Китайско-ловешките джипове вече и с цени...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Китайско-ловешките джипове вече и с цени...

Мнение от benzin » 14 Юни 2011, 11:57

тази картинка ще е много актуална за тия джиБове :mhihi:
Изображение
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 14 Юни 2011, 12:23

Nikito_nn написа:Предпочитам да си купя за тез пари 2-3 годишно бмв отколкото това нящо.

И си прав и не си. Определено е за реване джип 2011 г. да е само с 2 възд.възглавници и да няма възможност срещу доплащане да се монтира ЕСП.
Също и мотора е трагичен с технология от 1997 г. Дотук с правотата ти!

Замислих се и замечтах как в момента в една найлонова торбичка ми дрънкат едни 32 000 лева :twisted: :twisted: :twisted:
Еми не видях какво две до три годишно 4х4 БМВ мога да взема....може ли да ме упътиш кой мюнхенец 4х4 от 2009г. го дават за 32 000 лв. с ддс?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 14 Юни 2011, 12:38

Хечбека им е много готин на тия от Great Wall, жалко, че първо ще произвеждаме джипката и пикапа, който не знам кой ще го купува...

Изображение

Много ще се радвам тая въжка да я видя по родните улици, като знам, че е произведена в България.
Последна промяна ///Maximalniq на 14 Юни 2011, 12:41, променена общо 1 път

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Юни 2011, 12:40

Демирев написа:
Nikito_nn написа:Предпочитам да си купя за тез пари 2-3 годишно бмв отколкото това нящо.

И си прав и не си. Определено е за реване джип 2011 г. да е само с 2 възд.възглавници и да няма възможност срещу доплащане да се монтира ЕСП.
Също и мотора е трагичен с технология от 1997 г. Дотук с правотата ти!

Замислих се и замечтах как в момента в една найлонова торбичка ми дрънкат едни 32 000 лева :twisted: :twisted: :twisted:
Еми не видях какво две до три годишно 4х4 БМВ мога да взема....може ли да ме упътиш кой мюнхенец 4х4 от 2009г. го дават за 32 000 лв. с ддс?

за възглавниците е вярно, но това са модели които НЕ са за европейския пазар- не е нищо сложно да се добавят още, а и това ще им повлияе на звездите за сигурност...
ЕСП- че за к'во му е, то и без друго е бавен... ама и това не е сложно за добавяне, стига да решат китайците...
мотора верно е стар, но е здрав... в момента предпочитам стар и здрав мотор (пък нека гори малко повече) отколкото последен модел с 30кила компютри да го управляват...

ти БМВ от 2009 за тея пари не само 4х4 не можеш да намериш, то е трудно к'вото и да е БМВ на 3г. за тея пари да откриеш... има де- 1-ка, някое Е60 с малките мотори, все коли дето не са оферта общо взето за тея пари...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 14 Юни 2011, 12:47

При задаване на търсене в мобиле.бг. с критерии: до 32 000 лева - 4х4 - от 2009 г. до 2011 г. - без десен волан - без катастрофирал излезе това
http://www.mobile.bg/21306324007047449

:dunno:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 14 Юни 2011, 12:53

ms написа:ЕСП- че за к'во му е, то и без друго е бавен... ама и това не е сложно за добавяне, стига да решат китайците...

За високо возило с 4х4 2011 г. вече е задължително да се предлага ЕСП поне срещу доплащане. Дъстър и Йети предлагат.
Догодина вече трябва да предлагат за Хувър ЕСП и 4 въздушни възглавници! Трябва да са в час за ЕС ловешките 4х4 та! Иначе трагедия - само в Русия и Сърбия ще ги продават.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 14 Юни 2011, 12:59

Демирев написа:При задаване на търсене в мобиле.бг. с критерии: до 32 000 лева - 4х4 - от 2009 г. до 2011 г. - без десен волан - без катастрофирал излезе това
http://www.mobile.bg/21306324007047449

:dunno:

по-добре китайчето
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Купе с 2 врати
Мечтае да кара: Купе с 4 врати
Детайли за колата: Седем напред, две назад

Мнение от ARR_ » 14 Юни 2011, 13:36

При една катастрофа в реална пътна обстановка където се движат всякакви типове МПС-та, определено предпочитам да съм в китайски джиБ, от колкото в някоя друга чисто нова кола в този ценови диапазон. Също така мисля че китайците имат потенциала до няколко години да станат конкуренция на останалите производители и този завод в България е доста голям плюс за нас. Ако помните корейските автомобили в началото също не бяха кой знае какво, но в момента успешно конкурират европейските производители в класовете си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Юни 2011, 15:05

ms написа:ти БМВ от 2009 за тея пари не само 4х4 не можеш да намериш, то е трудно к'вото и да е БМВ на 3г. за тея пари да откриеш... има де- 1-ка, някое Е60 с малките мотори, все коли дето не са оферта общо взето за тея пари...

грешиш ...

можеш да си купиш уникално яка е36 с карбонец ... 28-чка :mhihi: , вярно не е за 30, а за 40к, ама кой ти брои на днешно време...

ПАРИ КАТО ШУМА!

А чичко като си купи за 31к джиБката и си прибере 5к ДДС, нека му е зле! :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 14 Юни 2011, 16:16

Ехееей как ме нацапахте само :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз говорех за себе си ама не доуточних може би. Принципно не се кефя на джипове, можеби и не ми е бил толкова необходим и затова, ама ако трябва да си купя джип за тез пари наистина бих си взел Х5, верно не са 2-3 годишни ама вие и за сламката ще се хванете, като ги гледам из мобилето има 2005-2006 за тез пари (като казах 2-3 говорех образно).
Пичове ко няма да съм скиптично настроен като ги гледам разните им там датчии, шевролетчета и тем подобни, на по 5-6 години коли а на нищо неприличат вече.
Това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него. :yes:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Юни 2011, 19:09

Демирев написа:ср.разход 10.5 л. А95 л. - градско 13.7 л.

аз по-добре да карам 20 годишно БМВ като ще ми харчи толкова...тия тряя се застрелят :kuku:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 14 Юни 2011, 19:12

Ако излязат читави жипки след няколко години цената им няма да е такава, защото вече няма да са нови, и ще са достъпни за доста хора.. искренно се надявам да направят нещо читаво, макар и със поостарели технологий, но да е здраво, за да издържа на нашите разкопки :)
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Юни 2011, 20:16

ineedmoney написа:
Демирев написа:ср.разход 10.5 л. А95 л. - градско 13.7 л.

аз по-добре да карам 20 годишно БМВ като ще ми харчи толкова...тия тряя се застрелят :kuku:

Я виж колко е градския разход на Е36 320и и Е34(39) 520и - пак е 13-14 :winky: . И да ти кажа , че е нормално 2 пъти по-голяма кола 4х4 да има висок разход . Можеше да видиш , че и за 2300лв ти монтират ГИ и му дават гаранция ... освен , че всички в БГ ще и дръпнат ДДСто .
Е36 има цяла една звезда за сигурност , Е46 има 4 звезди , но ако ще се блъскам с някой винаги бих предпочел да съм в ДЖИБа .
Чух , че бензиновия мотор бил на Мицубиши - някой да каже .
А че ще е само бензин - нормално - в Русия никой неще дизил .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 14 Юни 2011, 20:59

Аз пък съм доволен от китайското си АТВ и смятам съвсем скоро да го превозвам с китайски пикап :mrgreen:
Може да не е такава "гъзария" като Х5 ма за тия пари ще върши повече работа :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 14 Юни 2011, 21:13

Ховър 5 го имаше на изложението, и честно казано вътре е прекалено спартанско и постно. И това е за базова цена 30 бона. Ако си поръчаш разни екстри ще скочи на 40-45 бона поне, където вече ще има сериозна дилема дали да е този джип нов, или за същите пари джип на 3-4 години. Но все пак нищо не е ясно, докато не започнат да се произвеждат реално през есента, тогава вече ще видим сигурните цени и оборудването, и ще говорим пак за качеството и това-онова :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата