Помагайте, че съм лапнал въдицата...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 09 Мар 2006, 16:54

:OT: Бам-бам, ако твойта чете тука те признавам за дресьор :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна ivantchoG на 09 Мар 2006, 16:56, променена общо 1 път
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 09 Мар 2006, 16:54

WilliamsF1Team написа:...

И като се 'нацепиш' в някой 'ръб' с 'на тате голфчето' и забавата става пълна :evil: Ти за смях,колата счупена..въобщее много гот ша ти стане :!: Честно да си призная малко ме хваща яд на такива като тебе 17 годишни гъзарчета...(Не че съм особено по-голям,но в случая няма значение) Спокойно! Разбрахме,че всички в училището знаят колко парички имаш..опа! пардон..баща ти :!: И как ходиш винаги с по-големи момичета и т.н...
Първо мисли,после се прави на голямата работа!Нали това е дилемата..да си себе си! Аз лично не бих взимал на тате! новата!! Тойота или на мама Мерцедеса :!: ..и да нямам книжка!!! за да разкарвам някви си момичета по кварталните! (да не забравяме Люлински вероятно кафенета..)
И после ще я 'сцепиш' щото ще види че караш Голфчето на тате...МАЛИИ! Ц ц ц...Направо човек да си нЕма работа с тебе.. :evil: Пък после що ставали катастрофите...ми ей на-що! Преди известно време чух за някъв 18 годишен (айде да не казвам какъв за мен..че не е прилично) от Перник! с Голф 2..естествено! се нацепил някъде и загинал...да почива в мир..
Та така... :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 09 Мар 2006, 17:06

Fking написа:не харчи парите на баща си за глупости...

Съгласна съм :yes:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 09 Мар 2006, 17:14

Slavi_m написа:... от Перник! с Голф 2..естествено! се нацепил някъде и загинал...
Ама недей така бе, Слави! Ма то преди дървото има ЗАВОЙ. На цели 30-40 метра !!! И той е цели 20-30 градуса!!! Според полицаите скоростта е била над 120... Настилката абсолютно суха ... Това в жилищен квартал. А шофьора е направил "малко по-лека" катастрофа две седмици преди последната за него ... Пожарникарите са рязали колата, за да извадят тялото.

Лошото е, че "Голф"-овете и голфаджиите по душа (щото ги има същите шматки със всякакви коли, и с БМВ) не са само в Перник.

По темата - Уилямс, за момата квото решиш, но за колата твърдо - не я пипай. Има таксита, приятели ... Дано не се налага да разбираш по трудния начин защо ти даваме такива съвети.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Мар 2006, 17:16

WilliamsF1Team

Пич, не търси съвети за такива неща. Действай така както ти подсказва сърцето или разума и не слушай никого другиго. Импровизирай и ако стане - окей, ако не стане - пак окей.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 09 Мар 2006, 17:25

За колата няма проблеми бе пичове...прави сте че е малко глупаво да я взимам. Няма да е за 1ви път но ще е глупаво заради нея да ставам за смях и т.н. А оня пича дето вика че сам некъв дришлио ( нямам коментар) ще му кажа че просто исках да поискам съвет!! Не разбирам какво толко сгреших.
Мерси все пак на добронамерените. А що се отнася до момичето-ще се забавлявам с нея (не еднократно). Мисля а и явно не само аз че така ще е най добре и за двамата. Поне ще си начешам крастата.

Аааа и още нещо...Моля ви не ме сравнявайте с перничани. Нищо лично просто не искам....

Айде мерси на всички. Със здраве

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 09 Мар 2006, 17:30

И още нещо.
Тука се изписаха много коментари че сам се фукал с нещо си...Никога ама никога не съм го правил и точно затова не сам с нея в момента. Защото не съм и показал какво имам и защото за мен парите не са най важното нещо на тоя свят....

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 09 Мар 2006, 17:30

пич нищо против теб,ама не се вкарвай в някакви любовни интриги,едно време и аз бях същия,ама сега отебах службата.Забелязал съм,че в този форум има няколко човека ,които хвърчат в космоса,и незнаят къде се намират.Не е нормално един мъж да хлътва толкова по една жена,даже и да си изразява чуствата по интернет

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 09 Мар 2006, 17:36

WilliamsF1Team написа: А що се отнася до момичето-ще се забавлявам с нея (не еднократно)

Ти си преценяваш колко пъти , но според мен един път ще й е достатъчен :twisted: (звучи кофти както го казах) но според мен тя не заслужава повече :roll: (не заслужава и 1 ма аре..... :winky: )
Успех :yes: (и после да кажеш ко е станало :P )
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 09 Мар 2006, 17:38

evans написа:...

А ти направи ли сефтето? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 09 Мар 2006, 17:40

evans написа:Не е нормално един мъж да хлътва толкова по една жена,даже и да си изразява чуствата по интернет

Е ,ама не е и толкова ненормално,нали ?! :roll:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Мар 2006, 17:41

X-citer написа:

А ти? Или само черпиш девойките с Джим Бийм... :mhihi: :winky:
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 09 Мар 2006, 17:43

X-citer написа:

Пазя се за сватбата,и го карам на злобарки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 09 Мар 2006, 18:01

Тва дето сам можеш да си направиш не може да ти го направи никой...
Айде триите темата
Мерси на всички

Айде със здраве

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 09 Мар 2006, 18:08

Ама само как се изкарахме всички големите ебачи и разбирачи по връзки, а!!!

И как от два реда написано вече преспахте половината с "момичето" че го и захвърлихте?

А много ми е интересно как някои 16-18 годишни момченца вече говорят за разцепване и "финансови акули" - С времето ще ви мине, а пък ако сте късметлии може и някоя кака да Ви покаже какво могат жените като си наумят нещо

но щом Ви влече да ги разцепвате Успех!!!

P.S.

Едно въпросче за големите е*ачи: Жена някога казвала ли ви е "Стига толкова" ( знаете за какво говоря) но когато сте в трезво състояние (зажото иначе причината може да е качеството а не количеството)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата