24-те часа на Льо Ман
Модератор: Общи модератори
Re: 24-те часа на Льо Ман
Не я виждам снимката, нека някой да даде линк към нея или я качи на друго място.
вета е добър, фен съм му:)
what a helluva ride
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
лошрайдър написа:Не я виждам снимката, нека някой да даде линк към нея или я качи на друго място.
не я виждаш, щото просто няма снимка ...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
значи поздрава не важи
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Alex 320i Cabrio написа:Поздрав за всички фенове на високо-технологичните и бързооборотни двигатели направени в Европа от нискотехнологичен и изостанал Детройт...![]()
М3ката приема ПОЗДРВАИТЕ за това че завъртя най-бързите обиколи и спечели полпозишън - колата на базата на обикновен масов седан от ниския клас,се оказа по-бърза от супер-мега славните Корвети,ГТ3ки и 458ци - не за 24 часовия маратон, но в крайна сметка е по-бърза като абсолютна величина и 3та в крайното класиране. Ми - да се скрият "супер-спортистите"

ПС:"залдо" алх си разливА кафето

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
acho.rs написа:Alex 320i Cabrio написа:Поздрав за всички фенове на високо-технологичните и бързооборотни двигатели направени в Европа от нискотехнологичен и изостанал Детройт...![]()
М3ката приема ПОЗДРВАИТЕ за това че завъртя най-бързите обиколи и спечели полпозишън - колата на базата на обикновен масов седан от ниския клас,се оказа по-бърза от супер-мега славните Корвети,ГТ3ки и 458ци - не за 24 часовия маратон, но в крайна сметка е по-бърза като абсолютна величина и 3та в крайното класиране. Ми - да се скрият "супер-спортистите"![]()
![]()
![]()
ПС:"залдо" алх си разливА кафето
Не се заяждам, но нали се сещаш, че Корветът е "само" с 5.5литров мотор от около 550кс... Ако им бяха разрешили да участват със старите класове с Катех моторите от 800+ конски сили дали М-ката или Ферари щяха да имат дори и минимален шанс? Не искам да те плаша но стария С5Р с Катех мотор беше по-бърз от някои ЛМП2 коли. Да не говорим за С6Р... А сега какво се получи - понеже им омръзна на европейците да ги бият като маче у дирек с Корвети и Вайпъри, хайде да сменим регулацийте... Единствената конкуренция беше Ферари 550 на Продрайв... Малко като АМЛС които прецакаха старото Е46 М3 ГТР за да направят Порше щастливи...
Power is Nothing Without Insanity
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Сещам се много неща - но вместо заядливия ти пост , можеше просто да изразиш радостта си от това , че американците са спечелили . Ти сещаш ли се ако не се налагаха ограничения , нещата колко щяха да са различни - нещо да кажеш за Порше 917 - и на него му рязват перките след няколко години безапелационни победи в Франция и АМЛС (и след 40 години все още е най-бързата кола от 24часа на Льо Ман) . Правилата се променят постоянно , за сега се знае че големите играчи вкарват малко пари в Льо Ман , кралския клас е представен от 3+1 отбора и все още се стимулират дизели .
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
acho.rs написа:Сещам се много неща - но вместо заядливия ти пост , можеше просто да изразиш радостта си от това , че американците са спечелили . Ти сещаш ли се ако не се налагаха ограничения , нещата колко щяха да са различни - нещо да кажеш за Порше 917 - и на него му рязват перките след няколко години безапелационни победи в Франция и АМЛС (и след 40 години все още е най-бързата кола от 24часа на Льо Ман) . Правилата се променят постоянно , за сега се знае че големите играчи вкарват малко пари в Льо Ман , кралския клас е представен от 3+1 отбора и все още се стимулират дизели .
Аз не се заяждах ве... Беше леко подкачане... Ма верно, тука всички сте сектанти...

Иначе да, малко е тъпо, че стимулират дизелите... За мен лично, Льо Ман вече не толкова интересно... Истинското състезание, към което наистина съм съпричастен и което има пряко отношение към колите които карам е "24-те часа на Нюрбургринг".
Карал съм на пистата на Льо Ман, имам и над 1000 обиколки на Ринга. Льо Ман е много трудно състезание заради високата скорост, която изисква концентрация, но иначе е трудно да се затриеш... На 24-те часа на Нюрбургринг се бориш не само с останалите състезатели, но и с майката природа - 173 завоя и 300м денивелация на всяка обиколка, да не говорим, че има и 200 коли...
Отплеснах се...
П.П. 917 и 962 рулз!

Power is Nothing Without Insanity
- acho.rs
- старши ентусиаст
-