Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Модератор: Общи модератори
Re: Шампионска лига сезон 2010-2011г,
Каквото имах да кажа, го коригирах в горния си пост, че да не стават 3 поредни.
Повече няма какво да коментирам по тази тема. За мен Барса биват побеждавни само с накъсване на играта, защото никой не може да им свикне на стила. В Англия, Италия а и не само, се играе по коренно друг начин. И изведнъж излизаш срещу Барса и умираш. Тва е, ако барса и манчестър играеха по няколко срещи в годината, нямаше да ставаме свидетели на такъв разгром.
Честита ви победа и титла, догодина ще видим кой ще спечели
Повече няма какво да коментирам по тази тема. За мен Барса биват побеждавни само с накъсване на играта, защото никой не може да им свикне на стила. В Англия, Италия а и не само, се играе по коренно друг начин. И изведнъж излизаш срещу Барса и умираш. Тва е, ако барса и манчестър играеха по няколко срещи в годината, нямаше да ставаме свидетели на такъв разгром.
Честита ви победа и титла, догодина ще видим кой ще спечели

Последна промяна speedhokk на 30 Май 2011, 14:42, променена общо 1 път
justboy написа:http://www.youtube.com/watch?v=v3da_UDydxU&feature=related
Умишлено го пускам в ново мнение
Това за първи път го виждам. Е и Роналдо е не по-малка циганка от Бускетс и Алвес. Така по-добре ли е?

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
speedhokk написа:justboy написа: http://www.youtube.com/watch?v=v3da_UDy ... re=related
Това за първи път го виждам. Е и Роналдо е не по-малка циганка от Бускетс и Алвес. Така по-добре ли е?
Не видяхте ли, че му стъпиха на десния крак с бутоните на 0.33? А че падна без да го пипнат, нормално - и вие като видите, че няма да избягате на преследвачите си, ще се хвърлите за фал

не знам дали е грозен футбола, който играят Барса, ама си пълнят 100-хилядния стадион на всеки мач...
не вярвам каталунците да са такива фенове на грозния футбол
да не говорим, че във футбола е важен резултата, а Барса показаха, че са най-добрите
всичко друго са коментари на озлобени фенове на други отбори
в днешния футбол се играе за пари и всички средства, които позволяват движение напред и нагоре са позволени
не вярвам каталунците да са такива фенове на грозния футбол

да не говорим, че във футбола е важен резултата, а Барса показаха, че са най-добрите
всичко друго са коментари на озлобени фенове на други отбори
в днешния футбол се играе за пари и всички средства, които позволяват движение напред и нагоре са позволени

Съгласен съм, all means necassary.
Но да кажеш за отбор, че последните години се е доказал като най-добър, а половината му срещи след четвъртфинален етап да са станали факт след съдийски намеси, някои ОЧЕВАДНИ също е странно.
Но това няма значение, защото мен не ме е яд от снощната загуба. Нямаше какво да направим, съвсем честно и заслужено победихте.
Но да кажеш за отбор, че последните години се е доказал като най-добър, а половината му срещи след четвъртфинален етап да са станали факт след съдийски намеси, някои ОЧЕВАДНИ също е странно.
Но това няма значение, защото мен не ме е яд от снощната загуба. Нямаше какво да направим, съвсем честно и заслужено победихте.
Последна промяна speedhokk на 30 Май 2011, 17:48, променена общо 2 пъти
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
не съм фен на барса, на моменти и мен този им стил ме дразни... вярно е също че са царе на театъра, когато се налага
но няколко са безспорните факти... този стил им носи успех, защо да го променят...
чиче показа онази вечер, че нищо не е разбрал от 2009 до сега... може и от възрастта да е...
също така е безпорен факт, че в последните години единствено мауриньо се е опънал на барса, и с челси, и с интер... сигурно ще го направи и с реал... частично вече да, за купата...
и последно съдийската балтия беше за челси, също никой не го оспорва... след това барса пореваха, понякога с основание, повечето не... иначе съдийско заколване като примерно гола на челси срещу тотнъм не са преживявали...

но няколко са безспорните факти... този стил им носи успех, защо да го променят...
чиче показа онази вечер, че нищо не е разбрал от 2009 до сега... може и от възрастта да е...
също така е безпорен факт, че в последните години единствено мауриньо се е опънал на барса, и с челси, и с интер... сигурно ще го направи и с реал... частично вече да, за купата...
и последно съдийската балтия беше за челси, също никой не го оспорва... след това барса пореваха, понякога с основание, повечето не... иначе съдийско заколване като примерно гола на челси срещу тотнъм не са преживявали...
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
justboy написа:http://www.youtube.com/watch?v=v3da_UDydxU&feature=related
Интересно клипче

Иначе да не настъпят с бутконки наистина боли, но и по мутрата да го беше настъпал пак щеше да му е малко

Разликата е, че ако беше алвеш щеше да се хване директно за мутрата!
Честита титла на барса. Презаслужена победа на финала. Спор няма. Спор няма и че в момента са най-силния отбор в света. И все пак с тези играчи никога няма да ги уважавам - алвеш, брускетс, масчерано, педро, валдес и т.н.т. И не заради мачовете с реал, ако бяха само те здраве да е. Без това реал друго не заслужават.
Не, и аз сега го видях. Просто преди малко не се загледах внимателно.
Връщам си думите назад, Роналдо все още не е паднал до нивото на Алвес и Бускетес. Ивадете друго видеоо

Връщам си думите назад, Роналдо все още не е паднал до нивото на Алвес и Бускетес. Ивадете друго видеоо

жалко, че няма още мачове от шампионска лига
тъкмо тук започна да става интересно
тъкмо тук започна да става интересно

ако манчестър бяха били пак щеше да е интересно, не се съмнявам
просто хората от двете страни са интересни
Между другото аз много държа за Манчестър във всички останали мачове, най-вече заради Бербатов, макар и той да е един лигльо ... но българин все пак
просто хората от двете страни са интересни

Между другото аз много държа за Манчестър във всички останали мачове, най-вече заради Бербатов, макар и той да е един лигльо ... но българин все пак

© написа:ако манчестър бяха били пак щеше да е интересно, не се съмнявам
просто хората от двете страни са интересни![]()
Бербата е най-големия, просто такъв му е характера. Преди в Тотнъм играеше една идея по свободно, едно че нямаше големи очквания към него и второ, че целия отбор играше за него и Кийн. Яд ме e на него. Е сега в последния мач в ВЛ, който и друг да беше на негово място, щеше да вкара една от тия ситуации и да стане едноличен голмайстор на лигата. Е да, ама не. Изпусна 1 ситуация, глътна си езика и дотам.
И тъпото е, че има таланта, но не и страстта с която играе примерно един Рууни, който му отстъпва в много други отношения. Но винаги ще бъде по-добър и по-харесван от феновете, защото се раздава на 101% на терена.
И въпреки всичко съм голям фен на Митака и ми е криво, че май ще си ходи от Манчестър, а и е много вероятно да се откаже и от професионалния футбол. Все пак не веднъж е казвал, че по високо от Юнайтед няма накъде.
Изключително скромен и лоялен футболист е, не заслужаваше подобно отношение цял втори полусезон...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
speedhokk написа:Не, и аз сега го видях. Просто преди малко не се загледах внимателно.
Връщам си думите назад, Роналдо все още не е паднал до нивото на Алвес и Бускетес. Ивадете друго видеоо![]()
Роналдо е по-зле от тия двамата дето ги изброи взети заедно и умножени по 3

E34, E38
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
speedhokk написа:Тва е, ако барса и манчестър играеха по няколко срещи в годината, нямаше да ставаме свидетели на такъв разгром.
А ако баба ти беше мъжка, щеше да е дедо

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
на мен пък ми е чудно как можете да харесвате високомерните англичани, за които, ако не си от техния двор си сган
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд