Въпрос за пътуване до Гърция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за пътуване до Гърция

Мнение от zazomazo » 02 Юни 2011, 14:15

имат право да ти ровят в колата ли? :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 02 Юни 2011, 14:17

zazomazo написа:имат право да ти ровят в колата ли? :shock:

Ми те и в БГ имат право да ти ровят.... защо си мислиш че в Гърция е по различно

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 02 Юни 2011, 14:24

Escape написа:

Ми те и в БГ имат право да ти ровят.... защо си мислиш че в Гърция е по различно

ми въобще не съм сигурен, дали и в БГ имат право да ти ровят :winky:
поне не съм имал случай да ме спрат и да ми отворят жабката или багажника....по-скоро обратното, репликата е "отворете багажника" :wave:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 02 Юни 2011, 14:39

zazomazo написа:
Escape написа:

ми въобще не съм сигурен, дали и в БГ имат право да ти ровят :winky:
поне не съм имал случай да ме спрат и да ми отворят жабката или багажника....по-скоро обратното, репликата е "отворете багажника" :wave:

имат имат...

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 02 Юни 2011, 14:48

Хм, ще го крия некъде из кухините на багажника значи :)
В Гърция, колкото КАТаджии съм виждал, всичките 'стреляха' с лазерни радари, което обезсмисля антирадара.
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 02 Юни 2011, 15:22

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

хахаа дали имат... преди като се движех повече по БГ "заведенията" по нощите редовно си ме спираха, че и по 2 пъти на вечер (рутинна проверка - без никакво нарушение). Ръцете на колата, слагат ръкавиците и се почва... наопаки цялата кола. Бъркат ти по джобовете, по чорапите :mhihi: Един път ме спряха на платията в Колонаки 2 джипа и един бус. Пак така - колата наопаки, отвориха и капака на двигателя да видят номера на рамата. И аз будалата не знаех точно къде го пишеше, знам че беше някъде по ръбовете. Светиха с фенера, ама то баш там пада сянка и не можаха да го видят. Веднага ме качиха в буса, един полицай ми взе колата и към районното зад Синтагма... По пътя ме съблякоха чисто гол :shock: Както и да е, там вече на светло видяха, че всичко е ОК, ама.... излишни разправии..

За стъклата иначе ходих на Лиосион да питам за затъмняване и човека ми каза, че на задните странични и панорамното мога да сложа каквото си искам! Но на предните не мога да сложа дори и най-светлото фолио! Иначе гръцки коли със затъмнени ВСИЧКИ стълка има колкото щеш, не знам Алпина_Фанатик как ги е пропуснал за 35 години :mhihi: Че и преглед си минават, но им се издава някакъв документ за стъклата (плаща се ест.) и са си редовни :yes:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 04 Юни 2011, 14:41

Аз знам, че в Гърция ако имаш теглич, но не караш каравана, ремарке или лодка-глоба. Както и за анти-радар и затъмнени стъкла. Тия са луди, но така трябва да е въпреки, че това с теглича е глупаво :conf:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 04 Юни 2011, 15:39

Миналата година като слязох от ферибота на Родос, ме отбиха до една барака и вкараха полицейско куче в колата, след което ми разчепкаха багажа и ми намериха радара. Като си спомних какви са глобите ми причерня и си представих как олеквам със всичките пари за почивката :mhihi: Излъгах полицайчето че е мп3 плеар и за моя радост беше достатъчно тъп да ми повярва :D
Направи ми впечатление че аварийната лента си я ползват като другите, един вид няма такава.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 04 Юни 2011, 20:17

kronos написа:Миналата година като слязох от ферибота на Родос, ме отбиха до една барака и вкараха полицейско куче в колата, след което ми разчепкаха багажа и ми намериха радара. Като си спомних какви са глобите ми причерня и си представих как олеквам със всичките пари за почивката :mhihi: Излъгах полицайчето че е мп3 плеар и за моя радост беше достатъчно тъп да ми повярва :D
Направи ми впечатление че аварийната лента си я ползват като другите, един вид няма такава.

Кучето е имало вграден радар за антирадари :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 05 Юни 2011, 1:26

randity написа:Аз знам, че в Гърция ако имаш теглич, но не караш каравана, ремарке или лодка-глоба. :conf:

Глоба ама... не виждам да си махат тегличите :kuku: На 10 коли поне 2-3 са с тегличи! И усещането е много кофти да паркираш зад някой с теглич.... особено ако е малко мястото.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 06 Юни 2011, 14:04

Последно ходих до Серес, след Великден. Веднага след границата имаше патрулен джип. Спряха ме и ми записаха данните в един хвърчащ списък, като през цялото време си говореха глупости... на кой жена му какво работела, другия пък колко пари взимал ))) Общо взето спираха наред и записваха в тефтеря...

Иначе наистина не се закачат помежду си, повечето не спазваха ограничението на скоростта, явно не им дреме. Имаше и полицейски коли по пътя, и нищо, карат като луди някои. Абе като тука.
stay tuned
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 06 Юни 2011, 17:11

Veson написа:Последно ходих до Серес, след Великден. Веднага след границата имаше патрулен джип. Спряха ме и ми записаха данните в един хвърчащ списък, като през цялото време си говореха глупости... на кой жена му какво работела, другия пък колко пари взимал ))) Общо взето спираха наред и записваха в тефтеря...

Иначе наистина не се закачат помежду си, повечето не спазваха ограничението на скоростта, явно не им дреме. Имаше и полицейски коли по пътя, и нищо, карат като луди някои. Абе като тука.

Тия с черокито където са те спрели са гранична полиция и ги боли оная работа за нарушенията по пътищата,най много да те изтарашат за дрога.Виж педерасите от Серес да те спрат да видиш проблеми. :mhihi: За сетен път го казвам,спирането и проблемите с тегличи тъмни стъкла и тн. са избирателно и само за коли с български табли и в повечето случаи в северна Гърция.Надолу проблеми няма.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата