Запалки "Team pistol"-мнение?
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Запалки "Team pistol"-мнение?
Здравейте!Искам да ви попитам някои има ли впечатления (добри или лоши) от бензиновите запалки на "Team pistol"?Ако да, моля напишете какви са вашите впечатления и в какво се изразяват те (с едно зареждане колко време може да се ползва, време на смяна на консумативи, и т.н.) 
Сайт на "Team pistol" - http://www.teampistol.bg/index.php?controller=home

Speed?

- bojanski
- Потребител
-
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Запалки "Team pistol"-мнение?
bojanski написа:Здравейте!Искам да ви попитам някои има ли впечатления (добри или лоши) от бензиновите запалки на "Team pistol"?Ако да, моля напишете какви са вашите впечатления и в какво се изразяват те (с едно зареждане колко време може да се ползва, време на смяна на консумативи, и т.н.)
Впечатления от тея- никакви, ама си ми мязат на ниско, до средно качество имитация на Зипо...
по въпроса за ползване, консумативи и т.н.- всичко е според зависи... ама от много неща зависи...
колко ще изкарва с едно зареждане- зависи колко пушиш, зависи къде я държиш (в джоба е силно НЕжелателно), зависи колко си я напълнил, зависи с какъв бензин си я заредил, зависи какъв пламък си настроил... просто- зависи... може да изкара 2 дни, може и 2 седмици...
консумативи- едно камъче и един фитил... камъчето се сменя ЕЛЕМЕНТАРНО- 30 секунди да кажем, фитила се сменя лесно- 2-3 минути... ако не оставяш запалката без бензин с един фитил може да изкараш много... ама МНОГО- аз не бях пипал фитила с месеци... като цяло основният ти разход ще е за бензин...
едно съвет- НЕ я носи в джоба на дънките... и бензина ще се изпарява по-бързо, и ще ухаеш "приятно"

- bojanski
- Потребител
-
ms написа:bojanski написа:Здравейте!Искам да ви попитам някои има ли впечатления (добри или лоши) от бензиновите запалки на "Team pistol"?Ако да, моля напишете какви са вашите впечатления и в какво се изразяват те (с едно зареждане колко време може да се ползва, време на смяна на консумативи, и т.н.)
Впечатления от тея- никакви, ама си ми мязат на ниско, до средно качество имитация на Зипо...
по въпроса за ползване, консумативи и т.н.- всичко е според зависи... ама от много неща зависи...
колко ще изкарва с едно зареждане- зависи колко пушиш, зависи къде я държиш (в джоба е силно НЕжелателно), зависи колко си я напълнил, зависи с какъв бензин си я заредил, зависи какъв пламък си настроил... просто- зависи... може да изкара 2 дни, може и 2 седмици...
консумативи- едно камъче и един фитил... камъчето се сменя ЕЛЕМЕНТАРНО- 30 секунди да кажем, фитила се сменя лесно- 2-3 минути... ако не оставяш запалката без бензин с един фитил може да изкараш много... ама МНОГО- аз не бях пипал фитила с месеци... като цяло основният ти разход ще е за бензин...
едно съвет- НЕ я носи в джоба на дънките... и бензина ще се изпарява по-бързо, и ще ухаеш "приятно"
Благодаря ти за изчерпателния отговор.Ти ползвател на "Zippo" ли си?А и защо не е препоръчително в джоба, ти къде я държиш?

Speed?

- ms
-
-
Аз Зипо не съм ползвал от години- мина ми мерака отдавна, но поне 5-6г. само такава ползвах..
В джоба на дънките НЕ понеже от движението на тялото на моменти леко се отваря капачето- оттам изпуска малко бензинови пари и не е много приятно...
ПС:
Принципа на тая запалка е елементарен- не е особен проблем да е менте. то е ясно, че няма да е кой знае какво за такива пари... внимавай самата кутийка с капачето да е добре изпълнена- самата запалка да влиза плътно и капачето да се затваря също плътно... иначе и ще свършва бързо, и ще мирише на бензин, и ще те е яд- а бе ще намразиш тоя тип запалки...
В джоба на дънките НЕ понеже от движението на тялото на моменти леко се отваря капачето- оттам изпуска малко бензинови пари и не е много приятно...
ПС:
Принципа на тая запалка е елементарен- не е особен проблем да е менте. то е ясно, че няма да е кой знае какво за такива пари... внимавай самата кутийка с капачето да е добре изпълнена- самата запалка да влиза плътно и капачето да се затваря също плътно... иначе и ще свършва бързо, и ще мирише на бензин, и ще те е яд- а бе ще намразиш тоя тип запалки...
- bojanski
- Потребител
-
ms написа:Аз Зипо не съм ползвал от години- мина ми мерака отдавна, но поне 5-6г. само такава ползвах..
ПС:

Speed?

- ms
-
-
как да ти кажа... бая горят
тая тубичка на сайта от 125мл. за 8лв. (такива има навсякъде) ще те изкара мноооого- с месеци... може и 5г. да те изкара- моята тубичка с бензин още си стои почти пълна
определено е по-скъпо от това да си купиш на два месеца една запалка от 60ст., но не е страшно... казах ти вече, че основният разход ще ти е бензина- камъчето е стотинки, фитила и той не е никак скъп и се сменя рядко...

тая тубичка на сайта от 125мл. за 8лв. (такива има навсякъде) ще те изкара мноооого- с месеци... може и 5г. да те изкара- моята тубичка с бензин още си стои почти пълна

определено е по-скъпо от това да си купиш на два месеца една запалка от 60ст., но не е страшно... казах ти вече, че основният разход ще ти е бензина- камъчето е стотинки, фитила и той не е никак скъп и се сменя рядко...

не мога да повярвам, че сериозно обсъждате разхода и поддръжката на запалка за 30 кинта

То профилактично и добавки се слагат, да не се задръства

Не е шега работа поддръжката на това устройство.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Мен ме радват бензинови запалки нищо че не пуша. Предпочитам обаче по интересни и нестандартни като IMCO например.http://www.imco.at/en/produkte/benzinfeuerzeuge Ако е гарга да е рошава! Ако е запалка да е оригинална, а не менте или както сега е модерно "реплика" 

- bojanski
- Потребител
-
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
bojanski написа:Запътвам се към "Zippo"..определено...
Здрасти, Аз ползвам Zippo от около 6-7 г. все една и съща запалка

Просто си купи качественна запалка

Консумативи това пък ти е най малкия проблем

Успех
- bojanski
- Потребител
-
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
в прекрасна кожена раничка, прикачена елегантно към колана, възможно е стилно да я разположиш над десния си джоб и така .. 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3