кой в коя държава е ходил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 25 Фев 2006, 23:54

сърбия,хърватско,словения,италия,франция,испания.
на кратко
сърбия-но комент
хърватско също
сливения-допираме се до европа
италия-европеиска и циганска
франция-супер
испания-70%прерия(се едно съм в дивия запад) ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 26 Фев 2006, 0:10

Сърбия,Гърция,Румъния,ГЕРМАНИЯ :roll:
ТДС - Турбо Див Селянин

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 26 Фев 2006, 0:16

в Анадола е яката работа :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 26 Фев 2006, 0:23

[quote="Юзър"]в Анадола е яката работа :mhihi:[/quote
:mhihi: мани мани

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 26 Фев 2006, 0:31

Франция,Белгия,Малта :)Бил съм и в Рио де Жанейро (май така се пише) ама в корема на майка ми :mhihi: Мнение нямам щото бях малък (По-малък :mhihi: )
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 26 Фев 2006, 0:33

blqsu4ko написа:Франция,Белгия,Малта :)Бил съм и в Рио де Жанейро (май така се пише) ама в корема на майка ми :mhihi: Мнение нямам щото бях малък (По-малък :mhihi: )

скоро ли си ходил до РИО :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 26 Фев 2006, 4:20

blqsu4ko написа:Франция,Белгия,Малта :)Бил съм и в Рио де Жанейро (май така се пише) ама в корема на майка ми :mhihi: Мнение нямам щото бях малък (По-малък :mhihi: )

тя там танцьорка ли е била? :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Фев 2006, 4:30

тея около нас сички съм ги обиколил

Лека нощ и всичко най-добро....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Фев 2006, 12:35

Аз пък съм ходил единствено в Германия. Живял сам там година и 1/2 и общо взето съм обиколил доста места-наред с една сграда на трибуквието(BMW), ама съм бил и много малък. Единственото, което си спомням беше как си строших главата на едни стълби и с една Е28 ме караха до болницата. От малък ги разбирам...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 26 Фев 2006, 20:33

сръбия и фрация :)
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 26 Фев 2006, 22:54

югославия когато още беше такава
холандия - кофти и добре зависи от градъ.. хората са странни
жвейцария
франция
канада
щатите
яамайка
мексико

и едни там други...

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 27 Фев 2006, 0:59

gyrate написа:яамайка

мечтата ми :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 27 Фев 2006, 1:26

чехия - всичко ядът със захар -> жените там за това отзад си имат нещо общо с татра :mhihi: , командировка бех там и ядяхме в един стол , та искал не искал съм ял манджа с катофи и захар, една салатка с моркови и тя със захар :shock: . там ни беше безплатно ама не се върнахме повече.
Още: гърция , италия, югославия когато си беше югославия.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 27 Фев 2006, 1:30

За една календарна година бях в... Румъния, Охрид и Гърция

Румъния, в Букурещ... определено столицата им няма нищо общо с нашата. Можем само да мечтаем за огромните им булеварди. Направи ми впечатление, как полагаха основите на международен път от границата към вътрешността, това трябва да се направи и в България, иначе няма да имаме нормални пътища. Пътя беше изкопан почти на метъри се полагаха три нива на дренаж, а чак накрая асфалта. :D

Букурещ - не са пипнали да изкърпят централните административни сгради - личат си куршумите от революцията. За което - Евала. Ние пък съборихме Мавзолея, щото не е част от миналото ни. :D Хората са ведри, почувствах се част от тях. Пазят много и се чувства някак странно тяхното високо ниво на националност! Пълно е с Дачия :D

В Охрид се чувствах, като у дома си. :D Позната реч, хората някак по нашем близки... чистичко въпреки, че и те имаха проблеми с боклука, няма да разберете, че сами си извозват с личните си автомобили отпадъците извън града в чували. Ведри хора, усмихнати. Българската история струи от всеки камък, всеки ъгъл и всяко дърво наоколо. Охридското езеро е кристално чисто, и рибата имате усещането, че може да я пипнете с ръце. По пътя за Св.Наум стана катастрофа, лека щета нанесена на нашия рейс, от местната полиция, въпреки, че бяхме на 35 км. от населено място дойдоха за 15 мин. :D Такава експедитивност не бях виждала.

Гърция- в Солун - впечатли ме крайбрежната им улица, Метеора с невероятните манастири, Каламбака с красотата си, Пантелеймон с удивителната си прилика с Копривщица, хубавите магистрали на Гърция, слънцето. На Нова година, всеки дом, магазин и дръвче беше окичен/о с украса... идва си им отвътре, да си създадат настроение за празниците. Егейско море - с равната си повърхност и каменистите плажове, яркото слънце на Лептокаря, срещу което не може да стоиш без очила... Курортите са им много близки до нашите. :D На Нова година гърците в ресторанта (към 200 човека) пяха или поне пригласяха заедно с нас - химна на България.

Гърция има хубави плажове, но пясъка на Черно море няма равен в света.

Пет месеца, след като се прибрах от Солун ходих в Мелник ... прах, мърсотия, неподдържано, криви и ръждясали парапети, сергии на самия калдаръм и асфалт... колко малко трябва, за да се почувства магията на едно място - само мъничко желание и работа. :) а има с какво да се гордеем, стига да не го рушим.
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 27 Фев 2006, 1:59

УКРАЙНА,МОЛДОВА,СЪРБИЯ,ТУРЦИЯ,ГЪРЦИЯ,РОМЪНИЯ
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата