Шампионска лига сезон 2011-2012г,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Шампионска лига сезон 2010-2011г,

Мнение от speedhokk » 30 Май 2011, 14:40

Каквото имах да кажа, го коригирах в горния си пост, че да не стават 3 поредни.
Повече няма какво да коментирам по тази тема. За мен Барса биват побеждавни само с накъсване на играта, защото никой не може да им свикне на стила. В Англия, Италия а и не само, се играе по коренно друг начин. И изведнъж излизаш срещу Барса и умираш. Тва е, ако барса и манчестър играеха по няколко срещи в годината, нямаше да ставаме свидетели на такъв разгром.
Честита ви победа и титла, догодина ще видим кой ще спечели :bchug:
Последна промяна speedhokk на 30 Май 2011, 14:42, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 30 Май 2011, 14:42

justboy написа:http://www.youtube.com/watch?v=v3da_UDydxU&feature=related

Умишлено го пускам в ново мнение

Това за първи път го виждам. Е и Роналдо е не по-малка циганка от Бускетс и Алвес. Така по-добре ли е? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 30 Май 2011, 14:55

speedhokk написа:
justboy написа: http://www.youtube.com/watch?v=v3da_UDy ... re=related

Това за първи път го виждам. Е и Роналдо е не по-малка циганка от Бускетс и Алвес. Така по-добре ли е? :mhihi:

Не видяхте ли, че му стъпиха на десния крак с бутоните на 0.33? А че падна без да го пипнат, нормално - и вие като видите, че няма да избягате на преследвачите си, ще се хвърлите за фал :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 30 Май 2011, 14:57

не знам дали е грозен футбола, който играят Барса, ама си пълнят 100-хилядния стадион на всеки мач...
не вярвам каталунците да са такива фенове на грозния футбол :mhihi:

да не говорим, че във футбола е важен резултата, а Барса показаха, че са най-добрите
всичко друго са коментари на озлобени фенове на други отбори
в днешния футбол се играе за пари и всички средства, които позволяват движение напред и нагоре са позволени :wave:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 30 Май 2011, 15:16

Съгласен съм, all means necassary.
Но да кажеш за отбор, че последните години се е доказал като най-добър, а половината му срещи след четвъртфинален етап да са станали факт след съдийски намеси, някои ОЧЕВАДНИ също е странно.
Но това няма значение, защото мен не ме е яд от снощната загуба. Нямаше какво да направим, съвсем честно и заслужено победихте.
Последна промяна speedhokk на 30 Май 2011, 17:48, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 30 Май 2011, 15:24

не съм фен на барса, на моменти и мен този им стил ме дразни... вярно е също че са царе на театъра, когато се налага :mhihi:
но няколко са безспорните факти... този стил им носи успех, защо да го променят...
чиче показа онази вечер, че нищо не е разбрал от 2009 до сега... може и от възрастта да е...
също така е безпорен факт, че в последните години единствено мауриньо се е опънал на барса, и с челси, и с интер... сигурно ще го направи и с реал... частично вече да, за купата...
и последно съдийската балтия беше за челси, също никой не го оспорва... след това барса пореваха, понякога с основание, повечето не... иначе съдийско заколване като примерно гола на челси срещу тотнъм не са преживявали...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 30 Май 2011, 16:02

justboy написа:http://www.youtube.com/watch?v=v3da_UDydxU&feature=related

Интересно клипче :mhihi: Само аз ли видях как го настъпаха с бутконките? От което между другото ми стана яко :mhihi:
Иначе да не настъпят с бутконки наистина боли, но и по мутрата да го беше настъпал пак щеше да му е малко :dunno:
Разликата е, че ако беше алвеш щеше да се хване директно за мутрата!

Честита титла на барса. Презаслужена победа на финала. Спор няма. Спор няма и че в момента са най-силния отбор в света. И все пак с тези играчи никога няма да ги уважавам - алвеш, брускетс, масчерано, педро, валдес и т.н.т. И не заради мачовете с реал, ако бяха само те здраве да е. Без това реал друго не заслужават.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 30 Май 2011, 16:05

Не, и аз сега го видях. Просто преди малко не се загледах внимателно.
Връщам си думите назад, Роналдо все още не е паднал до нивото на Алвес и Бускетес. Ивадете друго видеоо :evil: :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 30 Май 2011, 18:15

жалко, че няма още мачове от шампионска лига
тъкмо тук започна да става интересно :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 30 Май 2011, 18:33

Ми нормално, на свършен факт се говори много лесно :ok:

Слави
Аватар

Мнение от © » 30 Май 2011, 22:14

ако манчестър бяха били пак щеше да е интересно, не се съмнявам
просто хората от двете страни са интересни :mhihi:

Между другото аз много държа за Манчестър във всички останали мачове, най-вече заради Бербатов, макар и той да е един лигльо ... но българин все пак :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 30 Май 2011, 22:26

© написа:ако манчестър бяха били пак щеше да е интересно, не се съмнявам
просто хората от двете страни са интересни :mhihi:

Между другото аз много държа за Манчестър във всички останали мачове, най-вече заради Бербатов, макар и той да е един лигльо ... но българин все пак :mhihi:

Бербата е най-големия, просто такъв му е характера. Преди в Тотнъм играеше една идея по свободно, едно че нямаше големи очквания към него и второ, че целия отбор играше за него и Кийн. Яд ме e на него. Е сега в последния мач в ВЛ, който и друг да беше на негово място, щеше да вкара една от тия ситуации и да стане едноличен голмайстор на лигата. Е да, ама не. Изпусна 1 ситуация, глътна си езика и дотам.
И тъпото е, че има таланта, но не и страстта с която играе примерно един Рууни, който му отстъпва в много други отношения. Но винаги ще бъде по-добър и по-харесван от феновете, защото се раздава на 101% на терена.
И въпреки всичко съм голям фен на Митака и ми е криво, че май ще си ходи от Манчестър, а и е много вероятно да се откаже и от професионалния футбол. Все пак не веднъж е казвал, че по високо от Юнайтед няма накъде.
Изключително скромен и лоялен футболист е, не заслужаваше подобно отношение цял втори полусезон...

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 31 Май 2011, 2:09

speedhokk написа:Не, и аз сега го видях. Просто преди малко не се загледах внимателно.
Връщам си думите назад, Роналдо все още не е паднал до нивото на Алвес и Бускетес. Ивадете друго видеоо :evil: :mhihi:

Роналдо е по-зле от тия двамата дето ги изброи взети заедно и умножени по 3 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 31 Май 2011, 8:48

speedhokk написа:Тва е, ако барса и манчестър играеха по няколко срещи в годината, нямаше да ставаме свидетели на такъв разгром.

А ако баба ти беше мъжка, щеше да е дедо :winky:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 31 Май 2011, 13:18

на мен пък ми е чудно как можете да харесвате високомерните англичани, за които, ако не си от техния двор си сган
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата