На каква марка коли сте били фенове като малки :)
Модератор: Общи модератори
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
Re: На каква марка коли сте били фенове като малки :)
Като бях на 8 имаше един филм ''The Wraith'' 1986. Та там имаше една кола додж V8 концепт дето я гледахме така
уникална за онова време.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Мерцедес

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Далечната 1995г. сестра ми завършва 8 клас,аз 4-ти,тогава още имаше практиката след 8 клас да се прави нещо като бал-да се събират класа преди да се пръснат,нз сега дали я има тая практика,та на сестра ми една съученичка и сестра ми се качват в на суъченичката на брат и черното Е30 кабрио-никога няма да го забравя,а аз изгарям от бяс и ревност-защо и аз не мога да се повозя и естествено рев
и тогава в детската си ярост се заканвам че и аз ще имам такова БМВ ,ама никога,никога няма да я повозя.....и се качвам у дома ревящ,под обясненията на нашите,че тя има повод,затова нея возят,аз като порасна ще се возя-как да ми обяснят хората че тогава не само те ами и повечето нямаха пари за хляб,камо ли за такава кола,ама аз си рева и си искам моето и продължавам със заканите и след 30 мин....
,спира кабриото пред блока-аз си играя и пак реев и момчето-мисля Стефан се казваше и вика: "Ей малчо,я ела тука бе,ти що ревеше напреди?" и аз си изливам душата,па той вика-я скачай тука- и аз пак
, и така аз получих моето кръгче из целия град на свален покрив,всички около мен ме зяпаха и от тогава от фен на нищо се влюбих в БМВ.Знаех че ще карам и аз един ден такова,не смеех много да си изразявам мечтите защото по онова време у дома не можеше да се помисли за редовно купуване на месо-камо ли да си мечтая за БМВ,но.....ето времената се менят-много модели излязоха,много БМВ-та покарах,на много модели се радвам,луд съм по тях,но нищо,абсолютно нищо и никой не може да ме накара да повярвам че има по истинско БМВ от Е30-ката!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
momo-1st написа:Далечната 1995г. сестра ми завършва 8 клас,аз 4-ти,тогава още имаше практиката след 8 клас да се прави нещо като бал-да се събират класа преди да се пръснат,нз сега дали я има тая практика,та на сестра ми една съученичка и сестра ми се качват в на суъченичката на брат и черното Е30 кабрио-никога няма да го забравя,а аз изгарям от бяс и ревност-защо и аз не мога да се повозя и естествено рев![]()
и тогава в детската си ярост се заканвам че и аз ще имам такова БМВ ,ама никога,никога няма да я повозя.....и се качвам у дома ревящ,под обясненията на нашите,че тя има повод,затова нея возят,аз като порасна ще се возя-как да ми обяснят хората че тогава не само те ами и повечето нямаха пари за хляб,камо ли за такава кола,ама аз си рева и си искам моето и продължавам със заканите и след 30 мин....
![]()
,спира кабриото пред блока-аз си играя и пак реев и момчето-мисля Стефан се казваше и вика: "Ей малчо,я ела тука бе,ти що ревеше напреди?" и аз си изливам душата,па той вика-я скачай тука- и аз пак
![]()
, и така аз получих моето кръгче из целия град на свален покрив,всички около мен ме зяпаха и от тогава от фен на нищо се влюбих в БМВ.Знаех че ще карам и аз един ден такова,не смеех много да си изразявам мечтите защото по онова време у дома не можеше да се помисли за редовно купуване на месо-камо ли да си мечтая за БМВ,но.....ето времената се менят-много модели излязоха,много БМВ-та покарах,на много модели се радвам,луд съм по тях,но нищо,абсолютно нищо и никой не може да ме накара да повярвам че има по истинско БМВ от Е30-ката!
![]()
![]()
Ако искаш ще те повозя

Иначе аз бях доста дълго време фен на Ягуар(но нещо много ги комерсиализираха)и Порше и все още съм на мнение,че това е най-добрата спортна кола.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
ТУРБО написа:Иначе аз бях доста дълго време фен на Ягуар(но нещо много ги комерсиализираха)и Порше и все още съм на мнение,че това е най-добрата спортна кола.
След опел калибрата, разбира се

