Монтаж на агу
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
Монтаж на агу
Здравейте колеги. Някой има ли представа колко пари струва монтирането на обикновенна газова уредба на автомобил. В смисъл аз си имам всичко необходимо за монтажа. Самата работа ме интересува?
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
Re: Монтаж на агу
За София става въпрос в някой сервиз, в който монтират агу. То цената сигурно ще е различна, но нещо ориентировъчно. Нямам представа колко може да бъде. 50, 100, 200 незнам за това питам. 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Братле не се излагай сложи си я сам и ако не разбираш от настройка само ходи в добър сервиз да ти я настроят - 10 лева ще ти струва 

I'm slowly drifting

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
А на каква кола?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- piro
- Потребител
-
- Кара: bmw 318 i
- Мечтае да кара: e46 330d
DirtySouth написа:Братле не се излагай сложи си я сам и ако не разбираш от настройка само ходи в добър сервиз да ти я настроят - 10 лева ще ти струва
а можеш ли да ми кажеш ако сложа газ дали дебитомера ще отпадне защото ми е прецакан а не ми се занимава да тарся друг.няколко човека ми казаха че на газ тои не работи?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ами дебитомера мери количеството въздух влязло в мотора и от там праща информация към компютъра от където се пресмята какво количество бензин да пуснат дюзите за горивовъздушната смес , ти няма да я караш на бензин , за тва дебитомера няма значение толко в какво състояние ти е , понеже газта ще навлиза заедно с въздуха и колкото отвори дросела и влезе въздух толкова и газ като пропорциите там не са равномерни и се получават гърмежи и тн Но не е болка за умиране...
I'm slowly drifting

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
DirtySouth написа:Ами дебитомера мери количеството въздух влязло в мотора и от там праща информация към компютъра от където се пресмята какво количество бензин да пуснат дюзите за горивовъздушната смес , ти няма да я караш на бензин , за тва дебитомера няма значение толко в какво състояние ти е , понеже газта ще навлиза заедно с въздуха и колкото отвори дросела и влезе въздух толкова и газ като пропорциите там не са равномерни и се получават гърмежи и тн Но не е болка за умиране...
Да бе да... карах една седмица 3.5 с прецакана клапа на дебитомера.. вообще не е готино през 15 мин да ти гърми и да трявбва да излизаш да наместваш гумените пръстени и т.н.. не подадеш ли газ.. гръмнала.. дадеш ли прекалено много.. пак.. Иначе ако глапата ти е наред.. но самия дебитомер е отказал.. няма май да има проблеми..
- piro
- Потребител
-
- Кара: bmw 318 i
- Мечтае да кара: e46 330d
дебитомера не е във толкова лошо състояние просто от време на време прекасва колата,но клапата си е наред!мерси много отивам да слагам газ:)
9 мнения
• Страница 1 от 1