Хуманни ли сте на пътя?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Хуманни ли сте на пътя?
blacksapphire написа::mhihi:![]()
и с жените съм хуманен
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
deyan-enchev написа:По-скоро повечето писали им се иска да са хуманни или си мислят че са, но не си дават сметка каква е реалността.
И ставаме както Е.Димитров беше писал - най-културния форум, най-здравия, с най-високите заплати и най-дългите ...ки - ама форумния героизъм изпъква пред реалната личностна самооценка и представа за това "кой съм аз"BMWALPINA написа:![]()
![]()
Велик си!
НЕ не съм - само откровен
В твоя случай да си откровен не е хубава черта...но до не почваме темата.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Днес светофарът свети червено и остават 8 секунди до зелено. Аз съм 3-та кола и гледам в огледалото как 4-5 коли по-назад един GL се изнизва в лявата лента (която е само за наляво), за да ни пререди. Лепнах се плътно зад Гоуфчето пред мен, но онзи напира ли, напира.. И в крайна сметка му отстъпих, защото щеше да ме одере 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
M3 E92 написа: И в крайна сметка му отстъпих, защото щеше да ме одере
И пред кат ти щеше да му ядеш главата, щото "Не си спазил дистанция" . Общо взето хубаво си направил
Казвам го от опит и аз съм се пробвал да бъда педагогичен по тоя начин .

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Изключително агресивен, Нехуманен и НЕтолерантен съм към гадните, прости и долни тираджии. Причината ми за това поведение е няколко години пътуване по главния път София-Кулата и наблюдение на поведението им при шофиране. Мога да цитирам отделни фрагменти от това тяхно поведение, а именно:
- демонстративно свирене с клаксона и осветяване с дългите фарове, в случай, че някой се осмели да кара в ограничението. Знаете, че по пътя София-Кулата има доста ограничения на скоростта. Някои от тях не ги спазвам, но с повечето няма как да не се съобрази човек, особено в населените места. Та, карам си аз със 75км/ч. при ограничение 60 км/ч и какво се случва? Почти без изключение, малоумния тираджия почва олимпийско свирене, присвяткане, изпреварване на двойна непрекъсната, в населено място, профучаване със 100-110 в населено място. Това е само част от репертоара им. Друго, още по-дразнещо нещо е, че не пазят абсолютно никаква дистанция. Буквално са залепени в бронята ми и как си представяте тази маса на тира да спре при едно внезапно мое спиране - направо ще влезне до предния капак ако ме удари. В тази връзка искам да попитам има ли някакъв знак, който да се покаже, когато някой пази къса дистанция?
Втората категория тираджии са тези, които са се натоварили с тройно повече товар, отколкото могат да теглят и на всеки баир намаляват до 40 км/ч, правят задръствания и т.н
Като цяло, ненавиждам тираджиите и винаги при удобен случай им "отмъщавам" за деянията им.
А иначе съм толерантен на пътя. Спирал съм, оказвал съм помощ, в повечето случаи спирам на пешеходни пътеки в града, пускам дори по-нахални колеги, които са без предимство, но се бутат и т.н. Мога да кажа, че съм достатъчно толерантен към всички, с изключение на ............тираджии.
- демонстративно свирене с клаксона и осветяване с дългите фарове, в случай, че някой се осмели да кара в ограничението. Знаете, че по пътя София-Кулата има доста ограничения на скоростта. Някои от тях не ги спазвам, но с повечето няма как да не се съобрази човек, особено в населените места. Та, карам си аз със 75км/ч. при ограничение 60 км/ч и какво се случва? Почти без изключение, малоумния тираджия почва олимпийско свирене, присвяткане, изпреварване на двойна непрекъсната, в населено място, профучаване със 100-110 в населено място. Това е само част от репертоара им. Друго, още по-дразнещо нещо е, че не пазят абсолютно никаква дистанция. Буквално са залепени в бронята ми и как си представяте тази маса на тира да спре при едно внезапно мое спиране - направо ще влезне до предния капак ако ме удари. В тази връзка искам да попитам има ли някакъв знак, който да се покаже, когато някой пази къса дистанция?
Втората категория тираджии са тези, които са се натоварили с тройно повече товар, отколкото могат да теглят и на всеки баир намаляват до 40 км/ч, правят задръствания и т.н
Като цяло, ненавиждам тираджиите и винаги при удобен случай им "отмъщавам" за деянията им.
А иначе съм толерантен на пътя. Спирал съм, оказвал съм помощ, в повечето случаи спирам на пешеходни пътеки в града, пускам дори по-нахални колеги, които са без предимство, но се бутат и т.н. Мога да кажа, че съм достатъчно толерантен към всички, с изключение на ............тираджии.
surfboard написа:В тази връзка искам да попитам има ли някакъв знак, който да се покаже, когато някой пази къса дистанция?
Има два варианта:
1) Набиваш спирачката на око, максимално малко време, за да не влезе в тебе, а само да се стресне и да разбере...
2) Вадиш ръката от джама и...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
3: Включване на фаровете за кратко също върши работа- то стига, че светва нещо червено... и без друго в общия случай габарит и стоп са на едно място...
4: Ако караш на фарове през деня като мен- само пусни стоповете за мъгла за кратко... тоя номер ми е редовен когато вечерта някой се залепи зад мен с "регулирани" фарове и ме дразни- на секундата изостава
4: Ако караш на фарове през деня като мен- само пусни стоповете за мъгла за кратко... тоя номер ми е редовен когато вечерта някой се залепи зад мен с "регулирани" фарове и ме дразни- на секундата изостава

