Китайско-ловешките джипове вече и с цени...
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Китайско-ловешките джипове вече и с цени...
тази картинка ще е много актуална за тия джиБове

www.bmwпрофесори-bg.net
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Nikito_nn написа:Предпочитам да си купя за тез пари 2-3 годишно бмв отколкото това нящо.
И си прав и не си. Определено е за реване джип 2011 г. да е само с 2 възд.възглавници и да няма възможност срещу доплащане да се монтира ЕСП.
Също и мотора е трагичен с технология от 1997 г. Дотук с правотата ти!
Замислих се и замечтах как в момента в една найлонова торбичка ми дрънкат едни 32 000 лева

Еми не видях какво две до три годишно 4х4 БМВ мога да взема....може ли да ме упътиш кой мюнхенец 4х4 от 2009г. го дават за 32 000 лв. с ддс?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Хечбека им е много готин на тия от Great Wall, жалко, че първо ще произвеждаме джипката и пикапа, който не знам кой ще го купува...

Много ще се радвам тая въжка да я видя по родните улици, като знам, че е произведена в България.

Много ще се радвам тая въжка да я видя по родните улици, като знам, че е произведена в България.
Последна промяна ///Maximalniq на 14 Юни 2011, 12:41, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Демирев написа:Nikito_nn написа:Предпочитам да си купя за тез пари 2-3 годишно бмв отколкото това нящо.
И си прав и не си. Определено е за реване джип 2011 г. да е само с 2 възд.възглавници и да няма възможност срещу доплащане да се монтира ЕСП.
Също и мотора е трагичен с технология от 1997 г. Дотук с правотата ти!
Замислих се и замечтах как в момента в една найлонова торбичка ми дрънкат едни 32 000 лева![]()
![]()
![]()
Еми не видях какво две до три годишно 4х4 БМВ мога да взема....може ли да ме упътиш кой мюнхенец 4х4 от 2009г. го дават за 32 000 лв. с ддс?
за възглавниците е вярно, но това са модели които НЕ са за европейския пазар- не е нищо сложно да се добавят още, а и това ще им повлияе на звездите за сигурност...
ЕСП- че за к'во му е, то и без друго е бавен... ама и това не е сложно за добавяне, стига да решат китайците...
мотора верно е стар, но е здрав... в момента предпочитам стар и здрав мотор (пък нека гори малко повече) отколкото последен модел с 30кила компютри да го управляват...
ти БМВ от 2009 за тея пари не само 4х4 не можеш да намериш, то е трудно к'вото и да е БМВ на 3г. за тея пари да откриеш... има де- 1-ка, някое Е60 с малките мотори, все коли дето не са оферта общо взето за тея пари...
- Демирев
- ентусиаст
-
При задаване на търсене в мобиле.бг. с критерии: до 32 000 лева - 4х4 - от 2009 г. до 2011 г. - без десен волан - без катастрофирал излезе това
http://www.mobile.bg/21306324007047449

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Демирев
- ентусиаст
-
ms написа:ЕСП- че за к'во му е, то и без друго е бавен... ама и това не е сложно за добавяне, стига да решат китайците...
За високо возило с 4х4 2011 г. вече е задължително да се предлага ЕСП поне срещу доплащане. Дъстър и Йети предлагат.
Догодина вече трябва да предлагат за Хувър ЕСП и 4 въздушни възглавници! Трябва да са в час за ЕС ловешките 4х4 та! Иначе трагедия - само в Русия и Сърбия ще ги продават.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Демирев написа:При задаване на търсене в мобиле.бг. с критерии: до 32 000 лева - 4х4 - от 2009 г. до 2011 г. - без десен волан - без катастрофирал излезе това
по-добре китайчето
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
При една катастрофа в реална пътна обстановка където се движат всякакви типове МПС-та, определено предпочитам да съм в китайски джиБ, от колкото в някоя друга чисто нова кола в този ценови диапазон. Също така мисля че китайците имат потенциала до няколко години да станат конкуренция на останалите производители и този завод в България е доста голям плюс за нас. Ако помните корейските автомобили в началото също не бяха кой знае какво, но в момента успешно конкурират европейските производители в класовете си.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ms написа:ти БМВ от 2009 за тея пари не само 4х4 не можеш да намериш, то е трудно к'вото и да е БМВ на 3г. за тея пари да откриеш... има де- 1-ка, някое Е60 с малките мотори, все коли дето не са оферта общо взето за тея пари...
грешиш ...
можеш да си купиш уникално яка е36 с карбонец ... 28-чка

ПАРИ КАТО ШУМА!
А чичко като си купи за 31к джиБката и си прибере 5к ДДС, нека му е зле!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Ехееей как ме нацапахте само
Аз говорех за себе си ама не доуточних може би. Принципно не се кефя на джипове, можеби и не ми е бил толкова необходим и затова, ама ако трябва да си купя джип за тез пари наистина бих си взел Х5, верно не са 2-3 годишни ама вие и за сламката ще се хванете, като ги гледам из мобилето има 2005-2006 за тез пари (като казах 2-3 говорех образно).
Пичове ко няма да съм скиптично настроен като ги гледам разните им там датчии, шевролетчета и тем подобни, на по 5-6 години коли а на нищо неприличат вече.
Това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.

Аз говорех за себе си ама не доуточних може би. Принципно не се кефя на джипове, можеби и не ми е бил толкова необходим и затова, ама ако трябва да си купя джип за тез пари наистина бих си взел Х5, верно не са 2-3 годишни ама вие и за сламката ще се хванете, като ги гледам из мобилето има 2005-2006 за тез пари (като казах 2-3 говорех образно).
Пичове ко няма да съм скиптично настроен като ги гледам разните им там датчии, шевролетчета и тем подобни, на по 5-6 години коли а на нищо неприличат вече.
Това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Демирев написа:ср.разход 10.5 л. А95 л. - градско 13.7 л.
аз по-добре да карам 20 годишно БМВ като ще ми харчи толкова...тия тряя се застрелят

Ако излязат читави жипки след няколко години цената им няма да е такава, защото вече няма да са нови, и ще са достъпни за доста хора.. искренно се надявам да направят нещо читаво, макар и със поостарели технологий, но да е здраво, за да издържа на нашите разкопки 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ineedmoney написа:Демирев написа:ср.разход 10.5 л. А95 л. - градско 13.7 л.
аз по-добре да карам 20 годишно БМВ като ще ми харчи толкова...тия тряя се застрелят
Я виж колко е градския разход на Е36 320и и Е34(39) 520и - пак е 13-14

Е36 има цяла една звезда за сигурност , Е46 има 4 звезди , но ако ще се блъскам с някой винаги бих предпочел да съм в ДЖИБа .
Чух , че бензиновия мотор бил на Мицубиши - някой да каже .
А че ще е само бензин - нормално - в Русия никой неще дизил .
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Аз пък съм доволен от китайското си АТВ и смятам съвсем скоро да го превозвам с китайски пикап
Може да не е такава "гъзария" като Х5 ма за тия пари ще върши повече работа

Може да не е такава "гъзария" като Х5 ма за тия пари ще върши повече работа

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Ховър 5 го имаше на изложението, и честно казано вътре е прекалено спартанско и постно. И това е за базова цена 30 бона. Ако си поръчаш разни екстри ще скочи на 40-45 бона поне, където вече ще има сериозна дилема дали да е този джип нов, или за същите пари джип на 3-4 години. Но все пак нищо не е ясно, докато не започнат да се произвеждат реално през есента, тогава вече ще видим сигурните цени и оборудването, и ще говорим пак за качеството и това-онова 

56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4