електронна справка от и-КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

електронна справка от и-КАТ

Мнение от akula » 07 Юли 2011, 20:08

ха, направих си справка през сата на КАТ, и излезе, че съм чист. ама като сълза :shock: поне от 3 години трупам 5-6 акта един върху друг, последия е от година някъде, да не каже някой: давност.

AKT Наказателно постановление Наказание
№ Номер Дата Номер Дата Сума Точки
Към дата на справката нямате невръчени наказателни постановления!

твърде хубаво е , да бъде истина, най вероятно е бъгава системата :paranoid: :paranoid: :paranoid: :paranoid:
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: електронна справка от и-КАТ

Мнение от vicho » 07 Юли 2011, 20:49

и мойте ги зачистиха преди 1 месец...

карай си, не се притеснявай, ако имаш точки :yes:

ако нямаш, тежко ти :no:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Юли 2011, 21:24

къде се прави тази справка?
дали пък да не кандидатстваш за онези златните талони

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М44
Мечтае да кара: ///М
Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)

Мнение от Tomekk » 07 Юли 2011, 22:15

© написа:къде се прави тази справка?
дали пък да не кандидатстваш за онези златните талони

https://www.i-kat.org/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: back to diesel(Ld)

Мнение от motor » 07 Юли 2011, 23:55

системата им е бъгава. скоро като проверявах и ми каза че нямам невръчени наказателни постановления. после ми излезе наказателното постановление, запазих си час(онлайн) платих си измисленото наказателно постановление и се връщам за талона и тъпата леличка ми връчи някакво от преди 1-2 години за 10 лв. да плащам. Само като им видиш 20 годишните компютри и си мислиш, че няма как да стане по модерно обслужванто. не ме ядоса това, че си платих старото наказателно постановление, а безотговорноста на служителката, заради която платих 2-пъти комисионна на банката. така, тоя сайт не е много достоверен, единственно става да си удължиш акта без да ходиш в кат, което не е много законно, но куките незнаят какво да правят като им покажеш хвърчащия лист и те пускат след 10 минутна разправия.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 08 Юли 2011, 0:38

Сайта си е е*бал мамата ... Един приятел си пусна заявка за проверка на постановление (акта е за превишена скорост) и му излезна глоба 450лв и нищо друго. Доволен отиде до КАТ да си плати глобата и лелката му казала, че освен това ще трябва да му вземе и книжката за няколко месеца. Стреснат питал защо в сайта пише само за глобата, но не и лишаването, лелката отговорила "че да не сме луди да го напишем, нали няма да дойдете да си я върнете ..." :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 08 Юли 2011, 2:37

san4o написа:Сайта си е е*бал мамата ... Един приятел си пусна заявка за проверка на постановление (акта е за превишена скорост) и му излезна глоба 450лв и нищо друго. Доволен отиде до КАТ да си плати глобата и лелката му казала, че освен това ще трябва да му вземе и книжката за няколко месеца. Стреснат питал защо в сайта пише само за глобата, но не и лишаването, лелката отговорила "че да не сме луди да го напишем, нали няма да дойдете да си я върнете ..." :bang:

:++ :++ :++
винаги от това съм се притеснявал като съм ходил да си плащам актовете да не получа неочаквана изненада
искрено му съчуствам :conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Юли 2011, 3:04

san4o написа:Сайта си е е*бал мамата ... Един приятел си пусна заявка за проверка на постановление (акта е за превишена скорост) и му излезна глоба 450лв и нищо друго. Доволен отиде до КАТ да си плати глобата и лелката му казала, че освен това ще трябва да му вземе и книжката за няколко месеца. Стреснат питал защо в сайта пише само за глобата, но не и лишаването, лелката отговорила "че да не сме луди да го напишем, нали няма да дойдете да си я върнете ..." :bang:

Странно... Обикновено, когато се отнема книжката, полицаите сами ходят преди срока да търсят наказаното лице, за да му я вземат...
Не знам дали практиката е различна в София, но все пак УЖ живеем в една страна... То вярно, че е малко град-държава, ама все пак :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 08 Юли 2011, 3:19

Пф.. Тоя сайт само за КАТ София ли важи? За какво пуснах и аз запитване, да ме пита човек... пусто любопитство :banghead:
Мислих си, че веднага ще излезе резулатат, а не че някой човек ще ми проверява номера на книжката, егн-то и тн...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Юли 2011, 3:36

Мда, преди месец-два и аз пробвах, но е само за... София... :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 08 Юли 2011, 19:59

Е то е направено за София и вервай ми радвай се че не стъпваш в КАТ точно тука .....

shalashaska написа:

:++ :++ :++
винаги от това съм се притеснявал като съм ходил да си плащам актовете да не получа неочаквана изненада
искрено му съчуствам :conf:

Е добре де като им кажа че съм си забравил книжката как ще ми я вземат ? С патрулка до нас ли ще ме закарат ?
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 08 Юли 2011, 20:02

Не си я е дал, казал е че не я носи ;) Сега някакви схеми с обжалване прави които не са ми ясни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 09 Юли 2011, 10:55

по принцип съм чувал, че тоя номер с взимането става по следния начин: дай си книжката за сверка, и опааа, ми то ти си наказа с лишаване от правоспособност. ела след 6 месеца да си я вземеш. щото кой е луд да си я даде доброволно, като знае, че няма да я види после.
обаче има една друга подробност, колеги, за кояъто сега се сетих. имам нова книжка, издадена, ама не съм я взел. а данните, които вкарах, са от старата. не знам дали може да окаже влияние :dunno: :dunno:
иначе точки имам, щот ги възстанових отдавна.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Назад към Извън Темата