Реплика на IPhone 4..?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: Реплика на IPhone 4..?

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Май 2011, 20:19

tsb_bg написа:До колкото има информация за "белия" iPhone хардуерни промени няма или ако има то те се свеждат до дизайна на предния капак заради proximity сензора (който изключва тъч-панела по време на разговор, когато телефона е близо до лицето)
От друга страна софтуерните ъпдейти не разпознават цвета на телефона :D

Така че колкото "цвета кара колата" толкова и телефона

Успех :yes:

Това е много готино, аз много често без да искам натискам mute докато говора, и е много дразнещо.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 14 Май 2011, 21:10

N.Mihaylovski написа: Това е много готино, аз много често без да искам натискам mute докато говора, и е много дразнещо.

При черния iPhone този проблем го няма. Ако при теб не се изклюва touchscreen-a когато доближиш телефона до лицето си вероятно имаш друг проблем - хардуерен или с jail-ването.
При белия (явно самия преден панел прозира) са направили нова прозрачна лента над говорителя заради него

Потребител
Аватар

Мнение от GLOBALSYSTEM » 15 Май 2011, 2:01

Не бих си взел реплика дори и за 100лв. :dunno:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Май 2011, 11:04

tsb_bg написа:
N.Mihaylovski написа: Това е много готино, аз много често без да искам натискам mute докато говора, и е много дразнещо.

При черния iPhone този проблем го няма. Ако при теб не се изклюва touchscreen-a когато доближиш телефона до лицето си вероятно имаш друг проблем - хардуерен или с jail-ването.
При белия (явно самия преден панел прозира) са направили нова прозрачна лента над говорителя заради него

Като говора,се изключва, ама като го докоснеш с пръст се активира, може да го активираш и докато говориш :)
Този проблем го имах от начало докато свикна, бях свикнал да държа близко за да го чувам :mhihi: :mhihi: и поради тази причина съм натискал mute
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Май 2011, 11:58

Нещо си го бъгнал ве, докато ти е близо до лицето не може да се активира квото и да го правиш.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Май 2011, 12:06

bum_bum написа:Нещо си го бъгнал ве, докато ти е близо до лицето не може да се активира квото и да го правиш.

Може, като не го държа с раката, а я с рамо я с нещо друго, но това беше отначалото, с нокията бях свикнал да го притискам, че не се чуваше.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 15 Май 2011, 12:06

Репликата пък има такава функция,че като говориш и на екрана има едно синьо кръгче и трябва него да движиш до желаната функция. Това е направено явно с цел да не натискаш без да искаш някоя фукция...

Предишна

Назад към Извън Темата