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
ТУРБО написа:momo-1st написа:Далечната 1995г. сестра ми завършва 8 клас,аз 4-ти,тогава още имаше практиката след 8 клас да се прави нещо като бал-да се събират класа преди да се пръснат,нз сега дали я има тая практика,та на сестра ми една съученичка и сестра ми се качват в на суъченичката на брат и черното Е30 кабрио-никога няма да го забравя,а аз изгарям от бяс и ревност-защо и аз не мога да се повозя и естествено рев![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш ще те повозя![]()
Иначе аз бях доста дълго време фен на Ягуар(но нещо много ги комерсиализираха)и Порше и все още съм на мнение,че това е най-добрата спортна кола.
Не важиш ти толкова-Твоето е кармазъ.

От малък съм се заклел по 30ките не съм имал друга мечта освен БМВ...

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 1:19, променена общо 1 път
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
БМВ...
Като малък, някъде 1-ви - 3-ти клас дядо ми имаше Е21 и с него двамата си седехме вътре(колата в двора), аз на шофьорската седалка, и си представяхме че пътуваме до морето
(Е тогава не съм разбирал точно какво е БМВ, но се кефех много)
После към 4ти - 5ти клас баща ми почна да ми разправя че ще си купим Е34ка (тогава беха супер гъзария)... натам вече е ясно
п.с. Харесвах и Порше, и още ги харесвам, но само някой олдскуул модели
Като малък, някъде 1-ви - 3-ти клас дядо ми имаше Е21 и с него двамата си седехме вътре(колата в двора), аз на шофьорската седалка, и си представяхме че пътуваме до морето

После към 4ти - 5ти клас баща ми почна да ми разправя че ще си купим Е34ка (тогава беха супер гъзария)... натам вече е ясно

п.с. Харесвах и Порше, и още ги харесвам, но само някой олдскуул модели

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
MiSho_Spiralata написа:Като бях на 8 имаше един филм ''The Wraith'' 1986. Та там имаше една кола додж V8 концепт дето я гледахме такауникална за онова време.
въййй този филм го знам Призрак се казваше с Чарли Шийн май

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Винаги съм харесвал на червените кончета (спагети) F50-то... Даже няколко макетчета имах на заветното Ферари. След това реших че не е гот цял живот (от гледната точка на един... 7 клас примерно да бях
) да си мечтая за кола която никога нямам да мога да имам и за това открих другата ми любов -> Сааб 9000 турбо. Красота, уникален лукс, зверски вървеж (срещу сравнително скромна сума във форума на Сааб се споменаваше за Stage 3 Хирш кит за 250 коня
). Е след това открих БМВ форума, доста случайно, айде по темите, айде по тия на alx, тогава всичко беше готино, ценна информация, това онова... И така -> за кратко време (2-3 месеца) се борех със Сааба и накрая реших че не мога така повече и официално преди да съм подкарал каквото и да е БМВ знаех че това е колата за мен. След това няколко години прекарах във форума само като четящ (беше ме срам да се регистрирам без да имам БМВ
) и накрая опитах няколко дози от наркотика от познати и всичко свърши и започна голямата история за търсенето на е36-тица и вече е късно. Освен за БМВ за друго не искам да слушам ако не е Ферари или някой Сааб 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
chenchev написа:ТУРБО написа:momo-1st написа:Далечната 1995г. сестра ми завършва 8 клас,аз 4-ти,тогава още имаше практиката след 8 клас да се прави нещо като бал-да се събират класа преди да се пръснат,нз сега дали я има тая практика,та на сестра ми една съученичка и сестра ми се качват в на суъченичката на брат и черното Е30 кабрио-никога няма да го забравя,а аз изгарям от бяс и ревност-защо и аз не мога да се повозя и естествено рев![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш ще те повозя![]()
Не важиш ти толкова-Твоето е кармазъ.![]()
От малък съм се заклел по 30ките не съм имал друга мечта освен БМВ...
Ехее,благодаря,но вече вече мога да си го позволя,Е34-ката която карам сега ме зарежда с не по малко енерджи,просто пояснявах от къде ми е страста по колите,хубаво ми е че по друга марка не съм залитал освен по нашата,просто сега вече мога да си го позволя това което ме е запалило,въпроса беше кой как и по каква кола е хлътвал

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i