Искам да тренирам нещо...
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Искам да тренирам нещо...
Greaddy написа:[
Муай-тай ама в залите не се мяркат много женски (за съжаление),по-скоро бих ти препоръчал айкидо,или киокушин карате.
Къде,колега,ако знаеш?
drago_pavlov написа:
Ожени се в ПерникВсяка вечер ще има домашни тренировки
Сладур

Не обичам да бия перничани,мноо са жилави

Много като тебе вече плакаха ...
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Ronka
- русата мафия!
-
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Само аз май не мога да разбера какви са тези смешници - за справка видеото... и има ли нещо бойно в този спорт.... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
BorisBMW написа:Само аз май не мога да разбера какви са тези смешници - за справка видеото... и има ли нещо бойно в този спорт....
Ако е за клипчето в сайта.... По едно време си помислих, че играят на настъпваничка

- Ronka
- русата мафия!
-
TNT написа:BorisBMW написа:Само аз май не мога да разбера какви са тези смешници - за справка видеото... и има ли нещо бойно в този спорт....
Ако е за клипчето в сайта.... По едно време си помислих, че играят на настъпваничка![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Z8xxgFpK-NM не е лошо клипче, но да..по-скоро прилича на танц, съставен от удари ...
Явно натоварва цялото тяло и е красиво и лудо,но ...

- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
Пробвай с карате-киокошин това е доста добьр боен спорт в който има и доста жени. 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Ако от толкова предложения не си си избрала, пробвай следното:
- отиваш на дискотека в Перник;
- тигров клин; обувките или същия десен или розови, задължително ток>12 см.; блуза с много дълбоко деклоте, прилепнала; обеци Ø150мм.; фон дьо тен 2±0.1 мм. - ако нямаш уреди за мерене се стремиш кожата ти да заприлича на Майкъл Джексън-овата; татуировка задължително, може и временна - препоръчително е да е името ти преплетено в някакви цветя;
- следващата стъпка е ключова ->
- започваш да се слагаш на всеки, който е с розова тениска, прическа "Жоро Бекъма", водомер на ръката и дънки по-прилепнали от клина ти;
- гаранция, че някоя кифла ще ти налети и ще "поспортувате" доволно... и така всяка вечер, когато ти се спортува
- тигров клин; обувките или същия десен или розови, задължително ток>12 см.; блуза с много дълбоко деклоте, прилепнала; обеци Ø150мм.; фон дьо тен 2±0.1 мм. - ако нямаш уреди за мерене се стремиш кожата ти да заприлича на Майкъл Джексън-овата; татуировка задължително, може и временна - препоръчително е да е името ти преплетено в някакви цветя;
- започваш да се слагаш на всеки, който е с розова тениска, прическа "Жоро Бекъма", водомер на ръката и дънки по-прилепнали от клина ти;
- гаранция, че някоя кифла ще ти налети и ще "поспортувате" доволно... и така всяка вечер, когато ти се спортува

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Ronka
- русата мафия!
-
drago_pavlov написа:Ако от толкова предложения не си си избрала, пробвай следното:
Първото го мога и без аксесоарите ..

Кифлите са ми под нивото,можеш да си сигурен

Искам да проуча още малко и ще избера, дон'т уъри

пс. Връщам се от 2ч30мин игра волейбол и съм нов човек....

Засега сякаш се насочвам към кик-бокса, но ще видим, мисля да посетя няколко и други тренировки. Чакам и още предложения, не вярвам да няма и други бойни спортове..
Благодаря на засега отзовалите се

- xpl0d
-
-
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ronka написа:..не вярвам да няма и други бойни спортове...
То за имането има, ама няма къде да ги практикуваш. Аз веднага се сещам за нинджитсу, ама не знам някой да го практикува в България. Пък и на теб само ти се тренира, доколкото разбирам нямаш намерение да взимаш колани и т.н., т.е. не е голяма философия толко да си избереш нещо.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
xpl0d написа:Ronka написа:Аз веднага се сещам за нинджитсу, ама не знам някой да го практикува в България.
има, колега, в Люлин

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- xpl0d
-
-

Не, аз не съм запален по нинджитсу, гледам съм разни филми специално за тва бойно изкуство как един дивак ги правеше смешни дузина кик-боксъри, ММА-ци, муай-тайци и т.н., но е едно от най-тежките за изучаване. Нищо лично, но ме съмнява тва в Люлин да е някакво реално нинджитсу.
За последното малко не съм съгласен. Какъв е смисълът да тренираш нещо две години и после да почнеш нещо друго? Ако искаш да смесваш най-добре още отначало ММА без да се занимаваш две години едно, две години друго.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
xpl0d написа::mhihi: Цитирането кърти мивки![]()
Не, аз не съм запален по нинджитсу, гледам съм разни филми специално за тва бойно изкуство как един дивак ги правеше смешни дузина кик-боксъри, ММА-ци, муай-тайци и т.н., но е едно от най-тежките за изучаване. Нищо лично, но ме съмнява тва в Люлин да е някакво реално нинджитсу.
За последното малко не съм съгласен. Какъв е смисълът да тренираш нещо две години и после да почнеш нещо друго? Ако искаш да смесваш най-добре още отначало ММА без да се занимаваш две години едно, две години друго.
от бачкане цитирам и трия едно по едно - скриптове, защити, чудеса ...
понеже много филми се гледат и затова подобни изказвания цепят мрака

не говоря за смесване, а че първите 2 години се изгражда координация, навици за партниране и се оформя светоглед и конкретно търсене на конкретни решения за конкретни задачи - няма как в един контекст да се споменават капоейра, ММА, курс за самозащита, съботни тупалки в студентски и активен полов живот

така че първите две години няма значение какво се тренира, просто с някоио спортове се трупат ужасно много травми и се промиват главици ... имам в залата боксьор, айкидоки, вин-чунисти, полицаи, хора от НСо и имам идея какви ги говоря

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- xpl0d
-
-
_galio_ написа:xpl0d написа::mhihi: Цитирането кърти мивки![]()
от бачкане цитирам и трия едно по едно - скриптове, защити, чудеса ...
понеже много филми се гледат и затова подобни изказвания цепят мракана момчето там нинджуцуто му е толквоа истинско, колкото може да бъде в европа, излиза и в Германия и Хърватска, но когато някой очаква да прави смешни дузини кик-боксьори ...
хайде да спрем с филмите, а
![]()
не говоря за смесване, а че първите 2 години се изгражда координация, навици за партниране и се оформя светоглед и конкретно търсене на конкретни решения за конкретни задачи - няма как в един контекст да се споменават капоейра, ММА, курс за самозащита, съботни тупалки в студентски и активен полов живот![]()
така че първите две години няма значение какво се тренира, просто с някоио спортове се трупат ужасно много травми и се промиват главици ... имам в залата боксьор, айкидоки, вин-чунисти, полицаи, хора от НСо и имам идея какви ги говоря
Под филм нямах впредвид игрален а документален филм. На NG Science или Discovery беше ще излъжа не помня. Та там бяха извикали една дузина файтъри всеки изрод в категорията си и ги подложиха на различни тестове - най-силен удар с крак, най-силен удар с ръка, смъртоносни удари, издръжливост, координация и т.н. Та пича, който беше някакъв нинджитсу мастър ли там как се води не знам точно, в 90% от тестовете беше първи. Тва имах впредвид, че ги направи смешни, за филмите е ясно там и нормален офис брокер със скрити заложби помита сам 20 човека

А за двете години пак не съм съгласен. Сериозните си влизат в ритъм бързо, келеша квото и да го правиш на нищо не мож го научиш.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ама тва нинджитсу, за да го владееш до такова ниво, че да биеш кикбоксьори знаеш ли колко години трябват? А за тея години познай колко бой ще ядеш от кикбоксьорите

66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5