...или защо понякога природозащитниците ме дразнят!
Модератор: Общи модератори
Re: ...или защо понякога природозащитниците ме дразнят!
Просто изпадам в потрес като чета коментарите на някои полуидиоти, какви изводи се правят не е истина.....(що можем да трепем прасета , а не можем кучета) Такива коментари подхождат на хлапетата от "Малък коментар" по БТВ.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе... не беше ли... че серийните убийци са убивали и мъчили животни в детството?
По темата... дет вика Радев... малко ми писна, кога я дъвкахме тая тема пак... С две думи, мразя улични кучета, нападали са ме, стресът е ужасен... Нататък ясно

По темата... дет вика Радев... малко ми писна, кога я дъвкахме тая тема пак... С две думи, мразя улични кучета, нападали са ме, стресът е ужасен... Нататък ясно

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз само да кажа,каква е точно темата,такава тема може да е само у нашата държава или географски район,на запад,където има мислене и закони са измислили нещата и ареала на човека не влиза в конфликт с ареала на животните,само тук може да си разхождаш домашният любимец и да не чистиш след него,както и да не е регистриран и заплатени всички такси,само тук можеш да го изхвърлиш на улицата след като поради некакви си собствени комплексарски причини си решил че не ти е нужен,само тук може да стреляш по животни,на запад,в щатите и в австралия и нова зеландия (понеже имам роднини там та знам) не може да си вземеш домашен любимец ако не отговаряш на някой изисквания,като квадратура на апартамента и възможността да го отглежда при условия близки до собствените му изисквания,там има дружества които могат да ти отнемат животинчето и да те съдят ако не си го гледал добре,както и в затвора да влезнеш,ония ден по дискавъри даваха за една дресирана мечка,по време на снимки ...ми на единия от участниците го захапа за врата и човека почина на път за болницата,да не мислите че нещо и направиха на мечката-нищо не и направиха,просто вече бяха супер внимателни с мечока,вече имаха едно на ум,в щатите има приюти за бездомни кучета и ако едно куче е супер агресивно,една година полагат усилия да го адаптират и чак ако след година грижи не успеят,чак тогава го преспиват...Ето това са те и ето тема от която личи ние какви сме-отрепки (разбира се някой само и за огромна радост те са малцинство...за сега),просто това ни е манталитета,да разрушим,да убием,да бутнем

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
С две думи мразя хората.. ограбвали са ме като малък.. стресът е голям 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

Преди малко се връщам от хасково и на отиване и на връщане гледам един човечец,добре облечен ходи пеша по пътя и влачи...кръст,верно,голям кръст и беше сложил едно колело в задния край,сигурен съм че и един колега с червено БМВ и стикер от събора 173 го видя,странна работа
п/п
Колегата си караше много спокойно и усложливо

Lattri написа:Има си съдба има си и карма.
...
Нека ни управляват животните. Поне те ще се отнасят хуманно към нас а не както една огромна част се отнася към тях.
...
Ловът е едно от най гнусните неща на света.
Аре кришна, братко! Бялото братство rulz! По-добре да си говорим с листата на дръвчетата (отколкото с гадните доминантни човеци) - те са по-мили и винаги ни разбират

Е.Димитров написа:Аз само да кажа,каква е точно темата,такава тема може да е само у нашата държава или географски район,на запад,където има мислене и закони са измислили нещата и ареала на човека не влиза в конфликт с ареала на животните
Батка, на запад могат да си позволят и животинска полиция, и животински хотели, и животински фризьори и т.н. - ама при тях пенсионерите живеят достойно старините си

А у нас пенсионерите и сирачетата мизерстват, а ние сме тръгнали животински изгъзици да правим - по католици от папата дето се вика

Ай сиктир и мечките, и кучетата и всички останали животни - дето хранодена им е по-скъп от този в някой старчески дом или дом за сираци!

И аз имам животни и си ги обичам и се грижа за тях - ама примерно за некви помияри от хуманност да харчим повече пари отколкото за пенсионери и сираци - това е малоумнщина!

Нека първо бъдем хуманни към дядовците и бабите ни, които са ни отгледали, и към сирачетата, които без да имат най-малка вина са лишени от родителска грижа - а след това към животните!
Който е на обратното мнение може да ходи на Рилските езера да разправя на тревичките колко лоши и зли по природа са човеците!

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
flame написа:Lattri написа:Има си съдба има си и карма.
...
Нека ни управляват животните. Поне те ще се отнасят хуманно към нас а не както една огромна част се отнася към тях.
...
Аре кришна, братко! Бялото братство rulz! По-добре да си говорим с листата на дръвчетата (отколкото с гадните доминантни човеци) - те са по-мили и винаги ни разбират![]()
![]()
![]()
![]()
Е.Димитров написа:Аз само да кажа,каква е точно темата,такава тема може да е само у нашата държава или географски район,на запад,където има мислене и закони са измислили нещата и ареала на човека не влиза в конфликт с ареала на животните
Батка, на запад могат да си позволят и животинска полиция, и животински хотели, и животински фризьори и т.н. - ама при тях пенсионерите живеят достойно старините си![]()
А у нас пенсионерите и сирачетата мизерстват, а ние сме тръгнали животински изгъзици да правим - по католици от папата дето се вика![]()
Ай сиктир и мечките, и кучетата и всички останали животни - дето хранодена им е по-скъп от този в някой старчески дом или дом за сираци!![]()
И аз имам животни и си ги обичам и се грижа за тях - ама примерно за некви помияри от хуманност да харчим повече пари отколкото за пенсионери и сираци - това е малоумнщина!![]()
Нека първо бъдем хуманни към дядовците и бабите ни, които са ни отгледали, и към сирачетата, които без да имат най-малка вина са лишени от родителска грижа - а след това към животните!
Който е на обратното мнение може да ходи на Рилските езера да разправя на тревичките колко лоши и зли по природа са човеците!
що не пуснеш тема за баба си , дедо си и мизерията в бг , ами си пуснал тема за животните ?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
flame написа:Lattri написа:Има си съдба има си и карма.
...
...
Аре кришна, братко! Бялото братство rulz! По-добре да си говорим с листата на дръвчетата (отколкото с гадните доминантни човеци) - те са по-мили и винаги ни разбират :
Гледам си цитирал колегата горе - ти ходиш ли на лов ? Би ли убил - сърна или елен

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
То по тая логика кво излиза, караш си по Цариградско с 80, излиза ти насреща някоя заблудена овца, дето я мързи да използва подлеза, блъскаш я - в затвора. Караш с 80 изскача куче, котка и т.н. блъскаш я и пак в затвора. Караш си по магистралата със 120-130 в джама ти се разбива някоя птичка и пак в затвора. За мушичките и насекомите по принцип няма да говорим.
Ебем ти и законите и чудото, ебаси оляха се вече, ги еба в гладните лайнари прости.
После няма да има избягали от "местопрестъплението" ли...ха, ще избягам не ми и отатък ще мина

Ебем ти и законите и чудото, ебаси оляха се вече, ги еба в гладните лайнари прости.
После няма да има избягали от "местопрестъплението" ли...ха, ще избягам не ми и отатък ще мина

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Темата верно все хваща грешна посока-лошото е,че много от хората писали по-горе,гласували против наказанието срещу животните,ЕДВА ЛИ НЕ СЕ ХВАЛЯТ ЧЕ ГИ УБИВАТ,едва ли не за удоволствие!?!
Честно,големи сте,върха на веригата!
Защо не може да се разбере замисъла на темата?Всеки нормален индивид нападнат от каквото и да е животно ще се защити,аз ако видя някой да тормози животно ще му причиня същото,но ако мен ме нападне куче да речем,ест че ще се защитя!Идеята е,че ние носим 90% от вината за злобните улични кучета,ние сме ги направили такива,ТОЧНО ХОРАТА КОИТО ПО_ГОРЕ СЕ ХВАЛЯТ ЧЕ ТРЕПЕЛИ КОТКИ И КУЧЕТА ЗА УДОВОЛСТВИЕ правят кучета злобни!Така че,няма какво да се каже!Не ми прави добро впечатление,че хора-умни ерудирани тук от форума си мислят че човекът е най-върховото и е най-важен-ами НЕ Е ТАКА! Ако няма растения и животни-големите човеци,няма да ги има никога!
Па тези които си тормозят и убиват за удоволствие животни-ее,големи сте,като нямате гащи да се противопоставите на този който е над вас в нещо-изкарвате си го на животните!Комплекси е това,няма друго означение,давай върху животните,щот те по нисши-еми да ама колко качества имат които ние нямаме....
Как да е,темата ще си остане вечен спор,100%,хубаво е само да се проумее,че всяко нещо го има на земята,защото трябва да го има,няма ли го баланса ще се наруши,щом го има-трябва да го има,човекът е само част от тоя баланс и никой,ама никой човек няма капчица право да решава кое животно да умре и кое не!Ама никакво!А относно бездомните кучета-ами ние сме виновни че ги има ние,трябва да решим проблема ,ама не и да ги избивате или малтретирате,щото докато риташ уличния пес,той ще те хапе-природа се нарича това така че....абе нали сме разумните-да проумеем....

Защо не може да се разбере замисъла на темата?Всеки нормален индивид нападнат от каквото и да е животно ще се защити,аз ако видя някой да тормози животно ще му причиня същото,но ако мен ме нападне куче да речем,ест че ще се защитя!Идеята е,че ние носим 90% от вината за злобните улични кучета,ние сме ги направили такива,ТОЧНО ХОРАТА КОИТО ПО_ГОРЕ СЕ ХВАЛЯТ ЧЕ ТРЕПЕЛИ КОТКИ И КУЧЕТА ЗА УДОВОЛСТВИЕ правят кучета злобни!Така че,няма какво да се каже!Не ми прави добро впечатление,че хора-умни ерудирани тук от форума си мислят че човекът е най-върховото и е най-важен-ами НЕ Е ТАКА! Ако няма растения и животни-големите човеци,няма да ги има никога!
Па тези които си тормозят и убиват за удоволствие животни-ее,големи сте,като нямате гащи да се противопоставите на този който е над вас в нещо-изкарвате си го на животните!Комплекси е това,няма друго означение,давай върху животните,щот те по нисши-еми да ама колко качества имат които ние нямаме....
Как да е,темата ще си остане вечен спор,100%,хубаво е само да се проумее,че всяко нещо го има на земята,защото трябва да го има,няма ли го баланса ще се наруши,щом го има-трябва да го има,човекът е само част от тоя баланс и никой,ама никой човек няма капчица право да решава кое животно да умре и кое не!Ама никакво!А относно бездомните кучета-ами ние сме виновни че ги има ние,трябва да решим проблема ,ама не и да ги избивате или малтретирате,щото докато риташ уличния пес,той ще те хапе-природа се нарича това така че....абе нали сме разумните-да проумеем....
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Ако убийството на животно е с цел забавление или просто ей така ,скимнало му на човека и бум ....аре ! Тогава твърдо за затвор + солидна глоба.
Крайно време е да започнем да се държим като европейци ,а не като неандерталци!.
В белите държави си има закони има си и специализирани служби и домове. И не само за стари и бездомни хора ами и за животинките. Ние сме тези от които зависи тяхната съдба ,но първо трябва да осъзнаем кои сме ,какво сме и защо сме тук!!!! А не само да консумираме до безкрай и да рушим! Ще дойде деня в който ще съжеляваме. Едва ли ще е нашето поколение ,но какво ще оставим на нашите деца?????
Крайно време е да започнем да се държим като европейци ,а не като неандерталци!.
В белите държави си има закони има си и специализирани служби и домове. И не само за стари и бездомни хора ами и за животинките. Ние сме тези от които зависи тяхната съдба ,но първо трябва да осъзнаем кои сме ,какво сме и защо сме тук!!!! А не само да консумираме до безкрай и да рушим! Ще дойде деня в който ще съжеляваме. Едва ли ще е нашето поколение ,но какво ще оставим на нашите деца?????

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
klintan66 написа:Projektzwo написа:klintan66 написа:Projektzwo написа:Lattri написа:Явно всеки чете между редовете и си прави заключения както си му изнася. Ключовите думи тук са две "Жестокост" и "Животно". Всяка една проява на жестокост към живо същество (освен насекомите) трябва да се наказва със затвор. Толкова ли е трудно да го разберете? Извъртате нещата както си искате само и само да не се окаже, че грешите.
ти пък кой си че толкова тържествено го заявяваш?
аз лично мразя котки и ги избивам системно, проблем?
Що, ти кой си?
никой, ама не пречи да убивам невинни животинки, нали чиче?
писах ти две думи ,на лс ...
.... деца, които бият и убиват животни са сексуално или физически малтретирани ... ти от кои си?
еми една леличка ме мъчеше като бях по-млад сексуално и за т'ва сега привечер седя на терасата и бройкам гълъбчета, котенца и други гнусотии с флоберката, плачейки...

... леле разстроих се, отивам да пострелям още малко...

- trance4life
- Потребител
-
Що за тема...
ако бяха убили твоето животно едва ли щеше да пееш тази песен

ако бяха убили твоето животно едва ли щеше да пееш тази песен

:)
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
След като във всички "бели" държави жестокоста над животни се наказва защо в Бг да е различно?
Или ще сме "като хората" само ,когато ни изнася?
Познавам хора ,които за забавление си стрелят с въздушна пушка по животни ,което е извратено.
Затова примерно в Англия всеки парк гъмжи от животинки(в единия преброих над 100 катерици ,които бяха толкова свикнали с хората ,че взимаха храна от ръката) а тук рядко нещо да "мръдне".
Или ще сме "като хората" само ,когато ни изнася?

Познавам хора ,които за забавление си стрелят с въздушна пушка по животни ,което е извратено.
Затова примерно в Англия всеки парк гъмжи от животинки(в единия преброих над 100 катерици ,които бяха толкова свикнали с хората ,че взимаха храна от ръката) а тук рядко нещо да "мръдне".