За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: За жените.....

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юни 2011, 20:08

ms написа:
както казах- като пораснеш, :

не знам,казаха ми че не ставало само с ядене :cry:
ако го има форума след 10-12 години да догоня 30така,ще изровя таа тема,ще пиша обстойно и пространствено разяснително и ще получа и аз своите 15 минути слава :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Юни 2011, 20:47

вярно не става само с ядене, ама се очаква с времето и количеството акъл да се увеличава :winky:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Юни 2011, 21:04

Хубаво де, къде оставихме любовта във сметките :mhihi: когато две човечета се обичат лудо, нищо не може да застане на пътя им, нито финанси, нито болести, нито транс сибирския експрес :arrow:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Аватар

Мнение от ms » 10 Юни 2011, 21:09

лИбофта УМРЯ, сега се гледа интереса...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Юни 2011, 21:21

ms написа:лИбофта УМРЯ, сега се гледа интереса...

тцъ.. можем да спорим до другия петък и пак няма да се разберем по този въпрос, по простата причина, че няма някаква статистика по която да докажем кой е прав :lol: друг е въпроса, че любовта се изпарявала с годините, но това е друга тема...
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Аватар

Мнение от ms » 10 Юни 2011, 21:32

добре де, не е умряла все още... ама е на смъртно легло...
я погледни младежите и ми кажи те к'во разбират под "любов" :?:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 10 Юни 2011, 21:37

Ауди-та, силикон и руси кичури
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 10 Юни 2011, 21:41

Витанов написа:когато две човечета се обичат лудо, нищо не може да застане на пътя им, нито финанси, нито болести, нито транс сибирския експрес :arrow:

и така цели две седмици :ok:

понеже темата е "За жените", мога да напиша най-точното определение за женската психика, което съм чувал 8)

та, един приятел вика, че в главата им е като във флипер - пускаш топчето и кога къде и как се удря, какво сработва и накъде води ... никаква логика, нито грам :banghead:
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Аватар

Мнение от ms » 10 Юни 2011, 21:43

_galio_ написа:...
та, един приятел вика, че в главата им е като във флипер - пускаш топчето и кога къде и как се удря, какво сработва и накъде води ... никаква логика, нито грам :banghead:

:yes: :yes: :yes:

Сега се очаква жените тук да ни почнат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Юни 2011, 21:45

ms написа:добре де, не е умряла все още... ама е на смъртно легло...
я погледни младежите и ми кажи те к'во разбират под "любов" :?:

Не закачаме младежите, защото за да разберем какво им става на тях ни трябва високотехнологичен 128 битов декодер :mhihi:

Бих казал, че в днешно време е рядко срещано явление, за жалост :) не че я нямаме заложена, защото всеки е бил влюбен някога някъде или сега е. А това колко трае и аз не мога да си го обясня :conf:
I am beton!

Аватар

Мнение от ms » 10 Юни 2011, 21:52

е не ги закачаме, ама няма как да ги пропуснем... нас дъртите кучета ни яли, ама сегашната младеж утре ще прави деца и ще създава семейство- а тея работи без любов трудно се получават както трябва...
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 10 Юни 2011, 22:59

един познат пък задържа приятелката си (брутално красива) до себе си вече бая години с... няма да познаете
умерено пренебрежение - докато жената чувства, че мъжът не е неин, тя се интересува от него...

и моите отношения с нея са така - бия й игнора и тя почва да ме търси, държа се изключително добре с нея - няма ме за нищо

и жените имат своите конци, само някак се бавно учим ние мъжете как да ги дърпаме
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 10 Юни 2011, 23:16

ms написа:
_galio_ написа:...

:yes: :yes: :yes:

Сега се очаква жените тук да ни почнат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абсолютно сте прави :mhihi: никва логика няма в женския мозък... за мъжа де :mhihi: Мислех преди няколко поста да ви кажа, абе я се изтъпанчете тука със снимки в цял ръст, години, мерки, образования, коли имоти, та да почнем да избираме :mhihi: :mhihi: :mhihi: Няма такова нещо според мен, някой някой да избира... би трябвало поне тези около 30-ка да сте разбрали, че любовта е химия, магия някаква и не се подчинява на никакви правила...ако сте обичали истински, разбира се... освен това, понеже се жалвате че не ни разбирате.. па хванете станете малко по-добри психолози де... Жените са много различни... искат различни неща... научете се да ги разпознавате, коя каква е какво иска... Най-малкото само по чертите на лицето - устни, очи, нос и пр. можете да разберете много неща... За мен поне едно 80% от характера и същността на човека е изписана на лицето му ...Езикът на тялото също, походка, начина по който прави различни движения... Е има и по простъчък начин, просто да си говорите повече с нея, но това пък вие не го владеете особено, да не кажа хич... Имам предвид разговори за чувства, състояния и пр...
А това с игнора понякога върши работа, но не с всеки... по масово жените обичат сигурността и вниманието, искат да се чувстват харесвани, желани, да ги ухажват...Ся ше се почне пак , аз какво направих за нея, тя ми се качи на главата и пр... ми просто не сте разпознали от кой тип е ;)
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 10 Юни 2011, 23:33

Apassionata написа:.....

Това до 30 трудно се случва :) трябва ни още малко, на някой не им се случва цял живот :mhihi:
Иначе обичам да казвам, че ако някой успее да намери обяснение, какво се случва в главата на жената, докато е жив ще получава Нобелова награда за физиология или медицина, но това едва ли ще се случи някога.
А толкова ли е трудно в главите Ви да има чифт джанти и чифт крака :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 10 Юни 2011, 23:54

Apassionata написа:...

явно си в добро настроение- леко ни се размина :mhihi: :mhihi: :mhihi:

"снимки в цял ръст, години, мерки, образования, коли имоти" се търсят по разните сайтове за запознанства... трябва да се регистрирам някъде, че да се позабавлявам :mhihi:
че любовта не се подчинява на правила аз поне го знам (малеее, к'ви глупости съм правил не е истина :mhihi: ), обясни го на децата... но това, че ви обичаме хич не значи, че ви разбираме- колкото и да си говорим, колкото и знам какво иска жената до мен, колкото и да съм психолог винаги идва момент в който ме хваща неподготвен и не мога да я разбера :shock: и тоя номер с игнорирането (дето е стар сигурно колкото света) верно си действа, ама не понякога, не на някои- ВИНАГИ и при ВСЕКИ... има един проблем обаче там- границата между задържането на жената и това да си замине е много тънка и страшно лесно се преминава...
А и що жените само да "обичат сигурността и вниманието, искат да се чувстват харесвани, желани, да ги ухажват..." :?: не може ли и на мен да ми харесва това :?: интересно обаче що за жените е нормално (и очаквано) да им се правят подаръци и изненади без повод за да се чувстват "желани и обичани" и в същото време дали и 10% се сещат да правят същите неща за мъжете си... на тях им се полага просто това внимание щото са жени, мъжете майната им...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата