Искам да тренирам нещо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Искам да тренирам нещо...

Мнение от Ronka » 22 Юли 2011, 21:49

Greaddy написа:[
Муай-тай ама в залите не се мяркат много женски (за съжаление) :mhihi: ,по-скоро бих ти препоръчал айкидо,или киокушин карате. :yes:

Къде,колега,ако знаеш?

drago_pavlov написа:
Ожени се в Перник :mhihi: Всяка вечер ще има домашни тренировки :mhihi:

Сладур :mhihi:
Не обичам да бия перничани,мноо са жилави :mrgreen:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 22 Юли 2011, 23:19

Ronka написа:Сладур :mhihi:

:yammy:
:mhihi:

По темата :

Това е за теб
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 23 Юли 2011, 0:06

Is написа:
Ronka написа:Сладур :mhihi:

:yammy:
:mhihi:

По темата :

Това е за теб

:ok:

Ай билив ай кен флай :mrgreen:
ИзображениеIs...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 23 Юли 2011, 0:19

Само аз май не мога да разбера какви са тези смешници - за справка видеото... и има ли нещо бойно в този спорт.... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Юли 2011, 2:19

BorisBMW написа:Само аз май не мога да разбера какви са тези смешници - за справка видеото... и има ли нещо бойно в този спорт.... :mhihi:

Ако е за клипчето в сайта.... По едно време си помислих, че играят на настъпваничка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 23 Юли 2011, 9:11

TNT написа:
BorisBMW написа:Само аз май не мога да разбера какви са тези смешници - за справка видеото... и има ли нещо бойно в този спорт.... :mhihi:

Ако е за клипчето в сайта.... По едно време си помислих, че играят на настъпваничка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?v=Z8xxgFpK-NM не е лошо клипче, но да..по-скоро прилича на танц, съставен от удари ...
Явно натоварва цялото тяло и е красиво и лудо,но ...
ИзображениеIs...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: купе

Мнение от bawarec 73 » 23 Юли 2011, 9:34

Пробвай с карате-киокошин това е доста добьр боен спорт в който има и доста жени. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 24 Юли 2011, 21:16

Ако от толкова предложения не си си избрала, пробвай следното:
- отиваш на дискотека в Перник;
- тигров клин; обувките или същия десен или розови, задължително ток>12 см.; блуза с много дълбоко деклоте, прилепнала; обеци Ø150мм.; фон дьо тен 2±0.1 мм. - ако нямаш уреди за мерене се стремиш кожата ти да заприлича на Майкъл Джексън-овата; татуировка задължително, може и временна - препоръчително е да е името ти преплетено в някакви цветя;
- следващата стъпка е ключова ->
- започваш да се слагаш на всеки, който е с розова тениска, прическа "Жоро Бекъма", водомер на ръката и дънки по-прилепнали от клина ти;
- гаранция, че някоя кифла ще ти налети и ще "поспортувате" доволно... и така всяка вечер, когато ти се спортува :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 24 Юли 2011, 21:27

drago_pavlov написа:Ако от толкова предложения не си си избрала, пробвай следното:
- отиваш на дискотека в Перник;
- тигров клин; обувките или същия десен или розови, задължително ток>12 см.; блуза с много дълбоко деклоте, прилепнала; обеци Ø150мм.; фон дьо тен 2±0.1 мм. - ако нямаш уреди за мерене се стремиш кожата ти да заприлича на Майкъл Джексън-овата; татуировка задължително, може и временна - препоръчително е да е името ти преплетено в някакви цветя;
- следващата стъпка е ключова ->
- започваш да се слагаш на всеки, който е с розова тениска, прическа "Жоро Бекъма", водомер на ръката и дънки по-прилепнали от клина ти;
- гаранция, че някоя кифла ще ти налети и ще "поспортувате" доволно... и така всяка вечер, когато ти се спортува :yes:

Първото го мога и без аксесоарите .. :mhihi:
Кифлите са ми под нивото,можеш да си сигурен 8)
Искам да проуча още малко и ще избера, дон'т уъри :ok:

пс. Връщам се от 2ч30мин игра волейбол и съм нов човек.... :bowdown:

Засега сякаш се насочвам към кик-бокса, но ще видим, мисля да посетя няколко и други тренировки. Чакам и още предложения, не вярвам да няма и други бойни спортове..
Благодаря на засега отзовалите се :bchug:
ИзображениеIs...

Аватар
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 24 Юли 2011, 22:47

Ronka написа:..не вярвам да няма и други бойни спортове...

То за имането има, ама няма къде да ги практикуваш. Аз веднага се сещам за нинджитсу, ама не знам някой да го практикува в България. Пък и на теб само ти се тренира, доколкото разбирам нямаш намерение да взимаш колани и т.н., т.е. не е голяма философия толко да си избереш нещо.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 25 Юли 2011, 15:20

xpl0d написа:
Ronka написа:Аз веднага се сещам за нинджитсу, ама не знам някой да го практикува в България.

има, колега, в Люлин :) мога да ти дам координати, ако те занимава ... иначе първите 2 години няма никакво значение какво се тренира, трябва просто да се тренира :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Аватар

Мнение от xpl0d » 25 Юли 2011, 17:50

:mhihi: Цитирането кърти мивки :mhihi:

Не, аз не съм запален по нинджитсу, гледам съм разни филми специално за тва бойно изкуство как един дивак ги правеше смешни дузина кик-боксъри, ММА-ци, муай-тайци и т.н., но е едно от най-тежките за изучаване. Нищо лично, но ме съмнява тва в Люлин да е някакво реално нинджитсу.

За последното малко не съм съгласен. Какъв е смисълът да тренираш нещо две години и после да почнеш нещо друго? Ако искаш да смесваш най-добре още отначало ММА без да се занимаваш две години едно, две години друго.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 25 Юли 2011, 18:28

xpl0d написа::mhihi: Цитирането кърти мивки :mhihi:

Не, аз не съм запален по нинджитсу, гледам съм разни филми специално за тва бойно изкуство как един дивак ги правеше смешни дузина кик-боксъри, ММА-ци, муай-тайци и т.н., но е едно от най-тежките за изучаване. Нищо лично, но ме съмнява тва в Люлин да е някакво реално нинджитсу.

За последното малко не съм съгласен. Какъв е смисълът да тренираш нещо две години и после да почнеш нещо друго? Ако искаш да смесваш най-добре още отначало ММА без да се занимаваш две години едно, две години друго.

от бачкане цитирам и трия едно по едно - скриптове, защити, чудеса ...

понеже много филми се гледат и затова подобни изказвания цепят мрака :lol: на момчето там нинджуцуто му е толквоа истинско, колкото може да бъде в европа, излиза и в Германия и Хърватска, но когато някой очаква да прави смешни дузини кик-боксьори ... :mhihi: хайде да спрем с филмите, а :yes:

не говоря за смесване, а че първите 2 години се изгражда координация, навици за партниране и се оформя светоглед и конкретно търсене на конкретни решения за конкретни задачи - няма как в един контекст да се споменават капоейра, ММА, курс за самозащита, съботни тупалки в студентски и активен полов живот :winky:

така че първите две години няма значение какво се тренира, просто с някоио спортове се трупат ужасно много травми и се промиват главици ... имам в залата боксьор, айкидоки, вин-чунисти, полицаи, хора от НСо и имам идея какви ги говоря ;)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Аватар

Мнение от xpl0d » 25 Юли 2011, 20:29

_galio_ написа:
xpl0d написа::mhihi: Цитирането кърти мивки :mhihi:

от бачкане цитирам и трия едно по едно - скриптове, защити, чудеса ...

понеже много филми се гледат и затова подобни изказвания цепят мрака :lol: на момчето там нинджуцуто му е толквоа истинско, колкото може да бъде в европа, излиза и в Германия и Хърватска, но когато някой очаква да прави смешни дузини кик-боксьори ... :mhihi: хайде да спрем с филмите, а :yes:

не говоря за смесване, а че първите 2 години се изгражда координация, навици за партниране и се оформя светоглед и конкретно търсене на конкретни решения за конкретни задачи - няма как в един контекст да се споменават капоейра, ММА, курс за самозащита, съботни тупалки в студентски и активен полов живот :winky:

така че първите две години няма значение какво се тренира, просто с някоио спортове се трупат ужасно много травми и се промиват главици ... имам в залата боксьор, айкидоки, вин-чунисти, полицаи, хора от НСо и имам идея какви ги говоря ;)

Под филм нямах впредвид игрален а документален филм. На NG Science или Discovery беше ще излъжа не помня. Та там бяха извикали една дузина файтъри всеки изрод в категорията си и ги подложиха на различни тестове - най-силен удар с крак, най-силен удар с ръка, смъртоносни удари, издръжливост, координация и т.н. Та пича, който беше някакъв нинджитсу мастър ли там как се води не знам точно, в 90% от тестовете беше първи. Тва имах впредвид, че ги направи смешни, за филмите е ясно там и нормален офис брокер със скрити заложби помита сам 20 човека :mhihi:
А за двете години пак не съм съгласен. Сериозните си влизат в ритъм бързо, келеша квото и да го правиш на нищо не мож го научиш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Юли 2011, 21:27

Ама тва нинджитсу, за да го владееш до такова ниво, че да биеш кикбоксьори знаеш ли колко години трябват? А за тея години познай колко бой ще ядеш от кикбоксьорите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата