Реплика на IPhone 4..?
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Реплика на IPhone 4..?
tsb_bg написа:До колкото има информация за "белия" iPhone хардуерни промени няма или ако има то те се свеждат до дизайна на предния капак заради proximity сензора (който изключва тъч-панела по време на разговор, когато телефона е близо до лицето)
От друга страна софтуерните ъпдейти не разпознават цвета на телефона![]()
Така че колкото "цвета кара колата" толкова и телефона
Успех
Това е много готино, аз много често без да искам натискам mute докато говора, и е много дразнещо.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа: Това е много готино, аз много често без да искам натискам mute докато говора, и е много дразнещо.
При черния iPhone този проблем го няма. Ако при теб не се изклюва touchscreen-a когато доближиш телефона до лицето си вероятно имаш друг проблем - хардуерен или с jail-ването.
При белия (явно самия преден панел прозира) са направили нова прозрачна лента над говорителя заради него
- GLOBALSYSTEM
- Потребител
-
Не бих си взел реплика дори и за 100лв. 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
tsb_bg написа:N.Mihaylovski написа: Това е много готино, аз много често без да искам натискам mute докато говора, и е много дразнещо.
При черния iPhone този проблем го няма. Ако при теб не се изклюва touchscreen-a когато доближиш телефона до лицето си вероятно имаш друг проблем - хардуерен или с jail-ването.
При белия (явно самия преден панел прозира) са направили нова прозрачна лента над говорителя заради него
Като говора,се изключва, ама като го докоснеш с пръст се активира, може да го активираш и докато говориш

Този проблем го имах от начало докато свикна, бях свикнал да държа близко за да го чувам

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нещо си го бъгнал ве, докато ти е близо до лицето не може да се активира квото и да го правиш.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
bum_bum написа:Нещо си го бъгнал ве, докато ти е близо до лицето не може да се активира квото и да го правиш.
Може, като не го държа с раката, а я с рамо я с нещо друго, но това беше отначалото, с нокията бях свикнал да го притискам, че не се чуваше.
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Репликата пък има такава функция,че като говориш и на екрана има едно синьо кръгче и трябва него да движиш до желаната функция. Това е направено явно с цел да не натискаш без да искаш някоя фукция...