На каква марка коли сте били фенове като малки :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

Re: На каква марка коли сте били фенове като малки :)

Мнение от MiSho_Spiralata » 15 Май 2011, 9:53

Като бях на 8 имаше един филм ''The Wraith'' 1986. Та там имаше една кола додж V8 концепт дето я гледахме така :shock: уникална за онова време.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 15 Май 2011, 11:23

Мерцедес :conf: :conf: :conf: :oops:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Май 2011, 11:52

E30 :winky:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 15 Май 2011, 12:16

Далечната 1995г. сестра ми завършва 8 клас,аз 4-ти,тогава още имаше практиката след 8 клас да се прави нещо като бал-да се събират класа преди да се пръснат,нз сега дали я има тая практика,та на сестра ми една съученичка и сестра ми се качват в на суъченичката на брат и черното Е30 кабрио-никога няма да го забравя,а аз изгарям от бяс и ревност-защо и аз не мога да се повозя и естествено рев :evil: :evil: и тогава в детската си ярост се заканвам че и аз ще имам такова БМВ ,ама никога,никога няма да я повозя.....и се качвам у дома ревящ,под обясненията на нашите,че тя има повод,затова нея возят,аз като порасна ще се возя-как да ми обяснят хората че тогава не само те ами и повечето нямаха пари за хляб,камо ли за такава кола,ама аз си рева и си искам моето и продължавам със заканите и след 30 мин.... :shock: :shock: ,спира кабриото пред блока-аз си играя и пак реев и момчето-мисля Стефан се казваше и вика: "Ей малчо,я ела тука бе,ти що ревеше напреди?" и аз си изливам душата,па той вика-я скачай тука- и аз пак :shock: :shock: , и така аз получих моето кръгче из целия град на свален покрив,всички около мен ме зяпаха и от тогава от фен на нищо се влюбих в БМВ.Знаех че ще карам и аз един ден такова,не смеех много да си изразявам мечтите защото по онова време у дома не можеше да се помисли за редовно купуване на месо-камо ли да си мечтая за БМВ,но.....ето времената се менят-много модели излязоха,много БМВ-та покарах,на много модели се радвам,луд съм по тях,но нищо,абсолютно нищо и никой не може да ме накара да повярвам че има по истинско БМВ от Е30-ката! :) :bowdown: :bowdown:
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 15 Май 2011, 13:11

momo-1st написа:Далечната 1995г. сестра ми завършва 8 клас,аз 4-ти,тогава още имаше практиката след 8 клас да се прави нещо като бал-да се събират класа преди да се пръснат,нз сега дали я има тая практика,та на сестра ми една съученичка и сестра ми се качват в на суъченичката на брат и черното Е30 кабрио-никога няма да го забравя,а аз изгарям от бяс и ревност-защо и аз не мога да се повозя и естествено рев :evil: :evil: и тогава в детската си ярост се заканвам че и аз ще имам такова БМВ ,ама никога,никога няма да я повозя.....и се качвам у дома ревящ,под обясненията на нашите,че тя има повод,затова нея возят,аз като порасна ще се возя-как да ми обяснят хората че тогава не само те ами и повечето нямаха пари за хляб,камо ли за такава кола,ама аз си рева и си искам моето и продължавам със заканите и след 30 мин.... :shock: :shock: ,спира кабриото пред блока-аз си играя и пак реев и момчето-мисля Стефан се казваше и вика: "Ей малчо,я ела тука бе,ти що ревеше напреди?" и аз си изливам душата,па той вика-я скачай тука- и аз пак :shock: :shock: , и така аз получих моето кръгче из целия град на свален покрив,всички около мен ме зяпаха и от тогава от фен на нищо се влюбих в БМВ.Знаех че ще карам и аз един ден такова,не смеех много да си изразявам мечтите защото по онова време у дома не можеше да се помисли за редовно купуване на месо-камо ли да си мечтая за БМВ,но.....ето времената се менят-много модели излязоха,много БМВ-та покарах,на много модели се радвам,луд съм по тях,но нищо,абсолютно нищо и никой не може да ме накара да повярвам че има по истинско БМВ от Е30-ката! :) :bowdown: :bowdown:

Ако искаш ще те повозя :D
Иначе аз бях доста дълго време фен на Ягуар(но нещо много ги комерсиализираха)и Порше и все още съм на мнение,че това е най-добрата спортна кола.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 15 Май 2011, 13:14

ТУРБО написа:Иначе аз бях доста дълго време фен на Ягуар(но нещо много ги комерсиализираха)и Порше и все още съм на мнение,че това е най-добрата спортна кола.

