Хуманни ли сте на пътя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Re: Хуманни ли сте на пътя?

Мнение от blacksapphire » 01 Юли 2011, 20:21

:mhihi: :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 01 Юли 2011, 20:32

blacksapphire написа::mhihi: :mhihi:

Изображение

и с жените съм хуманен

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 01 Юли 2011, 20:58

deyan-enchev написа:По-скоро повечето писали им се иска да са хуманни или си мислят че са, но не си дават сметка каква е реалността.
И ставаме както Е.Димитров беше писал - най-културния форум, най-здравия, с най-високите заплати и най-дългите ...ки - ама форумния героизъм изпъква пред реалната личностна самооценка и представа за това "кой съм аз"

BMWALPINA написа: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Велик си!

НЕ не съм - само откровен :!:

В твоя случай да си откровен не е хубава черта...но до не почваме темата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 02 Юли 2011, 0:33

Днес светофарът свети червено и остават 8 секунди до зелено. Аз съм 3-та кола и гледам в огледалото как 4-5 коли по-назад един GL се изнизва в лявата лента (която е само за наляво), за да ни пререди. Лепнах се плътно зад Гоуфчето пред мен, но онзи напира ли, напира.. И в крайна сметка му отстъпих, защото щеше да ме одере :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 02 Юли 2011, 2:05

M3 E92 написа: И в крайна сметка му отстъпих, защото щеше да ме одере :bang:

И пред кат ти щеше да му ядеш главата, щото "Не си спазил дистанция" . Общо взето хубаво си направил
Казвам го от опит и аз съм се пробвал да бъда педагогичен по тоя начин .
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 02 Юли 2011, 10:54

Изключително агресивен, Нехуманен и НЕтолерантен съм към гадните, прости и долни тираджии. Причината ми за това поведение е няколко години пътуване по главния път София-Кулата и наблюдение на поведението им при шофиране. Мога да цитирам отделни фрагменти от това тяхно поведение, а именно:
- демонстративно свирене с клаксона и осветяване с дългите фарове, в случай, че някой се осмели да кара в ограничението. Знаете, че по пътя София-Кулата има доста ограничения на скоростта. Някои от тях не ги спазвам, но с повечето няма как да не се съобрази човек, особено в населените места. Та, карам си аз със 75км/ч. при ограничение 60 км/ч и какво се случва? Почти без изключение, малоумния тираджия почва олимпийско свирене, присвяткане, изпреварване на двойна непрекъсната, в населено място, профучаване със 100-110 в населено място. Това е само част от репертоара им. Друго, още по-дразнещо нещо е, че не пазят абсолютно никаква дистанция. Буквално са залепени в бронята ми и как си представяте тази маса на тира да спре при едно внезапно мое спиране - направо ще влезне до предния капак ако ме удари. В тази връзка искам да попитам има ли някакъв знак, който да се покаже, когато някой пази къса дистанция?
Втората категория тираджии са тези, които са се натоварили с тройно повече товар, отколкото могат да теглят и на всеки баир намаляват до 40 км/ч, правят задръствания и т.н
Като цяло, ненавиждам тираджиите и винаги при удобен случай им "отмъщавам" за деянията им.

А иначе съм толерантен на пътя. Спирал съм, оказвал съм помощ, в повечето случаи спирам на пешеходни пътеки в града, пускам дори по-нахални колеги, които са без предимство, но се бутат и т.н. Мога да кажа, че съм достатъчно толерантен към всички, с изключение на ............тираджии.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 02 Юли 2011, 17:02

surfboard написа:В тази връзка искам да попитам има ли някакъв знак, който да се покаже, когато някой пази къса дистанция?

Има два варианта:
1) Набиваш спирачката на око, максимално малко време, за да не влезе в тебе, а само да се стресне и да разбере...
2) Вадиш ръката от джама и... Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Юли 2011, 17:33

3: Включване на фаровете за кратко също върши работа- то стига, че светва нещо червено... и без друго в общия случай габарит и стоп са на едно място...
4: Ако караш на фарове през деня като мен- само пусни стоповете за мъгла за кратко... тоя номер ми е редовен когато вечерта някой се залепи зад мен с "регулирани" фарове и ме дразни- на секундата изостава :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 02 Юли 2011, 17:35

Има много хубав знак, да му покажеш че пази къса дистанция... ма ти требе теглич :mhihi:
Снощи сменях на пътя крушката на фара на едни девойки от големото село. Тва дачийте са отворена книга за мене на "рено" език :mhihi: . Ма тъпия мамалигар е направил толкова смотана конфигурация , че и аз да съм мадама и аз ще се шашна :mhihi:
Последна промяна ogata на 02 Юли 2011, 17:37, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Юли 2011, 17:36

кажи де... имам теглич :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 02 Юли 2011, 17:38

Eми средния педал до доло , държиш здраво волана и не се кахъриш за КАТ.
При секса и ПТПтата винаги е виновен за последиците тоя дето е отзад :mhihi: (Моя мисъл © :mhihi: )
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от Amitival » 02 Юли 2011, 17:53

Ами в началото не бях изобщо хуманен,защото никой не бе ми помогнал някога,но един ден няма да го забравя пукам гума на околовръсното на София заради "малките" дупки и преди 1 месец бях зел е36 и нямах ключ да сваля гумата......та както и да е спира до мен една 530 2002 2004.... може би и слиза пича на около 25 30 години идва при мене и вика нужда от помощ колега...аз казвам:Да и той почна да ми помага свалихме гумата сложих резерната...накарах го да го черпя нещо не поиска човека и от тогава до днес спирам на свеки да помагам с каквото мога и ако не бързам за някаде :bowdown:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Юли 2011, 8:17

Много съм хуманен, особено в към циганите с каруците в Сливен по време на най- натоварения трафик, питам ги как са майките им, жените им :mhihi:
По темата, каквото мога-помагам, дърпал съм закъсали колеги зимата, редовно качвам и стопаджии, щото е хубаво да става лаф-моабет, друг е въпросът, че има хора, които злоупотребяват с желанието на другите да им помогнат.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Юли 2011, 12:35

Аз съм хуманен ама около мен всички доста са доста нехуманни като спирам на пешеходни пътеки или пропусна някой автомобил чакащ да се включи в движение.А ако пътя е кофти и карам по-бавно,защото съм решил да си запазя колата повечко време, отзад същите хуманни хора свирят,светкат и псуват и масово такива селяни карат бмв-та и голфове 3/4...не знам що така ама си водя някаква статистика наум.
И много рядко спирам да помагам,защото същите тия селяндури горе ми се е случавало да закъсам на светофар и се почва пак свирене,нервничене,като ме подминат голям смях,че съм закъсал и затова спирам в доста редки случаи,когато човека ми се види свестен.
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 03 Юли 2011, 17:02

и аз съм доста хуманен на пътя. Винаги давам предимство на шофьорите които ми отнемат предимството
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата