кой в коя държава е ходил
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
сърбия,хърватско,словения,италия,франция,испания.
на кратко
сърбия-но комент
хърватско също
сливения-допираме се до европа
италия-европеиска и циганска
франция-супер
испания-70%прерия(се едно съм в дивия запад)
на кратко
сърбия-но комент
хърватско също
сливения-допираме се до европа
италия-европеиска и циганска
франция-супер
испания-70%прерия(се едно съм в дивия запад)

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
blqsu4ko написа:Франция,Белгия,МалтаБил съм и в Рио де Жанейро (май така се пише) ама в корема на майка ми
Мнение нямам щото бях малък (По-малък
)
скоро ли си ходил до РИО

ТДС - Турбо Див Селянин
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Аз пък съм ходил единствено в Германия. Живял сам там година и 1/2 и общо взето съм обиколил доста места-наред с една сграда на трибуквието(BMW), ама съм бил и много малък. Единственото, което си спомням беше как си строших главата на едни стълби и с една Е28 ме караха до болницата. От малък ги разбирам...
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
gyrate написа:яамайка
мечтата ми

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
чехия - всичко ядът със захар -> жените там за това отзад си имат нещо общо с татра
, командировка бех там и ядяхме в един стол , та искал не искал съм ял манджа с катофи и захар, една салатка с моркови и тя със захар
. там ни беше безплатно ама не се върнахме повече.
Още: гърция , италия, югославия когато си беше югославия.

Още: гърция , италия, югославия когато си беше югославия.

За една календарна година бях в... Румъния, Охрид и Гърция
Румъния, в Букурещ... определено столицата им няма нищо общо с нашата. Можем само да мечтаем за огромните им булеварди. Направи ми впечатление, как полагаха основите на международен път от границата към вътрешността, това трябва да се направи и в България, иначе няма да имаме нормални пътища. Пътя беше изкопан почти на метъри се полагаха три нива на дренаж, а чак накрая асфалта.
Букурещ - не са пипнали да изкърпят централните административни сгради - личат си куршумите от революцията. За което - Евала. Ние пък съборихме Мавзолея, щото не е част от миналото ни.
Хората са ведри, почувствах се част от тях. Пазят много и се чувства някак странно тяхното високо ниво на националност! Пълно е с Дачия
В Охрид се чувствах, като у дома си.
Позната реч, хората някак по нашем близки... чистичко въпреки, че и те имаха проблеми с боклука, няма да разберете, че сами си извозват с личните си автомобили отпадъците извън града в чували. Ведри хора, усмихнати. Българската история струи от всеки камък, всеки ъгъл и всяко дърво наоколо. Охридското езеро е кристално чисто, и рибата имате усещането, че може да я пипнете с ръце. По пътя за Св.Наум стана катастрофа, лека щета нанесена на нашия рейс, от местната полиция, въпреки, че бяхме на 35 км. от населено място дойдоха за 15 мин.
Такава експедитивност не бях виждала.
Гърция- в Солун - впечатли ме крайбрежната им улица, Метеора с невероятните манастири, Каламбака с красотата си, Пантелеймон с удивителната си прилика с Копривщица, хубавите магистрали на Гърция, слънцето. На Нова година, всеки дом, магазин и дръвче беше окичен/о с украса... идва си им отвътре, да си създадат настроение за празниците. Егейско море - с равната си повърхност и каменистите плажове, яркото слънце на Лептокаря, срещу което не може да стоиш без очила... Курортите са им много близки до нашите.
На Нова година гърците в ресторанта (към 200 човека) пяха или поне пригласяха заедно с нас - химна на България.
Гърция има хубави плажове, но пясъка на Черно море няма равен в света.
Пет месеца, след като се прибрах от Солун ходих в Мелник ... прах, мърсотия, неподдържано, криви и ръждясали парапети, сергии на самия калдаръм и асфалт... колко малко трябва, за да се почувства магията на едно място - само мъничко желание и работа.
а има с какво да се гордеем, стига да не го рушим.
Румъния, в Букурещ... определено столицата им няма нищо общо с нашата. Можем само да мечтаем за огромните им булеварди. Направи ми впечатление, как полагаха основите на международен път от границата към вътрешността, това трябва да се направи и в България, иначе няма да имаме нормални пътища. Пътя беше изкопан почти на метъри се полагаха три нива на дренаж, а чак накрая асфалта.

Букурещ - не са пипнали да изкърпят централните административни сгради - личат си куршумите от революцията. За което - Евала. Ние пък съборихме Мавзолея, щото не е част от миналото ни.

В Охрид се чувствах, като у дома си.

Гърция- в Солун - впечатли ме крайбрежната им улица, Метеора с невероятните манастири, Каламбака с красотата си, Пантелеймон с удивителната си прилика с Копривщица, хубавите магистрали на Гърция, слънцето. На Нова година, всеки дом, магазин и дръвче беше окичен/о с украса... идва си им отвътре, да си създадат настроение за празниците. Егейско море - с равната си повърхност и каменистите плажове, яркото слънце на Лептокаря, срещу което не може да стоиш без очила... Курортите са им много близки до нашите.

Гърция има хубави плажове, но пясъка на Черно море няма равен в света.
Пет месеца, след като се прибрах от Солун ходих в Мелник ... прах, мърсотия, неподдържано, криви и ръждясали парапети, сергии на самия калдаръм и асфалт... колко малко трябва, за да се почувства магията на едно място - само мъничко желание и работа.

Да караш Peugeot е страст!
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4