от салт лейк сити до бостън- снимките
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: от салт лейк сити до бостън
Feanor написа:Тая джаджа на предното стъкло легално ли е да я имаш по онези места?![]()
Иначе разказът е адски поучителен. Безплатна пътна помощ и после безплатен транспорт до най-близкия дилър... ей това са качествени услуги и грижа за клиента...
Само не разбрах това нещо що тежи колкото половин танк...
ми.. има само няколко щата в които са нелегални.. и аз не минах през тях. идеята е че са безполезни защото повечето полицаи стрелят с лазери и докато те предупреди антирадара- вече си си го отнесъл- единствения ти шанс е някой пред тебе да изгори и ти да хванеш разсейката...
пътната помощ не е безплатна- просто съм член на ааа което е тяхния съюз на автомобилистите... и пътната помощ до 20км транспорт е включена в членския внос.
мерцедес е друга бира- всички мерцедеси независимо дали са нови или стари имат безплатна пътна помощ до най-близкия оторизиран сервиз доживот.
що тежи толкова- щото е вътре всичко е много плътно... точно тази тежи 4950 паунда на кантара със всичко вътре (без шофьор)... колата е относително малка, но... всяко нещо дето искаш да го пипнеш изисква половин ден разглобяване докато стигнеш до часта. пример- трябваше да се смени маншона на кормилната рейка където минава през стената на двигателния отсек- това изискваше да падне цялото предно окачване и колекторите, каталиците и тн... 6 часа работа на подемник от амг механик.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
фастъка написа:Тази ролка е видяла доста зор.. чел съм и предишната тема по случая, наистина кофти и то с хубав автомобил![]()
Открихте ли причината за счупването на ролката?
оказа се че тези ролки (дори не са обтяжни) са консуматив и в12 моторите ги хрускат редовно...
пластмасова ролка със залепен вътре лагер... кочина. аз лично мисля, че дизайна е доста слаб.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
BadAngel написа:запомнящо се приживяване...
не казваш жената как реагира
жената беше желязна. тя е добре обучена

аз се смилих над нея де и в неделя й взех самолетен билет за същия ден от едно местно летище до денвър и след това до бостън... и като тръгнахме в неделя с камиона я оставихме до летището... та тя поне се прибра в неделя... после ми разправяше че като дошъл боинг-а дето обслужвал полетите между селото и денвър мадамата дето махала на самолета къде да спре, тая дето товарила багажа, проверявала билетите и после била и стюардеса била един и същи човек.. и жена ми била сама в самолета със стюардесата... баси полета

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Манчев73 написа:((:BuKcu:)) написа:Леле какви гледки![]()
Жалко, че така се е случило с колата и е трябвало да минеш през толкова неприятности
Юта по залез слънце треа да видиш...
интересно че го каза. имам снимка на залеза.. снимал съм го през огледалото за задно виждане. слънцето е огнено червено и огромно, но на снимката изглежда по-малко- не знам защо . като я намеря, ще я постна.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
alx написа:Манчев73 написа:((:BuKcu:)) написа:Леле какви гледки![]()
Жалко, че така се е случило с колата и е трябвало да минеш през толкова неприятности
Юта по залез слънце треа да видиш...
интересно че го каза. имам снимка на залеза.. снимал съм го през огледалото за задно виждане. слънцето е огнено червено и огромно, но на снимката изглежда по-малко- не знам защо . като я намеря, ще я постна.
червените скали,червена пръст......като на Марс.....мисля,че тогава по шосе 666 карахме с колегата та се шегувахме,че това е пътя към ада

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
alx написа:BadAngel написа:запомнящо се приживяване...
не казваш жената как реагира
жената беше желязна. тя е добре обученаи в момента в които спряхме ми вика- "искаш ли нещо от мене?" аз и викам- стой да видя дали мога да разбера проблема и тя.. излезе от колата седна си по настрани и започна да си реди пасианси на телефона
умница ми е тя
![]()
блазе ти, голям тренинг си ударил значи

в крайна сметка тоя сл нали беше за някое тунинг изложение? много стоков изглежда, само джантите са му различни...
No bling at the Ring
Re: от салт лейк сити до бостън- снимките
той щеше да е на изложението заради мотора, управлението и кад програмирането за "разпилването" на блока.
аз със "позьорски" коли не се занимавам... сток отвънка и ... голямата тояга под капака
а жената... кво да прави? само да се цапа? ... един чифт изгорени и мръсни ръце стигат... има неща с които не се занимава така както има неща с които аз не се занимавам... разделение на труда си имаме ние
аз със "позьорски" коли не се занимавам... сток отвънка и ... голямата тояга под капака

а жената... кво да прави? само да се цапа? ... един чифт изгорени и мръсни ръце стигат... има неща с които не се занимава така както има неща с които аз не се занимавам... разделение на труда си имаме ние

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:аз със "позьорски" коли не се занимавам... сток отвънка и ... голямата тояга под капака

не знам кога хората тука ще стигнат до такова мислене..
No bling at the Ring
BadAngel написа:alx написа:аз със "позьорски" коли не се занимавам... сток отвънка и ... голямата тояга под капака
![]()
![]()
![]()
не знам кога хората тука ще стигнат до такова мислене..
ми... производителите влагат милиони за да докарат една кола да бъде оптимална на форма и пак да може да прескача легналите полицаи... от там нататъка с разни пластмаси можеш само да направиш нещата по-зле... виж, под капака тунерите имат много повече мегдан за подобрения защото не са ограничени така както са ограничени фабричните инженери...
ако исках да ме заглеждат- просто щях да яхна един велосипед гол и щях да събера очите от де мина

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:фастъка написа:Тази ролка е видяла доста зор.. чел съм и предишната тема по случая, наистина кофти и то с хубав автомобил![]()
Открихте ли причината за счупването на ролката?
оказа се че тези ролки (дори не са обтяжни) са консуматив и в12 моторите ги хрускат редовно...
пластмасова ролка със залепен вътре лагер... кочина. аз лично мисля, че дизайна е доста слаб.
Нямам думи, консуматив... това е недопустимо за Мерцедес и в случая за доста сериозна машина. Обърна ли внимание на другите ролки? и те ли са пластмасови? обтяжните? Трябва да има причина инженера да е сложил кекава ролка, която те оставя на пътя без предупреждение.. Големите мотори на Мерц. визирам 8-маците имат сериозна репутация от 20-на години насам, за 12-ците нямам идея.
Не ми харесва на къде върви автомобилостроенето, инженерите олекотяват конструкцията, силовите възли и агрегати за сметка на глезотийките, които стават все повече и повече...

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
пластмасови ролки се слагат на почти всички автомобили.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:
мерцедес е друга бира- всички мерцедеси независимо дали са нови или стари имат безплатна пътна помощ до най-близкия оторизиран сервиз доживот.
Интересно ми е това само в Щатите ли е така? Или и в Европа примерно, за България ме е страх да попитам

Колко коня нагоре е от стоковите 612?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
alx написа:3. всяко нещо човек си го мисли по един начин ама ... то нещото си го мисли по друг начин.и така...
Ако има нещо, дето съм се убедил през живота си, е това. И винаги трябва да се има предвид. Важното е, че всичко е свършило добре, че с онези разстояния в пустошта...
Never mistake motion for action...
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Leon написа:alx написа:3. всяко нещо човек си го мисли по един начин ама ... то нещото си го мисли по друг начин.и така...
Ако има нещо, дето съм се убедил през живота си, е това. И винаги трябва да се има предвид. Важното е, че всичко е свършило добре, че с онези разстояния в пустошта...
няма пустош в щатите......закъсвал съм в щата Айдахо,къде има един град само и то през зимата.....след обаждане по телефона един шериф се появи с туба нафта и ни спаси...искаше да арестува и колегата, който му предложи 100$ да се почерпи...

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3