- ogata
- старши ентусиаст
-
Има много хубав знак, да му покажеш че пази къса дистанция... ма ти требе теглич 
Снощи сменях на пътя крушката на фара на едни девойки от големото село. Тва дачийте са отворена книга за мене на "рено" език
. Ма тъпия мамалигар е направил толкова смотана конфигурация , че и аз да съм мадама и аз ще се шашна 

Снощи сменях на пътя крушката на фара на едни девойки от големото село. Тва дачийте са отворена книга за мене на "рено" език

Последна промяна ogata на 02 Юли 2011, 17:37, променена общо 1 път

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- ogata
- старши ентусиаст
-
Eми средния педал до доло , държиш здраво волана и не се кахъриш за КАТ.
При секса и ПТПтата винаги е виновен за последиците тоя дето е отзад
(Моя мисъл ©
)
При секса и ПТПтата винаги е виновен за последиците тоя дето е отзад

- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Ами в началото не бях изобщо хуманен,защото никой не бе ми помогнал някога,но един ден няма да го забравя пукам гума на околовръсното на София заради "малките" дупки и преди 1 месец бях зел е36 и нямах ключ да сваля гумата......та както и да е спира до мен една 530 2002 2004.... може би и слиза пича на около 25 30 години идва при мене и вика нужда от помощ колега...аз казвам:Да и той почна да ми помага свалихме гумата сложих резерната...накарах го да го черпя нещо не поиска човека и от тогава до днес спирам на свеки да помагам с каквото мога и ако не бързам за някаде 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Много съм хуманен, особено в към циганите с каруците в Сливен по време на най- натоварения трафик, питам ги как са майките им, жените им
По темата, каквото мога-помагам, дърпал съм закъсали колеги зимата, редовно качвам и стопаджии, щото е хубаво да става лаф-моабет, друг е въпросът, че има хора, които злоупотребяват с желанието на другите да им помогнат.

По темата, каквото мога-помагам, дърпал съм закъсали колеги зимата, редовно качвам и стопаджии, щото е хубаво да става лаф-моабет, друг е въпросът, че има хора, които злоупотребяват с желанието на другите да им помогнат.
Никой не мое ма връне на селу!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз съм хуманен ама около мен всички доста са доста нехуманни като спирам на пешеходни пътеки или пропусна някой автомобил чакащ да се включи в движение.А ако пътя е кофти и карам по-бавно,защото съм решил да си запазя колата повечко време, отзад същите хуманни хора свирят,светкат и псуват и масово такива селяни карат бмв-та и голфове 3/4...не знам що така ама си водя някаква статистика наум.
И много рядко спирам да помагам,защото същите тия селяндури горе ми се е случавало да закъсам на светофар и се почва пак свирене,нервничене,като ме подминат голям смях,че съм закъсал и затова спирам в доста редки случаи,когато човека ми се види свестен.
И много рядко спирам да помагам,защото същите тия селяндури горе ми се е случавало да закъсам на светофар и се почва пак свирене,нервничене,като ме подминат голям смях,че съм закъсал и затова спирам в доста редки случаи,когато човека ми се види свестен.

8.32
и аз съм доста хуманен на пътя. Винаги давам предимство на шофьорите които ми отнемат предимството
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4