Реплика на IPhone 4..?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Re: Реплика на IPhone 4..?

Мнение от chenchev » 13 Май 2011, 20:00

adovet написа:Бях си взел реплика на Iphone. На външен вид нямаше никаква разлика с оригинала, менюто също беШЕ 1:1, но функциите нямаха нищо общо. Има само JAVA и нищо друго. Продадох го след няма и 10 дена. Също като звънне веднага се разбира че е китайски ментак. Вече няма да направя грешка да си взема някаква реплика на каквото и да е.

Прав си Колега,но всеки има вкус :winky: На мен ми трябваше телефон с 2 сим карти,WiFi и добър външен вид. Според мен няма по-добро решение :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Май 2011, 20:28

BMWALPINA написа:
bum_bum написа:Абе не знам ама дето съм дърт пръч вече и откакто барнах 4-ката се сцепих да играя, ебахти игрите има за тя телефон :mhihi:

Angry birds...няма такава зарибявка...

infinity blade ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 13 Май 2011, 20:37

alx написа:
BMWALPINA написа:
bum_bum написа:Абе не знам ама дето съм дърт пръч вече и откакто барнах 4-ката се сцепих да играя, ебахти игрите има за тя телефон :mhihi:

Angry birds...няма такава зарибявка...

infinity blade ;)

GT racing motor academy... :mhihi: можем да я джъткаме онлайн :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Май 2011, 21:06

Сега съм на Predators, иначе Death Rally, Pes2011, Castle Defense, Zombie Smash, Plants vs Zombies.. помня първите игри за телефони, разни змии и тем подобни и направо се плаша какво ли ще има след 10-15 години. Дано не фана някой паркисон до тогава да не мога да ги разцъквам :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 13 Май 2011, 21:09

Аз си имам зоологическа градина - Tiny Zoo :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 13 Май 2011, 23:16

Ето я и моята любима игричка.. http://www.youtube.com/watch?v=GH0SO3XYFac
А репликите какво играете? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 14 Май 2011, 10:46

stefanoff написа:
Ivo_Borisov написа:Гледах в ментел-а айфон 4 на абонамент струва около 500-600 лв. Може и на изплащане по около 30 лв на месец за две години. Цените според мен са много добри. Не си заслужава реплика при положение че може да се вземе толкова изгодно :roll:

+ тарифен план за 50лв/месец :no:

Грешиш! 579лв при плащане в брой за бизнес клиенти + 20 лв такса за неограничен интернет към съществуващ абонат ;) Цените са без ДДС.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 14 Май 2011, 11:29

Ivo_Borisov написа:
stefanoff написа:
Ivo_Borisov написа:Гледах в ментел-а айфон 4 на абонамент струва около 500-600 лв. Може и на изплащане по около 30 лв на месец за две години. Цените според мен са много добри. Не си заслужава реплика при положение че може да се вземе толкова изгодно :roll:

+ тарифен план за 50лв/месец :no:

Грешиш! 579лв при плащане в брой за бизнес клиенти + 20 лв такса за неограничен интернет към съществуващ абонат ;) Цените са без ДДС.

Еми е сега отивам да си регистрирам фирма, че да стана бизнес клиент и да го взема на тая цена :mhihi:
Отделно, че специално за 4ката се оказа, че има бъг с батерията, половината мениджърчета във фирмата, дето им беха навзимали, изпищяха, че кара по половин ден и сега телефоните пътуват на някъде, да им сменят батериите (щото в БГ май няма сервиз, който да я извършва тая услуга )
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 14 Май 2011, 16:52

stefanoff написа:... Отделно, че специално за 4ката се оказа, че има бъг с батерията, половината мениджърчета във фирмата, дето им беха навзимали, изпищяха, че кара по половин ден и сега телефоните пътуват на някъде, да им сменят батериите (щото в БГ май няма сервиз, който да я извършва тая услуга )

1. "Бъга" с батерията се оказа бъг с някои от потребителите, които така и не разбраха, че при смартфони (в частност iPhone) които поддържат "multitasking" функция всички отворени приложения остават активни докато не се ИЗКЛЮЧАТ/ЗАТВОРЯТ !!!. Ако само се скрият от рботното поле те продължават да работят в "background" и съответно да консумират ток от батерията ...
2. Модела iPhone 4 е телефона на който най-лесно се сменя батерията от всички модели на фирмата до сега !!! При него като се свали задния капак (отвиват се само 2 винтчета) батерията е най-отгоре и се сменя директно като се разкача само една букса, докато при предишните модели при разглобяване се сваля дисплея и батерията се намираше най-отдолу под всички платки в дъното на корпуса.

Изображение

3. И двата мобилни оператора имат сервизи за моделите които предлагат официално (просто са задължени) а ако потърсиш в GOOGLE-то ще намериш една купчина обяви и от фирми и от частни лица за ремонт на iPhone.

Отделно, че за такива "мениджърчета" върха на телекомуникационнте технологии е достигнат през деветдесетте години с появата на "мобифоните" и от там нататък само МР3-ките, клипчетата и игрите характеризират качеството на един телефон ...
Последна промяна tsb_bg на 14 Май 2011, 17:37, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 14 Май 2011, 17:33

Да ви питам какво си слагате на Screen-а? Смисъл картинки,снимки...? Аз сега съм с това: Изображение А пък на Theme image съм си сложил Изображение Доста добър контраст вади капацитивния екран :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 14 Май 2011, 18:06

Ето разликите между двата телефона-оригинален iPhone 4-ка и менте.
Всеки може да открие разликите :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=1i5pjlyy ... ure=relmfu
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Май 2011, 18:17

ZLATIST написа:Ето разликите между двата телефона-оригинален iPhone 4-ка и менте.
Всеки може да открие разликите :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=1i5pjlyy ... ure=relmfu

В това клипче сравняват два мобилни оператора - АT&T and Verizon, а не че един от Айфоните е менте ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 14 Май 2011, 18:31

И двата телефона, които се тестват в клипчето са оригинални iPhone, но работят по различни стандарти за радио-комуникация
Първия (на оператора VERIZON) е базиран на системата Code Division Multiple Access (CDMA)
Втория (на оператора АТ&Т) е базиран на системата Global System for Mobile Communications (GSM)

Основната разлика между двете системи е, че GSM е разработена и е част от 2G технологията, докато CDMA или WCDMA е част от новите технологии 3G за пренос на данни

Двете системи (съответно технологиите на приемател/предавател) са несъвместими.
Поради широкото распространение на GSM мрежите, както като оборудване на базови станции така и като телефонни апарати въпреки приемуществата на CDMA технологиите (съответно мрежите) трудно се налагат на пазара на комуникационните услуги.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Реплика на IPhone 4..?

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 14 Май 2011, 18:44

Малко съм извън темата за менте или не но :
Тъй като се говори за бъгове при първите модели на 4-ката искам да ви запитам сега като излезна белия малко по- късничко дали ще е една идея по-добър от към оправени " първоначални болести " ?
Във връзка с предстоящо закупуване на въпросния телефон ми е въпроса ! :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 14 Май 2011, 19:03

До колкото има информация за "белия" iPhone хардуерни промени няма или ако има то те се свеждат до дизайна на предния капак заради proximity сензора (който изключва тъч-панела по време на разговор, когато телефона е близо до лицето)
От друга страна софтуерните ъпдейти не разпознават цвета на телефона :D

Така че колкото "цвета кара колата" толкова и телефона

Успех :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата