За жените.....
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: За жените.....
ms написа:
както казах- като пораснеш, :
не знам,казаха ми че не ставало само с ядене

ако го има форума след 10-12 години да догоня 30така,ще изровя таа тема,ще пиша обстойно и пространствено разяснително и ще получа и аз своите 15 минути слава

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
вярно не става само с ядене, ама се очаква с времето и количеството акъл да се увеличава 

Хубаво де, къде оставихме любовта във сметките
когато две човечета се обичат лудо, нищо не може да застане на пътя им, нито финанси, нито болести, нито транс сибирския експрес 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ms
-
-
ms написа:лИбофта УМРЯ, сега се гледа интереса...
тцъ.. можем да спорим до другия петък и пак няма да се разберем по този въпрос, по простата причина, че няма някаква статистика по която да докажем кой е прав

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ms
-
-
добре де, не е умряла все още... ама е на смъртно легло...
я погледни младежите и ми кажи те к'во разбират под "любов"

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Витанов написа:когато две човечета се обичат лудо, нищо не може да застане на пътя им, нито финанси, нито болести, нито транс сибирския експрес
и така цели две седмици

понеже темата е "За жените", мога да напиша най-точното определение за женската психика, което съм чувал

та, един приятел вика, че в главата им е като във флипер - пускаш топчето и кога къде и как се удря, какво сработва и накъде води ... никаква логика, нито грам

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ms
-
-
_galio_ написа:...
та, един приятел вика, че в главата им е като във флипер - пускаш топчето и кога къде и как се удря, какво сработва и накъде води ... никаква логика, нито грам

Сега се очаква жените тук да ни почнат

ms написа:добре де, не е умряла все още... ама е на смъртно легло...
Не закачаме младежите, защото за да разберем какво им става на тях ни трябва високотехнологичен 128 битов декодер

Бих казал, че в днешно време е рядко срещано явление, за жалост

I am beton!
- ms
-
-
е не ги закачаме, ама няма как да ги пропуснем... нас дъртите кучета ни яли, ама сегашната младеж утре ще прави деца и ще създава семейство- а тея работи без любов трудно се получават както трябва...
един познат пък задържа приятелката си (брутално красива) до себе си вече бая години с... няма да познаете
умерено пренебрежение - докато жената чувства, че мъжът не е неин, тя се интересува от него...
и моите отношения с нея са така - бия й игнора и тя почва да ме търси, държа се изключително добре с нея - няма ме за нищо
и жените имат своите конци, само някак се бавно учим ние мъжете как да ги дърпаме
умерено пренебрежение - докато жената чувства, че мъжът не е неин, тя се интересува от него...
и моите отношения с нея са така - бия й игнора и тя почва да ме търси, държа се изключително добре с нея - няма ме за нищо
и жените имат своите конци, само някак се бавно учим ние мъжете как да ги дърпаме
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
ms написа:_galio_ написа:...
![]()
![]()
![]()
Сега се очаква жените тук да ни почнат![]()
![]()
Абсолютно сте прави

А това с игнора понякога върши работа, но не с всеки... по масово жените обичат сигурността и вниманието, искат да се чувстват харесвани, желани, да ги ухажват...Ся ше се почне пак , аз какво направих за нея, тя ми се качи на главата и пр... ми просто не сте разпознали от кой тип е

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Apassionata написа:.....
Това до 30 трудно се случва

Иначе обичам да казвам, че ако някой успее да намери обяснение, какво се случва в главата на жената, докато е жив ще получава Нобелова награда за физиология или медицина, но това едва ли ще се случи някога.
А толкова ли е трудно в главите Ви да има чифт джанти и чифт крака

- ms
-
-
Apassionata написа:...
явно си в добро настроение- леко ни се размина

"снимки в цял ръст, години, мерки, образования, коли имоти" се търсят по разните сайтове за запознанства... трябва да се регистрирам някъде, че да се позабавлявам

че любовта не се подчинява на правила аз поне го знам (малеее, к'ви глупости съм правил не е истина

А и що жените само да "обичат сигурността и вниманието, искат да се чувстват харесвани, желани, да ги ухажват..."