 такива, с лаптопа стават 6-7 на WEP кодиране
и положението е такова навсякъде- винаги има някой дето не може да помни дълга парола и слага WEP заради по-малкото символи
не рядко на WEP мрежи им уцелвам и паролите- любимо им е да слагат 12345 или 54321

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ms написа:Я не го плаши сега- аз НЕ съм програмист, но с малко четене и няколко клипа изгледани успешно се оправих с програмата...
така де не съм казал че е невъзможно..но 100% не си хакнал WPA2 и гаранция си загубил тон време...
иначе да има наистина, аз също около мен от 7 мрежи - 3 са WEP .Те са го казали, докато има балъци ще има и тарикати.
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4