Автомобилен салон София 2011
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Автомобилен салон София 2011
274 коня е най-наточената версия и е 30 000$ в Щатите http://www.youtube.com/watch?v=2ibaidiz ... re=related 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Откъде взе инфото за цената от 39 000 лева с ДДС? Търсих в сайта на КИА.БГ и няма нищо за цена на Оптима.
Гледам и реални снимки на Оптима няма никъде. Само някакви рекламни с фотошопски фон.

Гледам и реални снимки на Оптима няма никъде. Само някакви рекламни с фотошопски фон.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Демирев написа:Откъде взе инфото за цената от 39 000 лева с ДДС? Търсих в сайта на КИА.БГ и няма нищо за цена на Оптима.![]()
Няма, тъй като беше примиера за Европа. От октомври може да се гледа в шоурумите, а информацията ми е от дилърите като предположиха че може и да е леко по-ниска

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Четвъртък съм там
Голямо желание имам да видя този SLS. По принцип ненавиждам Мерцедес, но тоя им модел взе доста да ми харесва. На живо сигурно е доста впечатляващ.

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Dirty M5 driveR написа:Четвъртък съм тамГолямо желание имам да видя този SLS. По принцип ненавиждам Мерцедес, но тоя им модел взе доста да ми харесва. На живо сигурно е доста впечатляващ.
мии не
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Днес ходих. Беше ми първо посещение на автосалон изобщо, и съм много доволен. Естествено съжалявам, че BMW нямат коли, но какво да се прави. Общо взето машините, които ме заинтригуваха бяха:
-Evo X - седнах. Личеше си, че е доста истински автомобил. Седалките те обгръщат приятно, интериора е качествено изработен. От към характеристики е доста впечатляващ като за 2.0
-Opel Insignia - за класа си е доста добра кола. Салона е много приятен, добре ушит, и удобен. Само че е доста тясна за габаритите си.
-двата Ягуара - някакви V6 дизели
аз естествено очаквах V8. Но качеството на изработка е уникално. Абсолютно всеки детайл е перфектен. Доста са просторни. Дето се вика - ако можех да си избера нещо от цялото изложение, то най-вероятно щеше да е един от тях.
-прототипа на Peugeot от 24 hours Le Mans - това май не е нужно да го споменавам.
Иначе интерес предизвика тая нова Хонда - наследник на CRX. Както и Волво-тата - предизвикват респект. В Импрезата седнах - хубавичко, ама като прекарах предавките няколко пъти... по-дървено не е могло да ги направят. Чак с нежелание да ги сменяш. Поразгледах купето на C класата, седнах - вярно всичко изпипано и лъха на качество, но нищо не е по вкуса ми. За мен е просто много добре направен автомобил, нищо повече.
-Evo X - седнах. Личеше си, че е доста истински автомобил. Седалките те обгръщат приятно, интериора е качествено изработен. От към характеристики е доста впечатляващ като за 2.0
-Opel Insignia - за класа си е доста добра кола. Салона е много приятен, добре ушит, и удобен. Само че е доста тясна за габаритите си.
-двата Ягуара - някакви V6 дизели

-прототипа на Peugeot от 24 hours Le Mans - това май не е нужно да го споменавам.
Иначе интерес предизвика тая нова Хонда - наследник на CRX. Както и Волво-тата - предизвикват респект. В Импрезата седнах - хубавичко, ама като прекарах предавките няколко пъти... по-дървено не е могло да ги направят. Чак с нежелание да ги сменяш. Поразгледах купето на C класата, седнах - вярно всичко изпипано и лъха на качество, но нищо не е по вкуса ми. За мен е просто много добре направен автомобил, нищо повече.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3