електронна справка от и-КАТ
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
електронна справка от и-КАТ
ха, направих си справка през сата на КАТ, и излезе, че съм чист. ама като сълза
поне от 3 години трупам 5-6 акта един върху друг, последия е от година някъде, да не каже някой: давност.
AKT Наказателно постановление Наказание
№ Номер Дата Номер Дата Сума Точки
Към дата на справката нямате невръчени наказателни постановления!
твърде хубаво е , да бъде истина, най вероятно е бъгава системата

AKT Наказателно постановление Наказание
№ Номер Дата Номер Дата Сума Точки
Към дата на справката нямате невръчени наказателни постановления!
твърде хубаво е , да бъде истина, най вероятно е бъгава системата

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: електронна справка от и-КАТ
и мойте ги зачистиха преди 1 месец...
карай си, не се притеснявай, ако имаш точки
ако нямаш, тежко ти
карай си, не се притеснявай, ако имаш точки

ако нямаш, тежко ти

You said: "Time will change!" What if it changes you?
къде се прави тази справка?
дали пък да не кандидатстваш за онези златните талони
- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
© написа:къде се прави тази справка?
https://www.i-kat.org/
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
системата им е бъгава. скоро като проверявах и ми каза че нямам невръчени наказателни постановления. после ми излезе наказателното постановление, запазих си час(онлайн) платих си измисленото наказателно постановление и се връщам за талона и тъпата леличка ми връчи някакво от преди 1-2 години за 10 лв. да плащам. Само като им видиш 20 годишните компютри и си мислиш, че няма как да стане по модерно обслужванто. не ме ядоса това, че си платих старото наказателно постановление, а безотговорноста на служителката, заради която платих 2-пъти комисионна на банката. така, тоя сайт не е много достоверен, единственно става да си удължиш акта без да ходиш в кат, което не е много законно, но куките незнаят какво да правят като им покажеш хвърчащия лист и те пускат след 10 минутна разправия.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Сайта си е е*бал мамата ... Един приятел си пусна заявка за проверка на постановление (акта е за превишена скорост) и му излезна глоба 450лв и нищо друго. Доволен отиде до КАТ да си плати глобата и лелката му казала, че освен това ще трябва да му вземе и книжката за няколко месеца. Стреснат питал защо в сайта пише само за глобата, но не и лишаването, лелката отговорила "че да не сме луди да го напишем, нали няма да дойдете да си я върнете ..." 

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
san4o написа:Сайта си е е*бал мамата ... Един приятел си пусна заявка за проверка на постановление (акта е за превишена скорост) и му излезна глоба 450лв и нищо друго. Доволен отиде до КАТ да си плати глобата и лелката му казала, че освен това ще трябва да му вземе и книжката за няколко месеца. Стреснат питал защо в сайта пише само за глобата, но не и лишаването, лелката отговорила "че да не сме луди да го напишем, нали няма да дойдете да си я върнете ..."

винаги от това съм се притеснявал като съм ходил да си плащам актовете да не получа неочаквана изненада
искрено му съчуствам

san4o написа:Сайта си е е*бал мамата ... Един приятел си пусна заявка за проверка на постановление (акта е за превишена скорост) и му излезна глоба 450лв и нищо друго. Доволен отиде до КАТ да си плати глобата и лелката му казала, че освен това ще трябва да му вземе и книжката за няколко месеца. Стреснат питал защо в сайта пише само за глобата, но не и лишаването, лелката отговорила "че да не сме луди да го напишем, нали няма да дойдете да си я върнете ..."
Странно... Обикновено, когато се отнема книжката, полицаите сами ходят преди срока да търсят наказаното лице, за да му я вземат...
Не знам дали практиката е различна в София, но все пак УЖ живеем в една страна... То вярно, че е малко град-държава, ама все пак

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Пф.. Тоя сайт само за КАТ София ли важи? За какво пуснах и аз запитване, да ме пита човек... пусто любопитство
Мислих си, че веднага ще излезе резулатат, а не че някой човек ще ми проверява номера на книжката, егн-то и тн...

Мислих си, че веднага ще излезе резулатат, а не че някой човек ще ми проверява номера на книжката, егн-то и тн...
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е то е направено за София и вервай ми радвай се че не стъпваш в КАТ точно тука .....
Е добре де като им кажа че съм си забравил книжката как ще ми я вземат ? С патрулка до нас ли ще ме закарат ?
shalashaska написа:san4o написа:Сайта си е е*бал мамата ... Един приятел си пусна заявка за проверка на постановление (акта е за превишена скорост) и му излезна глоба 450лв и нищо друго. Доволен отиде до КАТ да си плати глобата и лелката му казала, че освен това ще трябва да му вземе и книжката за няколко месеца. Стреснат питал защо в сайта пише само за глобата, но не и лишаването, лелката отговорила "че да не сме луди да го напишем, нали няма да дойдете да си я върнете ..."
![]()
![]()
![]()
винаги от това съм се притеснявал като съм ходил да си плащам актовете да не получа неочаквана изненада
искрено му съчуствам
Е добре де като им кажа че съм си забравил книжката как ще ми я вземат ? С патрулка до нас ли ще ме закарат ?
I'm slowly drifting

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Не си я е дал, казал е че не я носи
Сега някакви схеми с обжалване прави които не са ми ясни.

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
по принцип съм чувал, че тоя номер с взимането става по следния начин: дай си книжката за сверка, и опааа, ми то ти си наказа с лишаване от правоспособност. ела след 6 месеца да си я вземеш. щото кой е луд да си я даде доброволно, като знае, че няма да я види после.
обаче има една друга подробност, колеги, за кояъто сега се сетих. имам нова книжка, издадена, ама не съм я взел. а данните, които вкарах, са от старата. не знам дали може да окаже влияние
иначе точки имам, щот ги възстанових отдавна.
обаче има една друга подробност, колеги, за кояъто сега се сетих. имам нова книжка, издадена, ама не съм я взел. а данните, които вкарах, са от старата. не знам дали може да окаже влияние

иначе точки имам, щот ги възстанових отдавна.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
13 мнения
• Страница 1 от 1