След опел калибрата, разбира се :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 15 Май 2011, 13:22

ТУРБО написа:
momo-1st написа:Далечната 1995г. сестра ми завършва 8 клас,аз 4-ти,тогава още имаше практиката след 8 клас да се прави нещо като бал-да се събират класа преди да се пръснат,нз сега дали я има тая практика,та на сестра ми една съученичка и сестра ми се качват в на суъченичката на брат и черното Е30 кабрио-никога няма да го забравя,а аз изгарям от бяс и ревност-защо и аз не мога да се повозя и естествено рев :evil: :evil: и тогава в детската си ярост се заканвам че и аз ще имам такова БМВ ,ама никога,никога няма да я повозя.....и се качвам у дома ревящ,под обясненията на нашите,че тя има повод,затова нея возят,аз като порасна ще се возя-как да ми обяснят хората че тогава не само те ами и повечето нямаха пари за хляб,камо ли за такава кола,ама аз си рева и си искам моето и продължавам със заканите и след 30 мин.... :shock: :shock: ,спира кабриото пред блока-аз си играя и пак реев и момчето-мисля Стефан се казваше и вика: "Ей малчо,я ела тука бе,ти що ревеше напреди?" и аз си изливам душата,па той вика-я скачай тука- и аз пак :shock: :shock: , и така аз получих моето кръгче из целия град на свален покрив,всички около мен ме зяпаха и от тогава от фен на нищо се влюбих в БМВ.Знаех че ще карам и аз един ден такова,не смеех много да си изразявам мечтите защото по онова време у дома не можеше да се помисли за редовно купуване на месо-камо ли да си мечтая за БМВ,но.....ето времената се менят-много модели излязоха,много БМВ-та покарах,на много модели се радвам,луд съм по тях,но нищо,абсолютно нищо и никой не може да ме накара да повярвам че има по истинско БМВ от Е30-ката! :) :bowdown: :bowdown:

Иначе аз бях доста дълго време фен на Ягуар(но нещо много ги комерсиализираха)и Порше и все още съм на мнение,че това е най-добрата спортна кола.

Не важиш ти толкова-Твоето е кармазъ. :mhihi:

От малък съм се заклел по 30ките не съм имал друга мечта освен БМВ... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 15 Май 2011, 13:25

.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:19, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 15 Май 2011, 13:25

Е30 :oops:
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 15 Май 2011, 13:32

Изображение
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 15 Май 2011, 13:38

БМВ...
Като малък, някъде 1-ви - 3-ти клас дядо ми имаше Е21 и с него двамата си седехме вътре(колата в двора), аз на шофьорската седалка, и си представяхме че пътуваме до морето :D (Е тогава не съм разбирал точно какво е БМВ, но се кефех много)
После към 4ти - 5ти клас баща ми почна да ми разправя че ще си купим Е34ка (тогава беха супер гъзария)... натам вече е ясно :D

п.с. Харесвах и Порше, и още ги харесвам, но само някой олдскуул модели :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 15 Май 2011, 13:39

MiSho_Spiralata написа:Като бях на 8 имаше един филм ''The Wraith'' 1986. Та там имаше една кола додж V8 концепт дето я гледахме така :shock: уникална за онова време.

въййй този филм го знам Призрак се казваше с Чарли Шийн май :mhihi: гледал съм го сигорно 20 пъти само заради колата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 15 Май 2011, 13:56

Винаги съм харесвал на червените кончета (спагети) F50-то... Даже няколко макетчета имах на заветното Ферари. След това реших че не е гот цял живот (от гледната точка на един... 7 клас примерно да бях :mhihi: ) да си мечтая за кола която никога нямам да мога да имам и за това открих другата ми любов -> Сааб 9000 турбо. Красота, уникален лукс, зверски вървеж (срещу сравнително скромна сума във форума на Сааб се споменаваше за Stage 3 Хирш кит за 250 коня :shock: ). Е след това открих БМВ форума, доста случайно, айде по темите, айде по тия на alx, тогава всичко беше готино, ценна информация, това онова... И така -> за кратко време (2-3 месеца) се борех със Сааба и накрая реших че не мога така повече и официално преди да съм подкарал каквото и да е БМВ знаех че това е колата за мен. След това няколко години прекарах във форума само като четящ (беше ме срам да се регистрирам без да имам БМВ :oops: ) и накрая опитах няколко дози от наркотика от познати и всичко свърши и започна голямата история за търсенето на е36-тица и вече е късно. Освен за БМВ за друго не искам да слушам ако не е Ферари или някой Сааб 8)
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 15 Май 2011, 14:34

chenchev написа:
ТУРБО написа:

Не важиш ти толкова-Твоето е кармазъ. :mhihi:

От малък съм се заклел по 30ките не съм имал друга мечта освен БМВ... :dunno:

Ехее,благодаря,но вече вече мога да си го позволя,Е34-ката която карам сега ме зарежда с не по малко енерджи,просто пояснявах от къде ми е страста по колите,хубаво ми е че по друга марка не съм залитал освен по нашата,просто сега вече мога да си го позволя това което ме е запалило,въпроса беше кой как и по каква кола е хлътвал :yes:
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 15 Май 2011, 15:06

А ето това и беше голяма мечта!

Knight Rider

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата