Запалки "Team pistol"-мнение?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Гаджето си да готви...
Мечтае да кара: ///М3

Запалки "Team pistol"-мнение?

Мнение от bojanski » 16 Май 2011, 12:54

Здравейте!Искам да ви попитам някои има ли впечатления (добри или лоши) от бензиновите запалки на "Team pistol"?Ако да, моля напишете какви са вашите впечатления и в какво се изразяват те (с едно зареждане колко време може да се ползва, време на смяна на консумативи, и т.н.) :)

Сайт на "Team pistol" - http://www.teampistol.bg/index.php?controller=home
Speed?
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Запалки "Team pistol"-мнение?

Мнение от bojanski » 16 Май 2011, 14:12

Някой? :(
Speed?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 16 Май 2011, 15:16

К'во е т'ва, knock-off Zippo или?
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 16 Май 2011, 15:33

bojanski написа:Здравейте!Искам да ви попитам някои има ли впечатления (добри или лоши) от бензиновите запалки на "Team pistol"?Ако да, моля напишете какви са вашите впечатления и в какво се изразяват те (с едно зареждане колко време може да се ползва, време на смяна на консумативи, и т.н.) :)

Впечатления от тея- никакви, ама си ми мязат на ниско, до средно качество имитация на Зипо...
по въпроса за ползване, консумативи и т.н.- всичко е според зависи... ама от много неща зависи...
колко ще изкарва с едно зареждане- зависи колко пушиш, зависи къде я държиш (в джоба е силно НЕжелателно), зависи колко си я напълнил, зависи с какъв бензин си я заредил, зависи какъв пламък си настроил... просто- зависи... може да изкара 2 дни, може и 2 седмици...
консумативи- едно камъче и един фитил... камъчето се сменя ЕЛЕМЕНТАРНО- 30 секунди да кажем, фитила се сменя лесно- 2-3 минути... ако не оставяш запалката без бензин с един фитил може да изкараш много... ама МНОГО- аз не бях пипал фитила с месеци... като цяло основният ти разход ще е за бензин...
едно съвет- НЕ я носи в джоба на дънките... и бензина ще се изпарява по-бързо, и ще ухаеш "приятно" :mhihi:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bojanski » 16 Май 2011, 17:44

ms написа:
bojanski написа:Здравейте!Искам да ви попитам някои има ли впечатления (добри или лоши) от бензиновите запалки на "Team pistol"?Ако да, моля напишете какви са вашите впечатления и в какво се изразяват те (с едно зареждане колко време може да се ползва, време на смяна на консумативи, и т.н.) :)

Впечатления от тея- никакви, ама си ми мязат на ниско, до средно качество имитация на Зипо...
по въпроса за ползване, консумативи и т.н.- всичко е според зависи... ама от много неща зависи...
колко ще изкарва с едно зареждане- зависи колко пушиш, зависи къде я държиш (в джоба е силно НЕжелателно), зависи колко си я напълнил, зависи с какъв бензин си я заредил, зависи какъв пламък си настроил... просто- зависи... може да изкара 2 дни, може и 2 седмици...
консумативи- едно камъче и един фитил... камъчето се сменя ЕЛЕМЕНТАРНО- 30 секунди да кажем, фитила се сменя лесно- 2-3 минути... ако не оставяш запалката без бензин с един фитил може да изкараш много... ама МНОГО- аз не бях пипал фитила с месеци... като цяло основният ти разход ще е за бензин...
едно съвет- НЕ я носи в джоба на дънките... и бензина ще се изпарява по-бързо, и ще ухаеш "приятно" :mhihi:

Благодаря ти за изчерпателния отговор.Ти ползвател на "Zippo" ли си?А и защо не е препоръчително в джоба, ти къде я държиш? :yes:
Speed?
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 16 Май 2011, 18:28

Аз Зипо не съм ползвал от години- мина ми мерака отдавна, но поне 5-6г. само такава ползвах..
В джоба на дънките НЕ понеже от движението на тялото на моменти леко се отваря капачето- оттам изпуска малко бензинови пари и не е много приятно...

ПС:
Принципа на тая запалка е елементарен- не е особен проблем да е менте. то е ясно, че няма да е кой знае какво за такива пари... внимавай самата кутийка с капачето да е добре изпълнена- самата запалка да влиза плътно и капачето да се затваря също плътно... иначе и ще свършва бързо, и ще мирише на бензин, и ще те е яд- а бе ще намразиш тоя тип запалки...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bojanski » 16 Май 2011, 18:30

ms написа:Аз Зипо не съм ползвал от години- мина ми мерака отдавна, но поне 5-6г. само такава ползвах..
В джоба на дънките НЕ понеже от движението на тялото на моменти леко се отваря капачето- оттам изпуска малко бензинови пари и не е много приятно...

ПС:
Принципа на тая запалка е елементарен- не е особен проблем да е менте. то е ясно, че няма да е кой знае какво за такива пари... внимавай самата кутийка с капачето да е добре изпълнена- самата запалка да влиза плътно и капачето да се затваря също плътно... иначе и ще свършва бързо, и ще мирише на бензин, и ще те е яд- а бе ще намразиш тоя тип запалки...

:lol: А поддръжката скъпа ли и е (имам в предвид пълненето с бензин)?
Speed?
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 16 Май 2011, 18:37

как да ти кажа... бая горят :mhihi: :mhihi: :mhihi:
тая тубичка на сайта от 125мл. за 8лв. (такива има навсякъде) ще те изкара мноооого- с месеци... може и 5г. да те изкара- моята тубичка с бензин още си стои почти пълна :mhihi:

определено е по-скъпо от това да си купиш на два месеца една запалка от 60ст., но не е страшно... казах ти вече, че основният разход ще ти е бензина- камъчето е стотинки, фитила и той не е никак скъп и се сменя рядко...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 16 Май 2011, 18:48

:shock:

не мога да повярвам, че сериозно обсъждате разхода и поддръжката на запалка за 30 кинта :weed:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 16 Май 2011, 19:45

:OT:
То профилактично и добавки се слагат, да не се задръства :mhihi:
Не е шега работа поддръжката на това устройство.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 16 Май 2011, 20:47

Мен ме радват бензинови запалки нищо че не пуша. Предпочитам обаче по интересни и нестандартни като IMCO например.http://www.imco.at/en/produkte/benzinfeuerzeuge Ако е гарга да е рошава! Ако е запалка да е оригинална, а не менте или както сега е модерно "реплика" :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от bojanski » 17 Май 2011, 11:58

Запътвам се към "Zippo"..определено...
Speed?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 17 Май 2011, 12:33

bojanski написа:Запътвам се към "Zippo"..определено...

Здрасти, Аз ползвам Zippo от около 6-7 г. все една и съща запалка :D
Просто си купи качественна запалка :!:
Консумативи това пък ти е най малкия проблем :!: Не си спомням кога за последно купих консумативи а пуша по кутия поне на ден. Ако я носиш в дънки по бързо заминава и намирисва ама това да ти е проблема :mhihi: , също лятото повече ще ти гълта бензинец. Като цяло хубавата запалка си е добра инвестиция е разбирасе трябва и пазене.

Успех

Потребител
Аватар

Мнение от bojanski » 17 Май 2011, 14:36

А като не я носите в джоба къде я носите? :dunno:
Speed?
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 17 Май 2011, 15:18

в прекрасна кожена раничка, прикачена елегантно към колана, възможно е стилно да я разположиш над десния си джоб и така .. :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Следваща

Назад към Извън Темата