Автомобилен салон София 2011

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Re: Автомобилен салон София 2011

Мнение от Boyadjiev » 14 Юни 2011, 15:53

274 коня е най-наточената версия и е 30 000$ в Щатите http://www.youtube.com/watch?v=2ibaidiz ... re=related :conf:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 14 Юни 2011, 19:37

Откъде взе инфото за цената от 39 000 лева с ДДС? Търсих в сайта на КИА.БГ и няма нищо за цена на Оптима. :(
Гледам и реални снимки на Оптима няма никъде. Само някакви рекламни с фотошопски фон.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 14 Юни 2011, 19:41

Демирев написа:Откъде взе инфото за цената от 39 000 лева с ДДС? Търсих в сайта на КИА.БГ и няма нищо за цена на Оптима. :(
Гледам и реални снимки на Оптима няма никъде. Само някакви рекламни с фотошопски фон.

Няма, тъй като беше примиера за Европа. От октомври може да се гледа в шоурумите, а информацията ми е от дилърите като предположиха че може и да е леко по-ниска :yes:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 14 Юни 2011, 20:50

Четвъртък съм там :lalala: Голямо желание имам да видя този SLS. По принцип ненавиждам Мерцедес, но тоя им модел взе доста да ми харесва. На живо сигурно е доста впечатляващ.

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 15 Юни 2011, 3:40

Dirty M5 driveR написа:Четвъртък съм там :lalala: Голямо желание имам да видя този SLS. По принцип ненавиждам Мерцедес, но тоя им модел взе доста да ми харесва. На живо сигурно е доста впечатляващ.

мии не
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 16 Юни 2011, 20:02

Днес ходих. Беше ми първо посещение на автосалон изобщо, и съм много доволен. Естествено съжалявам, че BMW нямат коли, но какво да се прави. Общо взето машините, които ме заинтригуваха бяха:
-Evo X - седнах. Личеше си, че е доста истински автомобил. Седалките те обгръщат приятно, интериора е качествено изработен. От към характеристики е доста впечатляващ като за 2.0
-Opel Insignia - за класа си е доста добра кола. Салона е много приятен, добре ушит, и удобен. Само че е доста тясна за габаритите си.
-двата Ягуара - някакви V6 дизели :mhihi: аз естествено очаквах V8. Но качеството на изработка е уникално. Абсолютно всеки детайл е перфектен. Доста са просторни. Дето се вика - ако можех да си избера нещо от цялото изложение, то най-вероятно щеше да е един от тях.
-прототипа на Peugeot от 24 hours Le Mans - това май не е нужно да го споменавам.

Иначе интерес предизвика тая нова Хонда - наследник на CRX. Както и Волво-тата - предизвикват респект. В Импрезата седнах - хубавичко, ама като прекарах предавките няколко пъти... по-дървено не е могло да ги направят. Чак с нежелание да ги сменяш. Поразгледах купето на C класата, седнах - вярно всичко изпипано и лъха на качество, но нищо не е по вкуса ми. За мен е просто много добре направен автомобил, нищо повече.

Предишна

Назад към Извън Темата