Хуманни ли сте на пътя?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Хуманни ли сте на пътя?
Помагате ли на останалите участнци в движението, било то да спрете и да услужите с инструмент или със съвет на закъсал, било то да им кажете, "не Ви свети заден ляв стоп" или "предна лява Ви е мека" в трафика, да бутнете малко някое возило колкото да запали или да се отмести от пътното платно, както и "вратата Ви не е затворена", "полата Ви е защипана
", "кафето Ви е останало на тавана" и т.н. сещате се какво имам в предвид или по-скоро подминавате с насмешка или яд, че Ви бавят и Ви се пречкат?

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: Хуманни ли сте на пътя?
Много съм хуманен, сигнализирам с присветващи дълги фарове, когато не се движат с препоръчителната минимална скорост.
Иначе спирам, ако не бързам.
Давал съм ток няколко пъти, дърпал съм опел. 

Иначе спирам, ако не бързам.

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Аз лично помагам на всеки закъсал или махащ за помощ...в града. Извън града рядко оказвам помощ, че не се знае на какъв попадаш. Относно съвет и препоръки по пътя правя на всички участници в движението, независимо от пол, възраст, националност .Понякога ми благодарят с усмивка, друг път ми казват да си гледам работата и така.Има и много нелюбезни хора. Понякога давам и съвет да не си хвърлят фасовете и хартийките през прозореца,та нали затова си имат пепелници, съответно получвам
Познавам и хора ,които даже да ги помолиш няма да ти помогнат, само за да ти е гадно
Мойта жена постояно ми се чуди как спирам и се обяснявам на хората по кръстовищата

Познавам и хора ,които даже да ги помолиш няма да ти помогнат, само за да ти е гадно

Мойта жена постояно ми се чуди как спирам и се обяснявам на хората по кръстовищата

Последна промяна jbankov на 30 Юни 2011, 11:55, променена общо 1 път

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
bigmurzi написа:помагам, ако мога
+ 1 и да не ми искат пари
Последна промяна daka1972 на 30 Юни 2011, 12:18, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
daka1972 написа:bigmurzi написа:помагам, ако мога
+ 1 и не ми искат пари
Повече не качвам стопаджии!
Значи пътувам от карлово към пловдив и нек'в военен с чанта нещо маха там,смилих се и го качих,в крайна сметка след разговори ми стана жал,че пътувал от карлово и трябва да се прибере във варна и немал пари,не ме излъга щото чух какво говори с майка си,бе ясно-не ме излъга,бил при бившата си жена и оставил де що пари има,в крайна сметка му купих ядене,вода,качих го на влака в пловдив за варна и му дадох джобни-естествено че му оставих номера на телефона си,като ми каза че ще ги върне-което не съм очаквал,заеми не давам,как и да е-назад останах с 30 лева и за това-НЕ КАЧВАМ СТОПАДЖИИ,не газя животни по пътя и не съм светец

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
За сега нямам още кола и не съм попадал на други ситуации ,но съм тикал зимата една Алфа нещо я озори един баир,един Фиат от дъртите със задно на някакъв лед ,все едно бърнаут прави,гледам някакво момче бута,та се включих и аз,май шофьора дори не разбра.
.Един дядо му беше свършила газта на Жигулито и го тикахме до бензиностанцията,има дори клип http://www.facebook.com/home.php#!/vide ... 803&type=1
.Тикал съм един Вартбург,че нещо не щеше да запали,една Жигула я преместихме от пътя,че нещо се скапа,все стари хора бяха,щеше да е тъпо да стоя отстрани и да гледам сеир,само в Алфата бяха млади момчета,но явно нямаха хубави гуми,всички бяха благодарни,дори дядото от клипа с Жигулата настоя и ни даде 4 лева,хубаво е да се помага,не да зяпаш сеир и да се присмиваш на нещастието на другите.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Зимата ми се случва често да бутам. Най-съм се смял на една мацка. Зима е 20 санта сняг оназ педала на метала, рязко съединителя и вика "ми неще да тръгне". После и обяснихме да не зори толкова много ами леко пък ние ще бутаме и като излезе на чистото ръцете щеше да ни целува 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и толерантен
за съжаление (тълкува се предимно грешно) 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
хубаво е, че тикаш ...
Иначе когато имам възможност помагам с квото мога. Към стопаджийте съм скептичен.
Иначе когато имам възможност помагам с квото мога. Към стопаджийте съм скептичен.
Хуманен ли?! Откакто една вечер един караше в продължение на 1 км прозорец до прозорец до мен и махаше като вентилатор отвътре нещо се промени у мен... Разбрах 2 неща - че може през нощта да караш без фарове без да се усетиш и че не всеки който ти маха е за нещо лошо
Да, за такива неща съм колегиален

Да, за такива неща съм колегиален

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз съм хуманен човек съм си
По-миналата седмица 2 момчета с Пежо бяха спукали гума, колата станала неуправляема и обрали бордюра и оградата.. Спряхме да помагаме, даже се наложи да ходим до на един приятел Е36-цата да вземем свестен крик, защото явно французите и крикове не могат да правят
Веднъж на паркинга на Кауфланд гледам един джиБ с мека задна дясна гума, шофьорът като минаваше покрай мен, му казах за проблема, той благодари.
А тези другите още не са ми се случвали.
А стопаджия никога не бих качил, не го знаеш какъв е

По-миналата седмица 2 момчета с Пежо бяха спукали гума, колата станала неуправляема и обрали бордюра и оградата.. Спряхме да помагаме, даже се наложи да ходим до на един приятел Е36-цата да вземем свестен крик, защото явно французите и крикове не могат да правят

Веднъж на паркинга на Кауфланд гледам един джиБ с мека задна дясна гума, шофьорът като минаваше покрай мен, му казах за проблема, той благодари.
А тези другите още не са ми се случвали.
А стопаджия никога не бих качил, не го знаеш какъв е

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Много пъти съм помагал, но и много пъти не съм...Винаги когато имам възможност помагам, дали ще спра или ще сваля прозореца да кажа, че не му светят стоповете или е забравил фаровете, винаги гледам да бъде полезен поне с малко. Чувствам оделотворение, когато видя благодарността на човека в очите и когато махне за мерси. Но за жалост има и такива на които те хваща яд, че си им помогнал...
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4