Търси се най-добрият радар-детектор
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: Търси се най-добрият радар-детектор
jordanov написа:
160 по пътя, по магистрала малко повече, ама засега карам смело без радар. И да чукна на дърво нямам проблеми, а тези пичове с радарите явно карат бързо щом търсят такова решение. В градовете карам в ограниченията.
Е твоето 160 при ограничение 90 не е ли бързо? А си мислех,че аз се увличам понякога с 10-15км/ч отгоре...
Дано по-скоро започнат да монтират още камери докато стане през 5км. от Сф до Бс да има такива,както и през 10 стълба в градовете.Явно скоро няма да се оправим...няма да е лошо още да вдигнат санкциите за "състезателите" както и да ги забранят със закон такива уреди,защото като гледам хората БЕЗ радари как летят и не им се струва бързо ме кара да смятам,че тези С не превишават ами направо се оси*ат със скоростта

8.32
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Така, искам да си взема радар, заради такива малоумни ограничения като 50-60. Не ме разбирайте грешно - при 50-60 рядко карам над 90, а по нормалния път при ограничение 90 рядко карам с повече от 110-120. Не е като да съм състезател. Просто ми написаха фиш за 75 при 50 в едно скапано старозагорско село (и то през нощта) и реших, че е време вече да спра да си тровя нервите.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
А ти що си мислиш, че при така описаната от теб обстановка (през нощта, предполагам си бил и сам на пътя), радарът е щял да те спаси
?! Като си първа кола или няма трафик, нищо не помага - радарът ще ти писне и те вече ще са те засекли 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Maverick_VS написа:А ти що си мислиш, че при така описаната от теб обстановка (през нощта, предполагам си бил и сам на пътя), радарът е щял да те спаси?! Като си първа кола или няма трафик, нищо не помага - радарът ще ти писне и те вече ще са те засекли
Защото на 4-тото село подред решавам, че е време да спра да намалявам до 60. Срещу мен идват 3 тира + лека кола.. Разминаваме се на входа на селото и аз както карам със 110 връщам от 5-та на 3-та скорост и пускам газта - т.е. влизам по инерция в селото. Само чукването на спирачката щеше да ми е напълно достатъчно да "обера" ненужните 15 км/ч.

Следя темата с интерес, че и на мен ми е писнАло, а и се случва човек да бърза, когато има задължения извън града...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Полицаите не са толкоз балами да си държат радрите в режим на готовност. И аз пътувам и аз включвам моя, ама не реагира на нищо, дори като минавам покрай патрул. Вече те "стрелват" и ако си първа кола гориш, ако си втори, трети, гори първия и тогава има смисъл от радара. И случка. Излизам от В. Търново, там баир нагоре, малко повечко газ и радара по едно време изпища гаче го колеха. Ама късно е чадо. Скорост 74, засадата до самата табела. И т.н. Тъй че, антирадарите са хубаво нещо, ама треба да има един дето да кара пред тебе. Иначе нямат никакъв смисъл, освен ако полицаите не са включили техните в режим на готовност. Ама както казах, не са вече толкоз будали.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Elesar74 написа:Полицаите не са толкоз балами да си държат радрите в режим на готовност. И аз пътувам и аз включвам моя, ама не реагира на нищо, дори като минавам покрай патрул. Вече те "стрелват" и ако си първа кола гориш, ако си втори, трети, гори първия и тогава има смисъл от радара. И случка. Излизам от В. Търново, там баир нагоре, малко повечко газ и радара по едно време изпища гаче го колеха. Ама късно е чадо. Скорост 74, засадата до самата табела. И т.н. Тъй че, антирадарите са хубаво нещо, ама треба да има един дето да кара пред тебе. Иначе нямат никакъв смисъл, освен ако полицаите не са включили техните в режим на готовност. Ама както казах, не са вече толкоз будали.
Да бе, батка, ама аз съм местен в Търново и тия там, които се крият на излизане/влизане в Търново са ми ясни. Както и всичките по пътя до София.
Този детектор ми трябва предимно в тъмното и по непознати за мен пътища.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:jordanov написа:160 по пътя, по магистрала малко повече, ама засега карам смело без радар. И да чукна на дърво нямам проблеми, а тези пичове с радарите явно карат бързо щом търсят такова решение. В градовете карам в ограниченията.
160 извънградско и да кажем 180 на магистралата, така лии това редовно, а не инцидентно, нали- щото така прозвуча...
Абсолютно лично го приемай- ти си пълен идиот да караш с подобни скорости по пътищата които имаме![]()
![]()
моли се ако се претрепеш някъде да си сам...
PIONEER написа:jordanov написа:
160 по пътя, по магистрала малко повече, ама засега карам смело без радар. И да чукна на дърво нямам проблеми, а тези пичове с радарите явно карат бързо щом търсят такова решение. В градовете карам в ограниченията.
Е твоето 160 при ограничение 90 не е ли бързо? А си мислех,че аз се увличам понякога с 10-15км/ч отгоре...
Дано по-скоро започнат да монтират още камери докато стане през 5км. от Сф до Бс да има такива,както и през 10 стълба в градовете.Явно скоро няма да се оправим...няма да е лошо още да вдигнат санкциите за "състезателите" както и да ги забранят със закон такива уреди,защото като гледам хората БЕЗ радари как летят и не им се струва бързо ме кара да смятам,че тези С не превишават ами направо се оси*ат със скоростта
За 5 години нямам нито един акт, единствено един фиш за неправилно паркиране(и то в Свищов) и не е като да не карам и рушвет на полицай не съм давал. Не е хубаво да ме храните така, при положение, че го казах иронично, естествено съм пробвал колко ми вдига колата ама ... а по темата само да кажа, понеже споменахте камерите. Този снуупър зеро, който споменахме по-рано в темата прихваща и тях.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Препоръчвам ти Whistler XTR-430.
Лови буквално всичко при това на доволно разстояние. Например на АМ Тракия полицаите които седят след тунела на Ихтиман ги засичам 200м преди да влеза в тунела!
А най-големия бонус е че скоро имах щастието да се сблъскам с БГ полицаи оборудвани с нов вид радар който го улови перфектно на Ka.
Лови буквално всичко при това на доволно разстояние. Например на АМ Тракия полицаите които седят след тунела на Ихтиман ги засичам 200м преди да влеза в тунела!
А най-големия бонус е че скоро имах щастието да се сблъскам с БГ полицаи оборудвани с нов вид радар който го улови перфектно на Ka.

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Хубава тема колега. И аз почнах да се замислям, само да изпадне някой лев.. Не, не съм от рейсърите. Извън града карам със 90-110 в 99% от случаите, а в града над 60.. почти никога. Ама нъцки.. имам си един красив акт 150 лв и месец без книжка (по стария закон) за 81 км/ч в града. Да, в града! В Пловдив на Асеновградско шосе, още преди да си наближил надлеза.. три ленти с мантинела, ама що да не е 50 ограничението 

Whistler 68 pro. Излезна ми 180 лв. да ми го доставят.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
PIONEER написа:jordanov написа:
Само камерите ще ни оправят нас българите. Дано е по-скоро.
И съм твърдо ЗА десеторно увеличение на глобите.
Аман от комплексари с рецидивистки нотки по пътищата.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BAHKATA_TDI написа:Само камерите ще ни оправят нас българите. Дано е по-скоро.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ms написа:BAHKATA_TDI написа:Само камерите ще ни оправят нас българите. Дано е по-скоро.
навит съм и при 30+км/ч да се конфискува автомобила за 6 месеца...
Малиии..булевардите ще станат пешеходни зони..хаха

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4