Реплика на IPhone 4..?
Модератор: Общи модератори
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Re: Реплика на IPhone 4..?
adovet написа:Бях си взел реплика на Iphone. На външен вид нямаше никаква разлика с оригинала, менюто също беШЕ 1:1, но функциите нямаха нищо общо. Има само JAVA и нищо друго. Продадох го след няма и 10 дена. Също като звънне веднага се разбира че е китайски ментак. Вече няма да направя грешка да си взема някаква реплика на каквото и да е.
Прав си Колега,но всеки има вкус

BMWALPINA написа:bum_bum написа:Абе не знам ама дето съм дърт пръч вече и откакто барнах 4-ката се сцепих да играя, ебахти игрите има за тя телефон
Angry birds...няма такава зарибявка...
infinity blade

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
alx написа:BMWALPINA написа:bum_bum написа:Абе не знам ама дето съм дърт пръч вече и откакто барнах 4-ката се сцепих да играя, ебахти игрите има за тя телефон
Angry birds...няма такава зарибявка...
infinity blade
GT racing motor academy...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сега съм на Predators, иначе Death Rally, Pes2011, Castle Defense, Zombie Smash, Plants vs Zombies.. помня първите игри за телефони, разни змии и тем подобни и направо се плаша какво ли ще има след 10-15 години. Дано не фана някой паркисон до тогава да не мога да ги разцъквам 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Аз си имам зоологическа градина - Tiny Zoo 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
stefanoff написа:Ivo_Borisov написа:Гледах в ментел-а айфон 4 на абонамент струва около 500-600 лв. Може и на изплащане по около 30 лв на месец за две години. Цените според мен са много добри. Не си заслужава реплика при положение че може да се вземе толкова изгодно
+ тарифен план за 50лв/месец
Грешиш! 579лв при плащане в брой за бизнес клиенти + 20 лв такса за неограничен интернет към съществуващ абонат

Ivo_Borisov написа:stefanoff написа:Ivo_Borisov написа:Гледах в ментел-а айфон 4 на абонамент струва около 500-600 лв. Може и на изплащане по около 30 лв на месец за две години. Цените според мен са много добри. Не си заслужава реплика при положение че може да се вземе толкова изгодно
+ тарифен план за 50лв/месец
Грешиш! 579лв при плащане в брой за бизнес клиенти + 20 лв такса за неограничен интернет към съществуващ абонатЦените са без ДДС.
Еми е сега отивам да си регистрирам фирма, че да стана бизнес клиент и да го взема на тая цена

Отделно, че специално за 4ката се оказа, че има бъг с батерията, половината мениджърчета във фирмата, дето им беха навзимали, изпищяха, че кара по половин ден и сега телефоните пътуват на някъде, да им сменят батериите (щото в БГ май няма сервиз, който да я извършва тая услуга )
Не Мы такие, Жизнь такая
stefanoff написа:... Отделно, че специално за 4ката се оказа, че има бъг с батерията, половината мениджърчета във фирмата, дето им беха навзимали, изпищяха, че кара по половин ден и сега телефоните пътуват на някъде, да им сменят батериите (щото в БГ май няма сервиз, който да я извършва тая услуга )
1. "Бъга" с батерията се оказа бъг с някои от потребителите, които така и не разбраха, че при смартфони (в частност iPhone) които поддържат "multitasking" функция всички отворени приложения остават активни докато не се ИЗКЛЮЧАТ/ЗАТВОРЯТ !!!. Ако само се скрият от рботното поле те продължават да работят в "background" и съответно да консумират ток от батерията ...
2. Модела iPhone 4 е телефона на който най-лесно се сменя батерията от всички модели на фирмата до сега !!! При него като се свали задния капак (отвиват се само 2 винтчета) батерията е най-отгоре и се сменя директно като се разкача само една букса, докато при предишните модели при разглобяване се сваля дисплея и батерията се намираше най-отдолу под всички платки в дъното на корпуса.
3. И двата мобилни оператора имат сервизи за моделите които предлагат официално (просто са задължени) а ако потърсиш в GOOGLE-то ще намериш една купчина обяви и от фирми и от частни лица за ремонт на iPhone.
Отделно, че за такива "мениджърчета" върха на телекомуникационнте технологии е достигнат през деветдесетте години с появата на "мобифоните" и от там нататък само МР3-ките, клипчетата и игрите характеризират качеството на един телефон ...
Последна промяна tsb_bg на 14 Май 2011, 17:37, променена общо 1 път
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Да ви питам какво си слагате на Screen-а? Смисъл картинки,снимки...? Аз сега съм с това:
А пък на Theme image съм си сложил
Доста добър контраст вади капацитивния екран 

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Ето разликите между двата телефона-оригинален iPhone 4-ка и менте.
Всеки може да открие разликите
http://www.youtube.com/watch?v=1i5pjlyy ... ure=relmfu
Всеки може да открие разликите

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
ZLATIST написа:Ето разликите между двата телефона-оригинален iPhone 4-ка и менте.
Всеки може да открие разликите![]()
В това клипче сравняват два мобилни оператора - АT&T and Verizon, а не че един от Айфоните е менте

И двата телефона, които се тестват в клипчето са оригинални iPhone, но работят по различни стандарти за радио-комуникация
Първия (на оператора VERIZON) е базиран на системата Code Division Multiple Access (CDMA)
Втория (на оператора АТ&Т) е базиран на системата Global System for Mobile Communications (GSM)
Основната разлика между двете системи е, че GSM е разработена и е част от 2G технологията, докато CDMA или WCDMA е част от новите технологии 3G за пренос на данни
Двете системи (съответно технологиите на приемател/предавател) са несъвместими.
Поради широкото распространение на GSM мрежите, както като оборудване на базови станции така и като телефонни апарати въпреки приемуществата на CDMA технологиите (съответно мрежите) трудно се налагат на пазара на комуникационните услуги.
Първия (на оператора VERIZON) е базиран на системата Code Division Multiple Access (CDMA)
Втория (на оператора АТ&Т) е базиран на системата Global System for Mobile Communications (GSM)
Основната разлика между двете системи е, че GSM е разработена и е част от 2G технологията, докато CDMA или WCDMA е част от новите технологии 3G за пренос на данни
Двете системи (съответно технологиите на приемател/предавател) са несъвместими.
Поради широкото распространение на GSM мрежите, както като оборудване на базови станции така и като телефонни апарати въпреки приемуществата на CDMA технологиите (съответно мрежите) трудно се налагат на пазара на комуникационните услуги.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Реплика на IPhone 4..?
Малко съм извън темата за менте или не но :
Тъй като се говори за бъгове при първите модели на 4-ката искам да ви запитам сега като излезна белия малко по- късничко дали ще е една идея по-добър от към оправени " първоначални болести " ?
Във връзка с предстоящо закупуване на въпросния телефон ми е въпроса !
Тъй като се говори за бъгове при първите модели на 4-ката искам да ви запитам сега като излезна белия малко по- късничко дали ще е една идея по-добър от към оправени " първоначални болести " ?
Във връзка с предстоящо закупуване на въпросния телефон ми е въпроса !

До колкото има информация за "белия" iPhone хардуерни промени няма или ако има то те се свеждат до дизайна на предния капак заради proximity сензора (който изключва тъч-панела по време на разговор, когато телефона е близо до лицето)
От друга страна софтуерните ъпдейти не разпознават цвета на телефона
Така че колкото "цвета кара колата" толкова и телефона
Успех
От друга страна софтуерните ъпдейти не разпознават цвета на телефона

Така че колкото "цвета кара колата" толкова и телефона
Успех