24-те часа на Льо Ман

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: 24-те часа на Льо Ман

Мнение от acho.rs » 12 Юни 2011, 16:22

От както го изфабрикуваха като реклама на дизел , не го гледам ЛьоМан . Ауди рулз - очевидно е , също както е очевидно , че няма конкуренция и на Порше и Ферари не им се дават пари за най-сериозния клас .
Все пак много се радвам , че Ауди победиха французите :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 12 Юни 2011, 16:23

ms написа:...

Да.
И затова пиша неспорсменстки! А не нарушения на правилата. Важното е, че Ауди отново спечели!
Пак се чудиш с какво да се заядеш а?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Юни 2011, 16:29

smg написа:Да.
И затова пиша неспорсменстки! А не нарушения на правилата. Важното е, че Ауди отново спечели!

:nono: що да се заяждам :?: за мен неспортменско е ако някое от другите пежа "случайно" нацели не много силно единственото ауди в някой завой и го прати за 15мин. в бокса- ама го оставиха цял, нали ;) а видях поне няколко възможности да го закачат леко, колкото да потрошат панелите... показаното за мен си беше просто отборна стратегия която се очакваше, особено при споменатите правила ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 12 Юни 2011, 16:32

ms написа:

показаното за мен си беше просто отборна стратегия която се очакваше, особено при споменатите правила ;)

Абсолютно си прав. Обаче само една дума пропусна...НЕСПОРТСМЕНСКА ОТБОРНА СТРАТЕГИЯ

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 12 Юни 2011, 16:40

Само не ми е ясно как гадната А5ца успя да натрови тоя който беше след нея? Да не би да са й орязали катализаторите да се отпуши малко :shock:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 12 Юни 2011, 16:44

бях за пежо , за мен ауди е наи отвратителната марка кола и просто я ненавиждам
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Юни 2011, 16:49

ms написа:

:nono: що да се заяждам :?: за мен неспортменско е ако някое от другите пежа "случайно" нацели не много силно единственото ауди в някой завой и го прати за 15мин. в бокса- ама го оставиха цял, нали ;) а видях поне няколко възможности да го закачат леко, колкото да потрошат панелите... показаното за мен си беше просто отборна стратегия която се очакваше, особено при споменатите правила ;)

Пред телевизора да мислиш стратегийки е лесно ама там като седнеш върху 5-600 коня на 5см от асфалта при 2-300 километра в час мъдото ти трябва да е по-голямо от на Александър Невски камбаната, че да се осмелиш да закачиш някой "леко" ей така само за да го пратиш в бокса за 15 мин.
Иначе съм абсолютно убеден, че в нашият нинджа форум ще се намерят едно поне 50 човека, които щяха да изработят по-добра стратегия и още толкова, които сам сами щяха да шофират през цялото време и да задминат пежата с едни 5-10 обиколки :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 12 Юни 2011, 16:56

иначе тия пежа много бързи бе колеги , гледам едно по едно време кара с 345км/ч или нещо съм се объркал :dunno:
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 12 Юни 2011, 16:56

bum_bum написа:Пред телевизора да мислиш стратегийки е лесно ама там като седнеш върху 5-600 коня на 5см от асфалта при 2-300 километра в час мъдото ти трябва да е по-голямо от на Александър Невски камбаната, че да се осмелиш да закачиш някой "леко" ей така само за да го пратиш в бокса за 15 мин.
Иначе съм абсолютно убеден, че в нашият нинджа форум ще се намерят едно поне 50 човека, които щяха да изработят по-добра стратегия и още толкова, които сам сами щяха да шофират през цялото време и да задминат пежата с едни 5-10 обиколки :mhihi:

кой е казал, че е лесно да закачиш някой "леко" :?: ти видя ли малко преди да изпревари последното изостанало пежо как го засякоха аудито на единият шикан- разминаха се на половин боя разстояние... а можеше и да не се разминат- скоростта там е прилично ниска за да няма последствия освен потрошен карбон и загубено време... не е лесно умишлено да удариш някой, но не е и невъзможно- ако гледам Шумахер, Прост и Сена не е особено сложно :winky:

и си в грешка- в тоя нинджа форум не 50, а поне 500 човека щяха да са по-добри :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 12 Юни 2011, 17:01

Така не е интересно като се обръща внимание само на най-бързия клас, браво на corvette, а някой видя ли какво стана с БМВ 55 номер? А иначе Пежото се представи почти като победител, 11 секунди за 24 часа не е голяма разлика.
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 12 Юни 2011, 17:11

а като го погледнеш и така: 15секунди разлика за около 4500км. изглежда още по-малка :mhihi:
ако някой има желание да вземе да сметне средната скорост на първите 2-ма- интересно ми е колко идва разликата там...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smg » 12 Юни 2011, 17:11

Ако другите Аудита бяха на пистата нямаше да са 11сек. разликата.
Пък и имаше драма с гумите. Иначе разликата си беше сериозна.

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 12 Юни 2011, 17:18

Ако такова, ако онакова, крайните резултати са важни. А ако в бокса го беше резнал ония с Пежото...
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smg » 12 Юни 2011, 17:30

Ти явно си гледал друго състезание.
Викаш през цялото време разликата е била 11 сек. а?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Юни 2011, 17:32

Мноо мразя състезания на които се пускат едновремено няколко класа коли. Органично ги мразя. Най- бавните гледат само назад да се отместят на по- бързите. Най- бързите гледат само напред да не закачат някой от по- бавните. Тия по средата гледат напред за по- бавните и назад за по- бързите. И кашата е пълна.

Проблема е че никой от пилотите не е свикнал с динамиката на другите коли. По- бързия клас си мислят че всички шават на пистата като тях и очакват подвизи. По- бавните си мислят че всички карат като тях и нещата се случват бавно... И като дойде някой от по- висок клас и се чудят как да му се отместят...

Цялото това неразбирателство води до неспазване на тракетории и нелогично и понякога нарочно или не неспортсменско каране... Което изнервя обстановкаа допълнително и само влошава климата на състезанието. Аз лично съм карал на такива състезания и е страшно нервозно... Защото карам кола 1500 кг 600 конски сили и непрекъснато се оглеждам за тия дето са по 800 коня и 800 кила дето изникват изневиделица в огледалата ми с едно 40-60км отгоре ми и трябва да отбивам по външната дъга за да ме минат и ми нарушават линията и ритъма и концентрацията и ги мразя и после трябва да наваксвам и грешки грешки грешки... И после нерви нерви нерви и после пари пари пари... И... Както казах ги мразя органично...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата