Въпрос за пътуване до Гърция
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Въпрос за пътуване до Гърция
zazomazo написа:имат право да ти ровят в колата ли?
Ми те и в БГ имат право да ти ровят.... защо си мислиш че в Гърция е по различно
Escape написа:zazomazo написа:имат право да ти ровят в колата ли?
Ми те и в БГ имат право да ти ровят.... защо си мислиш че в Гърция е по различно
ми въобще не съм сигурен, дали и в БГ имат право да ти ровят

поне не съм имал случай да ме спрат и да ми отворят жабката или багажника....по-скоро обратното, репликата е "отворете багажника"

zazomazo написа:Escape написа:zazomazo написа:имат право да ти ровят в колата ли?
ми въобще не съм сигурен, дали и в БГ имат право да ти ровят![]()
поне не съм имал случай да ме спрат и да ми отворят жабката или багажника....по-скоро обратното, репликата е "отворете багажника"
имат имат...
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Хм, ще го крия некъде из кухините на багажника значи 
В Гърция, колкото КАТаджии съм виждал, всичките 'стреляха' с лазерни радари, което обезсмисля антирадара.

В Гърция, колкото КАТаджии съм виждал, всичките 'стреляха' с лазерни радари, което обезсмисля антирадара.
I love the sound of V8 in the morning...
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
zazomazo написа:имат право да ти ровят в колата ли?

хахаа дали имат... преди като се движех повече по БГ "заведенията" по нощите редовно си ме спираха, че и по 2 пъти на вечер (рутинна проверка - без никакво нарушение). Ръцете на колата, слагат ръкавиците и се почва... наопаки цялата кола. Бъркат ти по джобовете, по чорапите

За стъклата иначе ходих на Лиосион да питам за затъмняване и човека ми каза, че на задните странични и панорамното мога да сложа каквото си искам! Но на предните не мога да сложа дори и най-светлото фолио! Иначе гръцки коли със затъмнени ВСИЧКИ стълка има колкото щеш, не знам Алпина_Фанатик как ги е пропуснал за 35 години

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз знам, че в Гърция ако имаш теглич, но не караш каравана, ремарке или лодка-глоба. Както и за анти-радар и затъмнени стъкла. Тия са луди, но така трябва да е въпреки, че това с теглича е глупаво 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Миналата година като слязох от ферибота на Родос, ме отбиха до една барака и вкараха полицейско куче в колата, след което ми разчепкаха багажа и ми намериха радара. Като си спомних какви са глобите ми причерня и си представих как олеквам със всичките пари за почивката
Излъгах полицайчето че е мп3 плеар и за моя радост беше достатъчно тъп да ми повярва
Направи ми впечатление че аварийната лента си я ползват като другите, един вид няма такава.

Направи ми впечатление че аварийната лента си я ползват като другите, един вид няма такава.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
kronos написа:Миналата година като слязох от ферибота на Родос, ме отбиха до една барака и вкараха полицейско куче в колата, след което ми разчепкаха багажа и ми намериха радара. Като си спомних какви са глобите ми причерня и си представих как олеквам със всичките пари за почивкатаИзлъгах полицайчето че е мп3 плеар и за моя радост беше достатъчно тъп да ми повярва
![]()
Кучето е имало вграден радар за антирадари

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
randity написа:Аз знам, че в Гърция ако имаш теглич, но не караш каравана, ремарке или лодка-глоба.
Глоба ама... не виждам да си махат тегличите

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Последно ходих до Серес, след Великден. Веднага след границата имаше патрулен джип. Спряха ме и ми записаха данните в един хвърчащ списък, като през цялото време си говореха глупости... на кой жена му какво работела, другия пък колко пари взимал ))) Общо взето спираха наред и записваха в тефтеря...
Иначе наистина не се закачат помежду си, повечето не спазваха ограничението на скоростта, явно не им дреме. Имаше и полицейски коли по пътя, и нищо, карат като луди някои. Абе като тука.
Иначе наистина не се закачат помежду си, повечето не спазваха ограничението на скоростта, явно не им дреме. Имаше и полицейски коли по пътя, и нищо, карат като луди някои. Абе като тука.
stay tuned

Veson написа:Последно ходих до Серес, след Великден. Веднага след границата имаше патрулен джип. Спряха ме и ми записаха данните в един хвърчащ списък, като през цялото време си говореха глупости... на кой жена му какво работела, другия пък колко пари взимал ))) Общо взето спираха наред и записваха в тефтеря...
Тия с черокито където са те спрели са гранична полиция и ги боли оная работа за нарушенията по пътищата,най много да те изтарашат за дрога.Виж педерасите от Серес да те спрат да видиш проблеми.

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4