...или защо понякога природозащитниците ме дразнят!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Смятате ли за нормално да се влиза в затвора за "жестокост към животно"?

Напълно нормално нещо, подкрепям!
53
35%
Чак за жестокост не, но може например за убийство или масови убийства
34
23%
Глоба за такива неща е напълно достатъчна
53
35%
Не трябва да се носи никаква отговорност
10
7%

Общо гласове : 150
Потребител
Аватар

Re: ...или защо понякога природозащитниците ме дразнят!

Мнение от valshopov » 13 Юли 2011, 18:12

Просто изпадам в потрес като чета коментарите на някои полуидиоти, какви изводи се правят не е истина.....(що можем да трепем прасета , а не можем кучета) Такива коментари подхождат на хлапетата от "Малък коментар" по БТВ.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 13 Юли 2011, 18:18

Абе... не беше ли... че серийните убийци са убивали и мъчили животни в детството? :roll: :mhihi:

По темата... дет вика Радев... малко ми писна, кога я дъвкахме тая тема пак... С две думи, мразя улични кучета, нападали са ме, стресът е ужасен... Нататък ясно :|
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Юли 2011, 18:33

Аз само да кажа,каква е точно темата,такава тема може да е само у нашата държава или географски район,на запад,където има мислене и закони са измислили нещата и ареала на човека не влиза в конфликт с ареала на животните,само тук може да си разхождаш домашният любимец и да не чистиш след него,както и да не е регистриран и заплатени всички такси,само тук можеш да го изхвърлиш на улицата след като поради некакви си собствени комплексарски причини си решил че не ти е нужен,само тук може да стреляш по животни,на запад,в щатите и в австралия и нова зеландия (понеже имам роднини там та знам) не може да си вземеш домашен любимец ако не отговаряш на някой изисквания,като квадратура на апартамента и възможността да го отглежда при условия близки до собствените му изисквания,там има дружества които могат да ти отнемат животинчето и да те съдят ако не си го гледал добре,както и в затвора да влезнеш,ония ден по дискавъри даваха за една дресирана мечка,по време на снимки ...ми на единия от участниците го захапа за врата и човека почина на път за болницата,да не мислите че нещо и направиха на мечката-нищо не и направиха,просто вече бяха супер внимателни с мечока,вече имаха едно на ум,в щатите има приюти за бездомни кучета и ако едно куче е супер агресивно,една година полагат усилия да го адаптират и чак ако след година грижи не успеят,чак тогава го преспиват...Ето това са те и ето тема от която личи ние какви сме-отрепки (разбира се някой само и за огромна радост те са малцинство...за сега),просто това ни е манталитета,да разрушим,да убием,да бутнем :bowdown: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 13 Юли 2011, 18:37

С две думи мразя хората.. ограбвали са ме като малък.. стресът е голям :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Юли 2011, 18:42

:OT:
Преди малко се връщам от хасково и на отиване и на връщане гледам един човечец,добре облечен ходи пеша по пътя и влачи...кръст,верно,голям кръст и беше сложил едно колело в задния край,сигурен съм че и един колега с червено БМВ и стикер от събора 173 го видя,странна работа

п/п
Колегата си караше много спокойно и усложливо :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Юли 2011, 18:53

Lattri написа:Има си съдба има си и карма.
...
Нека ни управляват животните. Поне те ще се отнасят хуманно към нас а не както една огромна част се отнася към тях.
...
Ловът е едно от най гнусните неща на света.

Аре кришна, братко! Бялото братство rulz! По-добре да си говорим с листата на дръвчетата (отколкото с гадните доминантни човеци) - те са по-мили и винаги ни разбират :weed: :ok:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е.Димитров написа:Аз само да кажа,каква е точно темата,такава тема може да е само у нашата държава или географски район,на запад,където има мислене и закони са измислили нещата и ареала на човека не влиза в конфликт с ареала на животните

Батка, на запад могат да си позволят и животинска полиция, и животински хотели, и животински фризьори и т.н. - ама при тях пенсионерите живеят достойно старините си :idea:
А у нас пенсионерите и сирачетата мизерстват, а ние сме тръгнали животински изгъзици да правим - по католици от папата дето се вика :kuku:
Ай сиктир и мечките, и кучетата и всички останали животни - дето хранодена им е по-скъп от този в някой старчески дом или дом за сираци! :ranting:

И аз имам животни и си ги обичам и се грижа за тях - ама примерно за некви помияри от хуманност да харчим повече пари отколкото за пенсионери и сираци - това е малоумнщина! :kuku:
Нека първо бъдем хуманни към дядовците и бабите ни, които са ни отгледали, и към сирачетата, които без да имат най-малка вина са лишени от родителска грижа - а след това към животните!
Който е на обратното мнение може да ходи на Рилските езера да разправя на тревичките колко лоши и зли по природа са човеците! :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 13 Юли 2011, 19:04

flame написа:
...
Нека ни управляват животните. Поне те ще се отнасят хуманно към нас а не както една огромна част се отнася към тях.
...

Аре кришна, братко! Бялото братство rulz! По-добре да си говорим с листата на дръвчетата (отколкото с гадните доминантни човеци) - те са по-мили и винаги ни разбират :weed: :ok:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е.Димитров написа:Аз само да кажа,каква е точно темата,такава тема може да е само у нашата държава или географски район,на запад,където има мислене и закони са измислили нещата и ареала на човека не влиза в конфликт с ареала на животните

Батка, на запад могат да си позволят и животинска полиция, и животински хотели, и животински фризьори и т.н. - ама при тях пенсионерите живеят достойно старините си :idea:
А у нас пенсионерите и сирачетата мизерстват, а ние сме тръгнали животински изгъзици да правим - по католици от папата дето се вика :kuku:
Ай сиктир и мечките, и кучетата и всички останали животни - дето хранодена им е по-скъп от този в някой старчески дом или дом за сираци! :ranting:

И аз имам животни и си ги обичам и се грижа за тях - ама примерно за некви помияри от хуманност да харчим повече пари отколкото за пенсионери и сираци - това е малоумнщина! :kuku:
Нека първо бъдем хуманни към дядовците и бабите ни, които са ни отгледали, и към сирачетата, които без да имат най-малка вина са лишени от родителска грижа - а след това към животните!
Който е на обратното мнение може да ходи на Рилските езера да разправя на тревичките колко лоши и зли по природа са човеците! :kuku:

що не пуснеш тема за баба си , дедо си и мизерията в бг , ами си пуснал тема за животните ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Юли 2011, 19:10

flame написа:
...
...

Аре кришна, братко! Бялото братство rulz! По-добре да си говорим с листата на дръвчетата (отколкото с гадните доминантни човеци) - те са по-мили и винаги ни разбират :

Гледам си цитирал колегата горе - ти ходиш ли на лов ? Би ли убил - сърна или елен :?:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 13 Юли 2011, 19:30

ylaine написа:С две думи мразя хората.. ограбвали са ме като малък.. стресът е голям :winky:

С много думи :censored: :ranting: :mhihi:

и с една снимка :evil: :P :mhihi:
Изображение

така и не познаха доста хора кво е това във фейса :lol: сигурно не е сложено ей така, щот иам спокоен сън ;)
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 13 Юли 2011, 20:02

То по тая логика кво излиза, караш си по Цариградско с 80, излиза ти насреща някоя заблудена овца, дето я мързи да използва подлеза, блъскаш я - в затвора. Караш с 80 изскача куче, котка и т.н. блъскаш я и пак в затвора. Караш си по магистралата със 120-130 в джама ти се разбива някоя птичка и пак в затвора. За мушичките и насекомите по принцип няма да говорим.
Ебем ти и законите и чудото, ебаси оляха се вече, ги еба в гладните лайнари прости.
После няма да има избягали от "местопрестъплението" ли...ха, ще избягам не ми и отатък ще мина :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 13 Юли 2011, 20:06

Темата верно все хваща грешна посока-лошото е,че много от хората писали по-горе,гласували против наказанието срещу животните,ЕДВА ЛИ НЕ СЕ ХВАЛЯТ ЧЕ ГИ УБИВАТ,едва ли не за удоволствие!?! :conf: Честно,големи сте,върха на веригата!
Защо не може да се разбере замисъла на темата?Всеки нормален индивид нападнат от каквото и да е животно ще се защити,аз ако видя някой да тормози животно ще му причиня същото,но ако мен ме нападне куче да речем,ест че ще се защитя!Идеята е,че ние носим 90% от вината за злобните улични кучета,ние сме ги направили такива,ТОЧНО ХОРАТА КОИТО ПО_ГОРЕ СЕ ХВАЛЯТ ЧЕ ТРЕПЕЛИ КОТКИ И КУЧЕТА ЗА УДОВОЛСТВИЕ правят кучета злобни!Така че,няма какво да се каже!Не ми прави добро впечатление,че хора-умни ерудирани тук от форума си мислят че човекът е най-върховото и е най-важен-ами НЕ Е ТАКА! Ако няма растения и животни-големите човеци,няма да ги има никога!
Па тези които си тормозят и убиват за удоволствие животни-ее,големи сте,като нямате гащи да се противопоставите на този който е над вас в нещо-изкарвате си го на животните!Комплекси е това,няма друго означение,давай върху животните,щот те по нисши-еми да ама колко качества имат които ние нямаме....
Как да е,темата ще си остане вечен спор,100%,хубаво е само да се проумее,че всяко нещо го има на земята,защото трябва да го има,няма ли го баланса ще се наруши,щом го има-трябва да го има,човекът е само част от тоя баланс и никой,ама никой човек няма капчица право да решава кое животно да умре и кое не!Ама никакво!А относно бездомните кучета-ами ние сме виновни че ги има ние,трябва да решим проблема ,ама не и да ги избивате или малтретирате,щото докато риташ уличния пес,той ще те хапе-природа се нарича това така че....абе нали сме разумните-да проумеем....
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 13 Юли 2011, 20:28

Ако убийството на животно е с цел забавление или просто ей така ,скимнало му на човека и бум ....аре ! Тогава твърдо за затвор + солидна глоба.
Крайно време е да започнем да се държим като европейци ,а не като неандерталци!.

В белите държави си има закони има си и специализирани служби и домове. И не само за стари и бездомни хора ами и за животинките. Ние сме тези от които зависи тяхната съдба ,но първо трябва да осъзнаем кои сме ,какво сме и защо сме тук!!!! А не само да консумираме до безкрай и да рушим! Ще дойде деня в който ще съжеляваме. Едва ли ще е нашето поколение ,но какво ще оставим на нашите деца????? :banghead:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 14 Юли 2011, 2:30

klintan66 написа:
Projektzwo написа:
klintan66 написа:
Projektzwo написа:
Lattri написа:Явно всеки чете между редовете и си прави заключения както си му изнася. Ключовите думи тук са две "Жестокост" и "Животно". Всяка една проява на жестокост към живо същество (освен насекомите) трябва да се наказва със затвор. Толкова ли е трудно да го разберете? Извъртате нещата както си искате само и само да не се окаже, че грешите.

ти пък кой си че толкова тържествено го заявяваш?
аз лично мразя котки и ги избивам системно, проблем? :winky:

Що, ти кой си?

никой, ама не пречи да убивам невинни животинки, нали чиче?

писах ти две думи ,на лс ...
.... деца, които бият и убиват животни са сексуално или физически малтретирани ... ти от кои си?

еми една леличка ме мъчеше като бях по-млад сексуално и за т'ва сега привечер седя на терасата и бройкам гълъбчета, котенца и други гнусотии с флоберката, плачейки... :kuku:

... леле разстроих се, отивам да пострелям още малко... :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 14 Юли 2011, 3:13

Що за тема...
ако бяха убили твоето животно едва ли щеше да пееш тази песен :ranting: :ranting: :ranting:
:)

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 14 Юли 2011, 7:22

След като във всички "бели" държави жестокоста над животни се наказва защо в Бг да е различно?
Или ще сме "като хората" само ,когато ни изнася? :banghead:
Познавам хора ,които за забавление си стрелят с въздушна пушка по животни ,което е извратено.
Затова примерно в Англия всеки парк гъмжи от животинки(в единия преброих над 100 катерици ,които бяха толкова свикнали с хората ,че взимаха храна от ръката) а тук рядко нещо да "мръдне".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата