Монтаж на агу

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 540i

Монтаж на агу

Мнение от kobrata_levski » 05 Юли 2011, 19:12

Здравейте колеги. Някой има ли представа колко пари струва монтирането на обикновенна газова уредба на автомобил. В смисъл аз си имам всичко необходимо за монтажа. Самата работа ме интересува?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 M5

Re: Монтаж на агу

Мнение от Nitrowalk » 05 Юли 2011, 19:21

Само кажи град и майстор и ти казвам цена с точност до 1 български лев :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 540i

Мнение от kobrata_levski » 05 Юли 2011, 19:30

За София става въпрос в някой сервиз, в който монтират агу. То цената сигурно ще е различна, но нещо ориентировъчно. Нямам представа колко може да бъде. 50, 100, 200 незнам за това питам. :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 06 Юли 2011, 18:05

Братле не се излагай сложи си я сам и ако не разбираш от настройка само ходи в добър сервиз да ти я настроят - 10 лева ще ти струва ;)
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 06 Юли 2011, 18:06

А на каква кола?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

Потребител
Аватар
Кара: bmw 318 i
Мечтае да кара: e46 330d

Мнение от piro » 06 Юли 2011, 18:11

DirtySouth написа:Братле не се излагай сложи си я сам и ако не разбираш от настройка само ходи в добър сервиз да ти я настроят - 10 лева ще ти струва ;)

а можеш ли да ми кажеш ако сложа газ дали дебитомера ще отпадне защото ми е прецакан а не ми се занимава да тарся друг.няколко човека ми казаха че на газ тои не работи?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 07 Юли 2011, 13:55

Ами дебитомера мери количеството въздух влязло в мотора и от там праща информация към компютъра от където се пресмята какво количество бензин да пуснат дюзите за горивовъздушната смес , ти няма да я караш на бензин , за тва дебитомера няма значение толко в какво състояние ти е , понеже газта ще навлиза заедно с въздуха и колкото отвори дросела и влезе въздух толкова и газ като пропорциите там не са равномерни и се получават гърмежи и тн Но не е болка за умиране...
I'm slowly drifting
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 07 Юли 2011, 14:13

DirtySouth написа:Ами дебитомера мери количеството въздух влязло в мотора и от там праща информация към компютъра от където се пресмята какво количество бензин да пуснат дюзите за горивовъздушната смес , ти няма да я караш на бензин , за тва дебитомера няма значение толко в какво състояние ти е , понеже газта ще навлиза заедно с въздуха и колкото отвори дросела и влезе въздух толкова и газ като пропорциите там не са равномерни и се получават гърмежи и тн Но не е болка за умиране...

Да бе да... карах една седмица 3.5 с прецакана клапа на дебитомера.. вообще не е готино през 15 мин да ти гърми и да трявбва да излизаш да наместваш гумените пръстени и т.н.. не подадеш ли газ.. гръмнала.. дадеш ли прекалено много.. пак.. Иначе ако глапата ти е наред.. но самия дебитомер е отказал.. няма май да има проблеми..
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: bmw 318 i
Мечтае да кара: e46 330d

Мнение от piro » 07 Юли 2011, 14:36

дебитомера не е във толкова лошо състояние просто от време на време прекасва колата,но клапата си е наред!мерси много отивам да слагам газ:)

Назад към Извън Темата