от салт лейк сити до бостън- снимките

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: от салт лейк сити до бостън

Мнение от alx » 16 Май 2011, 17:12

Feanor написа:Тая джаджа на предното стъкло легално ли е да я имаш по онези места? :mrgreen:
Иначе разказът е адски поучителен. Безплатна пътна помощ и после безплатен транспорт до най-близкия дилър... ей това са качествени услуги и грижа за клиента... :)
Само не разбрах това нещо що тежи колкото половин танк... :mhihi:

ми.. има само няколко щата в които са нелегални.. и аз не минах през тях. идеята е че са безполезни защото повечето полицаи стрелят с лазери и докато те предупреди антирадара- вече си си го отнесъл- единствения ти шанс е някой пред тебе да изгори и ти да хванеш разсейката...

пътната помощ не е безплатна- просто съм член на ааа което е тяхния съюз на автомобилистите... и пътната помощ до 20км транспорт е включена в членския внос.

мерцедес е друга бира- всички мерцедеси независимо дали са нови или стари имат безплатна пътна помощ до най-близкия оторизиран сервиз доживот.

що тежи толкова- щото е вътре всичко е много плътно... точно тази тежи 4950 паунда на кантара със всичко вътре (без шофьор)... колата е относително малка, но... всяко нещо дето искаш да го пипнеш изисква половин ден разглобяване докато стигнеш до часта. пример- трябваше да се смени маншона на кормилната рейка където минава през стената на двигателния отсек- това изискваше да падне цялото предно окачване и колекторите, каталиците и тн... 6 часа работа на подемник от амг механик.
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Май 2011, 17:15

фастъка написа:Тази ролка е видяла доста зор.. чел съм и предишната тема по случая, наистина кофти и то с хубав автомобил :)
Открихте ли причината за счупването на ролката?

оказа се че тези ролки (дори не са обтяжни) са консуматив и в12 моторите ги хрускат редовно...

пластмасова ролка със залепен вътре лагер... кочина. аз лично мисля, че дизайна е доста слаб.
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Май 2011, 17:19

BadAngel написа:запомнящо се приживяване...

не казваш жената как реагира :)

жената беше желязна. тя е добре обучена :mhihi: и в момента в които спряхме ми вика- "искаш ли нещо от мене?" аз и викам- стой да видя дали мога да разбера проблема и тя.. излезе от колата седна си по настрани и започна да си реди пасианси на телефона :) умница ми е тя :)

аз се смилих над нея де и в неделя й взех самолетен билет за същия ден от едно местно летище до денвър и след това до бостън... и като тръгнахме в неделя с камиона я оставихме до летището... та тя поне се прибра в неделя... после ми разправяше че като дошъл боинг-а дето обслужвал полетите между селото и денвър мадамата дето махала на самолета къде да спре, тая дето товарила багажа, проверявала билетите и после била и стюардеса била един и същи човек.. и жена ми била сама в самолета със стюардесата... баси полета :kuku:
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Май 2011, 17:21

Манчев73 написа:
((:BuKcu:)) написа:Леле какви гледки :shock:
Жалко, че така се е случило с колата и е трябвало да минеш през толкова неприятности :help:

Юта по залез слънце треа да видиш... :shock:

интересно че го каза. имам снимка на залеза.. снимал съм го през огледалото за задно виждане. слънцето е огнено червено и огромно, но на снимката изглежда по-малко- не знам защо . като я намеря, ще я постна.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 16 Май 2011, 18:20

alx написа:
Манчев73 написа:
((:BuKcu:)) написа:Леле какви гледки :shock:
Жалко, че така се е случило с колата и е трябвало да минеш през толкова неприятности :help:

Юта по залез слънце треа да видиш... :shock:

интересно че го каза. имам снимка на залеза.. снимал съм го през огледалото за задно виждане. слънцето е огнено червено и огромно, но на снимката изглежда по-малко- не знам защо . като я намеря, ще я постна.

червените скали,червена пръст......като на Марс.....мисля,че тогава по шосе 666 карахме с колегата та се шегувахме,че това е пътя към ада :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Re: от салт лейк сити до бостън- снимките

Мнение от Helix » 16 Май 2011, 20:16

Хахаха "пътя към ада" минава през земята на мормоните :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 16 Май 2011, 22:16

alx написа:
BadAngel написа:запомнящо се приживяване...

не казваш жената как реагира :)

жената беше желязна. тя е добре обучена :mhihi: и в момента в които спряхме ми вика- "искаш ли нещо от мене?" аз и викам- стой да видя дали мога да разбера проблема и тя.. излезе от колата седна си по настрани и започна да си реди пасианси на телефона :) умница ми е тя :)

блазе ти, голям тренинг си ударил значи :)

в крайна сметка тоя сл нали беше за някое тунинг изложение? много стоков изглежда, само джантите са му различни...
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Май 2011, 22:25

той щеше да е на изложението заради мотора, управлението и кад програмирането за "разпилването" на блока.

аз със "позьорски" коли не се занимавам... сток отвънка и ... голямата тояга под капака ;)

а жената... кво да прави? само да се цапа? ... един чифт изгорени и мръсни ръце стигат... има неща с които не се занимава така както има неща с които аз не се занимавам... разделение на труда си имаме ние :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 16 Май 2011, 23:50

alx написа:аз със "позьорски" коли не се занимавам... сток отвънка и ... голямата тояга под капака ;)

:clap: :clap: :clap:

не знам кога хората тука ще стигнат до такова мислене..
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Май 2011, 0:15

BadAngel написа:
alx написа:аз със "позьорски" коли не се занимавам... сток отвънка и ... голямата тояга под капака ;)

:clap: :clap: :clap:

не знам кога хората тука ще стигнат до такова мислене..

ми... производителите влагат милиони за да докарат една кола да бъде оптимална на форма и пак да може да прескача легналите полицаи... от там нататъка с разни пластмаси можеш само да направиш нещата по-зле... виж, под капака тунерите имат много повече мегдан за подобрения защото не са ограничени така както са ограничени фабричните инженери...

ако исках да ме заглеждат- просто щях да яхна един велосипед гол и щях да събера очите от де мина :winky:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 17 Май 2011, 7:20

alx написа:
фастъка написа:Тази ролка е видяла доста зор.. чел съм и предишната тема по случая, наистина кофти и то с хубав автомобил :)
Открихте ли причината за счупването на ролката?

оказа се че тези ролки (дори не са обтяжни) са консуматив и в12 моторите ги хрускат редовно...

пластмасова ролка със залепен вътре лагер... кочина. аз лично мисля, че дизайна е доста слаб.

Нямам думи, консуматив... това е недопустимо за Мерцедес и в случая за доста сериозна машина. Обърна ли внимание на другите ролки? и те ли са пластмасови? обтяжните? Трябва да има причина инженера да е сложил кекава ролка, която те оставя на пътя без предупреждение.. Големите мотори на Мерц. визирам 8-маците имат сериозна репутация от 20-на години насам, за 12-ците нямам идея.

Не ми харесва на къде върви автомобилостроенето, инженерите олекотяват конструкцията, силовите възли и агрегати за сметка на глезотийките, които стават все повече и повече... :no: най-нагло мамят хората лежейки на стари лаври, че "мерцедес си е мерцедес", но това все някога ще свърши и надявам се да е скоро, за да започнат отново да правят качествени автомобили :D
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Май 2011, 8:06

пластмасови ролки се слагат на почти всички автомобили.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 17 Май 2011, 8:57

alx написа:
мерцедес е друга бира- всички мерцедеси независимо дали са нови или стари имат безплатна пътна помощ до най-близкия оторизиран сервиз доживот.

Интересно ми е това само в Щатите ли е така? Или и в Европа примерно, за България ме е страх да попитам :)

Колко коня нагоре е от стоковите 612?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Май 2011, 9:50

alx написа:3. всяко нещо човек си го мисли по един начин ама ... то нещото си го мисли по друг начин. :banghead: и така...

Ако има нещо, дето съм се убедил през живота си, е това. И винаги трябва да се има предвид. Важното е, че всичко е свършило добре, че с онези разстояния в пустошта...
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 17 Май 2011, 10:24

Leon написа:
alx написа:3. всяко нещо човек си го мисли по един начин ама ... то нещото си го мисли по друг начин. :banghead: и така...

Ако има нещо, дето съм се убедил през живота си, е това. И винаги трябва да се има предвид. Важното е, че всичко е свършило добре, че с онези разстояния в пустошта...

няма пустош в щатите......закъсвал съм в щата Айдахо,къде има един град само и то през зимата.....след обаждане по телефона един шериф се появи с туба нафта и ни спаси...искаше да арестува и колегата, който му предложи 100$ да се почерпи... :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата