24-те часа на Льо Ман
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: 24-те часа на Льо Ман
От както го изфабрикуваха като реклама на дизел , не го гледам ЛьоМан . Ауди рулз - очевидно е , също както е очевидно , че няма конкуренция и на Порше и Ферари не им се дават пари за най-сериозния клас .
Все пак много се радвам , че Ауди победиха французите
Все пак много се радвам , че Ауди победиха французите

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
ms написа:...
Да.
И затова пиша неспорсменстки! А не нарушения на правилата. Важното е, че Ауди отново спечели!
Пак се чудиш с какво да се заядеш а?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
smg написа:Да.
И затова пиша неспорсменстки! А не нарушения на правилата. Важното е, че Ауди отново спечели!

- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
ms написа:smg написа:Да.
показаното за мен си беше просто отборна стратегия която се очакваше, особено при споменатите правила
Абсолютно си прав. Обаче само една дума пропусна...НЕСПОРТСМЕНСКА ОТБОРНА СТРАТЕГИЯ
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Само не ми е ясно как гадната А5ца успя да натрови тоя който беше след нея? Да не би да са й орязали катализаторите да се отпуши малко 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
бях за пежо , за мен ауди е наи отвратителната марка кола и просто я ненавиждам
bedrock city racing
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ms написа:smg написа:Да.
що да се заяждам
за мен неспортменско е ако някое от другите пежа "случайно" нацели не много силно единственото ауди в някой завой и го прати за 15мин. в бокса- ама го оставиха цял, нали
а видях поне няколко възможности да го закачат леко, колкото да потрошат панелите... показаното за мен си беше просто отборна стратегия която се очакваше, особено при споменатите правила
Пред телевизора да мислиш стратегийки е лесно ама там като седнеш върху 5-600 коня на 5см от асфалта при 2-300 километра в час мъдото ти трябва да е по-голямо от на Александър Невски камбаната, че да се осмелиш да закачиш някой "леко" ей така само за да го пратиш в бокса за 15 мин.
Иначе съм абсолютно убеден, че в нашият нинджа форум ще се намерят едно поне 50 човека, които щяха да изработят по-добра стратегия и още толкова, които сам сами щяха да шофират през цялото време и да задминат пежата с едни 5-10 обиколки

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
иначе тия пежа много бързи бе колеги , гледам едно по едно време кара с 345км/ч или нещо съм се объркал 

- ms
-
-
bum_bum написа:Пред телевизора да мислиш стратегийки е лесно ама там като седнеш върху 5-600 коня на 5см от асфалта при 2-300 километра в час мъдото ти трябва да е по-голямо от на Александър Невски камбаната, че да се осмелиш да закачиш някой "леко" ей така само за да го пратиш в бокса за 15 мин.
Иначе съм абсолютно убеден, че в нашият нинджа форум ще се намерят едно поне 50 човека, които щяха да изработят по-добра стратегия и още толкова, които сам сами щяха да шофират през цялото време и да задминат пежата с едни 5-10 обиколки
кой е казал, че е лесно да закачиш някой "леко"

и си в грешка- в тоя нинджа форум не 50, а поне 500 човека щяха да са по-добри

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Така не е интересно като се обръща внимание само на най-бързия клас, браво на corvette, а някой видя ли какво стана с БМВ 55 номер? А иначе Пежото се представи почти като победител, 11 секунди за 24 часа не е голяма разлика.

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- ms
-
-
а като го погледнеш и така: 15секунди разлика за около 4500км. изглежда още по-малка
ако някой има желание да вземе да сметне средната скорост на първите 2-ма- интересно ми е колко идва разликата там...

ако някой има желание да вземе да сметне средната скорост на първите 2-ма- интересно ми е колко идва разликата там...
- smg
- младши ентусиаст
-
Ако другите Аудита бяха на пистата нямаше да са 11сек. разликата.
Пък и имаше драма с гумите. Иначе разликата си беше сериозна.
Пък и имаше драма с гумите. Иначе разликата си беше сериозна.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Ако такова, ако онакова, крайните резултати са важни. А ако в бокса го беше резнал ония с Пежото...

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- smg
- младши ентусиаст
-
Ти явно си гледал друго състезание.
Викаш през цялото време разликата е била 11 сек. а?
Викаш през цялото време разликата е била 11 сек. а?
Мноо мразя състезания на които се пускат едновремено няколко класа коли. Органично ги мразя. Най- бавните гледат само назад да се отместят на по- бързите. Най- бързите гледат само напред да не закачат някой от по- бавните. Тия по средата гледат напред за по- бавните и назад за по- бързите. И кашата е пълна.
Проблема е че никой от пилотите не е свикнал с динамиката на другите коли. По- бързия клас си мислят че всички шават на пистата като тях и очакват подвизи. По- бавните си мислят че всички карат като тях и нещата се случват бавно... И като дойде някой от по- висок клас и се чудят как да му се отместят...
Цялото това неразбирателство води до неспазване на тракетории и нелогично и понякога нарочно или не неспортсменско каране... Което изнервя обстановкаа допълнително и само влошава климата на състезанието. Аз лично съм карал на такива състезания и е страшно нервозно... Защото карам кола 1500 кг 600 конски сили и непрекъснато се оглеждам за тия дето са по 800 коня и 800 кила дето изникват изневиделица в огледалата ми с едно 40-60км отгоре ми и трябва да отбивам по външната дъга за да ме минат и ми нарушават линията и ритъма и концентрацията и ги мразя и после трябва да наваксвам и грешки грешки грешки... И после нерви нерви нерви и после пари пари пари... И... Както казах ги мразя органично...
Проблема е че никой от пилотите не е свикнал с динамиката на другите коли. По- бързия клас си мислят че всички шават на пистата като тях и очакват подвизи. По- бавните си мислят че всички карат като тях и нещата се случват бавно... И като дойде някой от по- висок клас и се чудят как да му се отместят...
Цялото това неразбирателство води до неспазване на тракетории и нелогично и понякога нарочно или не неспортсменско каране... Което изнервя обстановкаа допълнително и само влошава климата на състезанието. Аз лично съм карал на такива състезания и е страшно нервозно... Защото карам кола 1500 кг 600 конски сили и непрекъснато се оглеждам за тия дето са по 800 коня и 800 кила дето изникват изневиделица в огледалата ми с едно 40-60км отгоре ми и трябва да отбивам по външната дъга за да ме минат и ми нарушават линията и ритъма и концентрацията и ги мразя и после трябва да наваксвам и грешки грешки грешки... И после нерви нерви нерви и после пари пари пари... И... Както казах ги мразя органично...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила