Шофьорска книжка – само след навършване на 21 г.?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Dr.D
- Потребител
-
- Мечтае да кара: e92
Re: Шофьорска книжка – само след навършване на 21 г.?
Истината е че 31 часа на курсовете са много малко, заедно с корупцията и претупването на изпитите става лудница ... 18г е добра възраст, стига всичко да се прави както си трябва.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Да бе.. особена необходимост е в Симеоновград. Дето главните улици са 2 бр. по 600 метра дълги , обаче жулят пияни с 3 месеца стаж, обръщат хлопели и мачкат деца ...
И аз съм за казармата !
А иначе @Lenco
Няма по-точно определение за днешното поколение 
И аз съм за казармата !
А иначе @Lenco

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Yanko Petrov написа:1. Това няма да го приемат
2. Ако случайно го приемат, ще внесем обосновано искане да се премахне
1- вярно няма да го приемат за съжаление... просто някой си няма занимавка и говори колкото да не е без хич...
2- я го дай това ОБОСНОВАНО ИСКАНЕ- да видим дали ще ни убедиш нас из форума дето сме ЗА книжките да се дават или по-късно, или поне изпита да е ИЗПИТ, а не купуване на книжки...
3- май нещо сте си повярвали повече от нужното...
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
пълна тупотия аз съм на 21 имам книжка от 3 години почти и съм без нито 1 акт....та ако човека не му се одава няма значения на колко е дали 18 дали 30 или 50 годините не играят роля зависи от човека ; ) има ли акъл няма ли това е
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Аз разбрах от първа ръка, че също така в Симеоновград е имало и гонка.
А иначе тука забелязвам всички, които вече са над 21г. и са взели книжка, са ЗА взимането на 21г., ама иначе Вие си ги изкарахте на 18 нали ?
А иначе тука забелязвам всички, които вече са над 21г. и са взели книжка, са ЗА взимането на 21г., ама иначе Вие си ги изкарахте на 18 нали ?

- ms
-
-
BorisBMW написа:....

Да го кажа така- понеже минимум 60% от младежите на 18-19г. са пълни олигофрени и не могат да мислят, предпочитам другите 40% да псуват (и с право) и да си вземат книжките на 21г....
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Кво значение има годините? Да върнат полигона, извънградското, старите листовки/или новите/ ама с три грешки, както беше..
Другото, ма кой как се бил усещал, а и некой даде за пример ония случай по велик ден, кво общо има...Има ли закон за пиене има, той е на 23.. и т.н...
А и тва за 65г, ми има хора, които с тва си вадят хляба, а се пенсионираш на 67г /ма тва за сега/... а и друго, да се надяваме, че ше ги доживеем тия 65г, и е малко грубо някой да се изкава с "индивиди"..шото един ден и той ше е от тия същите
п.п. За, казармата
Другото, ма кой как се бил усещал, а и некой даде за пример ония случай по велик ден, кво общо има...Има ли закон за пиене има, той е на 23.. и т.н...
А и тва за 65г, ми има хора, които с тва си вадят хляба, а се пенсионираш на 67г /ма тва за сега/... а и друго, да се надяваме, че ше ги доживеем тия 65г, и е малко грубо някой да се изкава с "индивиди"..шото един ден и той ше е от тия същите

п.п. За, казармата

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Ако стане така, че да ги приемат тези недосмислици ще накарам един познат които е инструктор да мина листовките и курса при него (неофиц.) и просто ще си карам без книжка. Имам познати които са на по 19 и точно книжката им вади парите, защото навремето не са учили и в главите им няма нищо.... Не книжката управлява колата. Всичко е до възпитанието както казаха колегите по горе.
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
ms написа:Yanko Petrov написа:1. Това няма да го приемат
2. Ако случайно го приемат, ще внесем обосновано искане да се премахне
1- вярно няма да го приемат за съжаление... просто някой си няма занимавка и говори колкото да не е без хич...
2- я го дай това ОБОСНОВАНО ИСКАНЕ- да видим дали ще ни убедиш нас из форума дето сме ЗА книжките да се дават или по-късно, или поне изпита да е ИЗПИТ, а не купуване на книжки...
3- май нещо сте си повярвали повече от нужното...
Абе ти навсякъде си опозиция бре

- ms
-
-
Yanko Petrov написа:Абе ти навсякъде си опозиция бреТеб ли трябва да убеждавам в каквото и да било?? Я се стегни малко! С какво ще помогне даването на книжка на 21 г ? Аз ще ти кажа - до тогава ще карат без книжки, това ще стане!!! Т.е. не само, че с нищо не помага, но и ще попречи на добросъвестните кандидат-шофьори. А и както казах, това няма да се приеме, та не виждам какво се палите... (виждам, че поне с това сме на едно мнение... да не повярваш)
Въпрос на гледна точка- за мен ти си ми опозиция на всичко

ще карат без книжки- спор няма... е КАТ нали са за това- да проверяват и глобяват... глобите ги забрави- то корупцията е ясна, ама поне ще им струва скъпо да си карат колата 3г. без книжка и има шанс след 3-та стотачка подкуп да спре да кара

аз нямам нищо против и на 16г. да се дават книжки, но когато курса и изпита станат такива, че да гарантират способността на човек да управлява кола безопасно за всички... тъй като обаче това тук скоро няма да стане, съм съгласен да заложим на по-високата възраст за издаване на документа...
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
ms написа:ще карат без книжки- спор няма... е КАТ нали са за това- да проверяват и глобяват... глобите ги забрави- то корупцията е ясна, ама поне ще им струва скъпо да си карат колата 3г. без книжка и има шанс след 3-та стотачка подкуп да спре да кара![]()
Ами ето сам го казваш

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Elesar74 написа:Говоря за поколението, което идологизира разни чалга изпълнители, което се прехласва по разни безвкусици, въртяни по националните телвизии и което е способно да се присмива на всичко, както и да не уважава никой. А в много случаи на такива млади хора им бяха дадени наготово, коли, къщи, бизнес...Хора без утвърден характер, това наричам аз разглезен човек. Днес истината и лъжата се мерят от "всички гледни точки", или по статии в Интернет. Осмиват се неща, което трябва да се почитат, а се почитат неща, които са за бунището. Какво да кажем за образователната ни система, не ми се пише. Като прочета някъде: откраднал колата на баща си. И на ум не ми е идвало да крада колата от баща си, макар че ми се е карало. Братовчед ми ми се сърди, що не му давам да кара BMW-то, а два пъти го хванаха че кара без книжка и има актове за 1000 лв., ма те тъпите полицаи са виновни. Ставали бели на пътя. Те белите стават първо някъде другаде, после на пътя.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Нека и на 12 да изкарват книжка-въз основа на моя опит аз бих оставил детето ми да си събере пари сам/а за кола ,да си я купи и поддържа със собствени сили и средства-ако това стане на 18 години(малко ме съмнява
),няма лошо.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Нека и на 12 да изкарват книжка-въз основа на моя опит аз бих оставил детето ми да си събере пари сам/а за кола ,да си я купи и поддържа със собствени сили и средства-ако това стане на 18 години(малко ме съмнява),няма лошо..
Ех да мислеха като теб всички колега....

59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4