Хуманни ли сте на пътя?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Хуманни ли сте на пътя?
Помагате ли на останалите участнци в движението, било то да спрете и да услужите с инструмент или със съвет на закъсал, било то да им кажете, "не Ви свети заден ляв стоп" или "предна лява Ви е мека" в трафика, да бутнете малко някое возило колкото да запали или да се отмести от пътното платно, както и "вратата Ви не е затворена", "полата Ви е защипана
", "кафето Ви е останало на тавана" и т.н. сещате се какво имам в предвид или по-скоро подминавате с насмешка или яд, че Ви бавят и Ви се пречкат?
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: Хуманни ли сте на пътя?
Много съм хуманен, сигнализирам с присветващи дълги фарове, когато не се движат с препоръчителната минимална скорост.
Иначе спирам, ако не бързам.
Давал съм ток няколко пъти, дърпал съм опел. 
Иначе спирам, ако не бързам.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Аз лично помагам на всеки закъсал или махащ за помощ...в града. Извън града рядко оказвам помощ, че не се знае на какъв попадаш. Относно съвет и препоръки по пътя правя на всички участници в движението, независимо от пол, възраст, националност .Понякога ми благодарят с усмивка, друг път ми казват да си гледам работата и така.Има и много нелюбезни хора. Понякога давам и съвет да не си хвърлят фасовете и хартийките през прозореца,та нали затова си имат пепелници, съответно получвам
Познавам и хора ,които даже да ги помолиш няма да ти помогнат, само за да ти е гадно
Мойта жена постояно ми се чуди как спирам и се обяснявам на хората по кръстовищата
Познавам и хора ,които даже да ги помолиш няма да ти помогнат, само за да ти е гадно
Мойта жена постояно ми се чуди как спирам и се обяснявам на хората по кръстовищата
Последна промяна jbankov на 30 Юни 2011, 11:55, променена общо 1 път

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
bigmurzi написа:помагам, ако мога
+ 1 и да не ми искат пари
Последна промяна daka1972 на 30 Юни 2011, 12:18, променена общо 1 път
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
daka1972 написа:bigmurzi написа:помагам, ако мога
+ 1 и не ми искат пари
Повече не качвам стопаджии!
Значи пътувам от карлово към пловдив и нек'в военен с чанта нещо маха там,смилих се и го качих,в крайна сметка след разговори ми стана жал,че пътувал от карлово и трябва да се прибере във варна и немал пари,не ме излъга щото чух какво говори с майка си,бе ясно-не ме излъга,бил при бившата си жена и оставил де що пари има,в крайна сметка му купих ядене,вода,качих го на влака в пловдив за варна и му дадох джобни-естествено че му оставих номера на телефона си,като ми каза че ще ги върне-което не съм очаквал,заеми не давам,как и да е-назад останах с 30 лева и за това-НЕ КАЧВАМ СТОПАДЖИИ,не газя животни по пътя и не съм светец

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
За сега нямам още кола и не съм попадал на други ситуации ,но съм тикал зимата една Алфа нещо я озори един баир,един Фиат от дъртите със задно на някакъв лед ,все едно бърнаут прави,гледам някакво момче бута,та се включих и аз,май шофьора дори не разбра.
.Един дядо му беше свършила газта на Жигулито и го тикахме до бензиностанцията,има дори клип http://www.facebook.com/home.php#!/vide ... 803&type=1
.Тикал съм един Вартбург,че нещо не щеше да запали,една Жигула я преместихме от пътя,че нещо се скапа,все стари хора бяха,щеше да е тъпо да стоя отстрани и да гледам сеир,само в Алфата бяха млади момчета,но явно нямаха хубави гуми,всички бяха благодарни,дори дядото от клипа с Жигулата настоя и ни даде 4 лева,хубаво е да се помага,не да зяпаш сеир и да се присмиваш на нещастието на другите.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Зимата ми се случва често да бутам. Най-съм се смял на една мацка. Зима е 20 санта сняг оназ педала на метала, рязко съединителя и вика "ми неще да тръгне". После и обяснихме да не зори толкова много ами леко пък ние ще бутаме и като излезе на чистото ръцете щеше да ни целува 
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и толерантен
за съжаление (тълкува се предимно грешно) 
за съжаление (тълкува се предимно грешно) "Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
хубаво е, че тикаш ...
Иначе когато имам възможност помагам с квото мога. Към стопаджийте съм скептичен.
Иначе когато имам възможност помагам с квото мога. Към стопаджийте съм скептичен.
Хуманен ли?! Откакто една вечер един караше в продължение на 1 км прозорец до прозорец до мен и махаше като вентилатор отвътре нещо се промени у мен... Разбрах 2 неща - че може през нощта да караш без фарове без да се усетиш и че не всеки който ти маха е за нещо лошо
Да, за такива неща съм колегиален
Да, за такива неща съм колегиален
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз съм хуманен човек съм си
По-миналата седмица 2 момчета с Пежо бяха спукали гума, колата станала неуправляема и обрали бордюра и оградата.. Спряхме да помагаме, даже се наложи да ходим до на един приятел Е36-цата да вземем свестен крик, защото явно французите и крикове не могат да правят
Веднъж на паркинга на Кауфланд гледам един джиБ с мека задна дясна гума, шофьорът като минаваше покрай мен, му казах за проблема, той благодари.
А тези другите още не са ми се случвали.
А стопаджия никога не бих качил, не го знаеш какъв е
По-миналата седмица 2 момчета с Пежо бяха спукали гума, колата станала неуправляема и обрали бордюра и оградата.. Спряхме да помагаме, даже се наложи да ходим до на един приятел Е36-цата да вземем свестен крик, защото явно французите и крикове не могат да правят
Веднъж на паркинга на Кауфланд гледам един джиБ с мека задна дясна гума, шофьорът като минаваше покрай мен, му казах за проблема, той благодари.
А тези другите още не са ми се случвали.
А стопаджия никога не бих качил, не го знаеш какъв е

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Много пъти съм помагал, но и много пъти не съм...Винаги когато имам възможност помагам, дали ще спра или ще сваля прозореца да кажа, че не му светят стоповете или е забравил фаровете, винаги гледам да бъде полезен поне с малко. Чувствам оделотворение, когато видя благодарността на човека в очите и когато махне за мерси. Но за жалост има и такива на които те хваща яд, че си им помогнал...
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4