24-те часа на Льо Ман

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Re: 24-те часа на Льо Ман

Мнение от txe » 14 Юни 2011, 16:26

Не я виждам снимката, нека някой да даде линк към нея или я качи на друго място.
вета е добър, фен съм му:)
what a helluva ride

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 14 Юни 2011, 17:12

лошрайдър написа:Не я виждам снимката, нека някой да даде линк към нея или я качи на друго място.
вета е добър, фен съм му:)

не я виждаш, щото просто няма снимка ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Юни 2011, 11:48

значи поздрава не важи
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 15 Юни 2011, 20:33

Alex 320i Cabrio написа:Поздрав за всички фенове на високо-технологичните и бързооборотни двигатели направени в Европа от нискотехнологичен и изостанал Детройт... :wave:

М3ката приема ПОЗДРВАИТЕ за това че завъртя най-бързите обиколи и спечели полпозишън - колата на базата на обикновен масов седан от ниския клас,се оказа по-бърза от супер-мега славните Корвети,ГТ3ки и 458ци - не за 24 часовия маратон, но в крайна сметка е по-бърза като абсолютна величина и 3та в крайното класиране. Ми - да се скрият "супер-спортистите" :ok: :driving: :ok:

ПС:"залдо" алх си разливА кафето :mhihi:

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 16 Юни 2011, 11:51

acho.rs написа:
Alex 320i Cabrio написа:Поздрав за всички фенове на високо-технологичните и бързооборотни двигатели направени в Европа от нискотехнологичен и изостанал Детройт... :wave:

М3ката приема ПОЗДРВАИТЕ за това че завъртя най-бързите обиколи и спечели полпозишън - колата на базата на обикновен масов седан от ниския клас,се оказа по-бърза от супер-мега славните Корвети,ГТ3ки и 458ци - не за 24 часовия маратон, но в крайна сметка е по-бърза като абсолютна величина и 3та в крайното класиране. Ми - да се скрият "супер-спортистите" :ok: :driving: :ok:

ПС:"залдо" алх си разливА кафето :mhihi:

Не се заяждам, но нали се сещаш, че Корветът е "само" с 5.5литров мотор от около 550кс... Ако им бяха разрешили да участват със старите класове с Катех моторите от 800+ конски сили дали М-ката или Ферари щяха да имат дори и минимален шанс? Не искам да те плаша но стария С5Р с Катех мотор беше по-бърз от някои ЛМП2 коли. Да не говорим за С6Р... А сега какво се получи - понеже им омръзна на европейците да ги бият като маче у дирек с Корвети и Вайпъри, хайде да сменим регулацийте... Единствената конкуренция беше Ферари 550 на Продрайв... Малко като АМЛС които прецакаха старото Е46 М3 ГТР за да направят Порше щастливи...
Power is Nothing Without Insanity

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 16 Юни 2011, 20:44

Сещам се много неща - но вместо заядливия ти пост , можеше просто да изразиш радостта си от това , че американците са спечелили . Ти сещаш ли се ако не се налагаха ограничения , нещата колко щяха да са различни - нещо да кажеш за Порше 917 - и на него му рязват перките след няколко години безапелационни победи в Франция и АМЛС (и след 40 години все още е най-бързата кола от 24часа на Льо Ман) . Правилата се променят постоянно , за сега се знае че големите играчи вкарват малко пари в Льо Ман , кралския клас е представен от 3+1 отбора и все още се стимулират дизели .

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 17 Юни 2011, 11:21

acho.rs написа:Сещам се много неща - но вместо заядливия ти пост , можеше просто да изразиш радостта си от това , че американците са спечелили . Ти сещаш ли се ако не се налагаха ограничения , нещата колко щяха да са различни - нещо да кажеш за Порше 917 - и на него му рязват перките след няколко години безапелационни победи в Франция и АМЛС (и след 40 години все още е най-бързата кола от 24часа на Льо Ман) . Правилата се променят постоянно , за сега се знае че големите играчи вкарват малко пари в Льо Ман , кралския клас е представен от 3+1 отбора и все още се стимулират дизели .

Аз не се заяждах ве... Беше леко подкачане... Ма верно, тука всички сте сектанти... :mhihi:

Иначе да, малко е тъпо, че стимулират дизелите... За мен лично, Льо Ман вече не толкова интересно... Истинското състезание, към което наистина съм съпричастен и което има пряко отношение към колите които карам е "24-те часа на Нюрбургринг".

Карал съм на пистата на Льо Ман, имам и над 1000 обиколки на Ринга. Льо Ман е много трудно състезание заради високата скорост, която изисква концентрация, но иначе е трудно да се затриеш... На 24-те часа на Нюрбургринг се бориш не само с останалите състезатели, но и с майката природа - 173 завоя и 300м денивелация на всяка обиколка, да не говорим, че има и 200 коли...

Отплеснах се...

П.П. 917 и 962 рулз! :driving:
Power is Nothing Without Insanity

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 17 Юни 2011, 19:07

:OT: Хубаво се отплесна , защото ние за тези състезания (24 часа на Нюбургринг) не сме чували :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата