Blackberry?
Модератор: Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Blackberry?
alx написа:
а нокия... последния хубав телефон дето направиха беше 8890. това беше преди 100 години.
Aз от 3год търся читава 8910i-тка ...
Блекберите са ми малко простовати,ама като няма избор...всичко служебно е хубаво

Много като тебе вече плакаха ...
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
При BB има две задължителни неща.
Първо ако не ползваш BB пакета, просто няма смисъл да го взимаш(телефона).
Второ модела задължително е Bolt от 9700 нагоре. Всичко останало е компромис.
Спазиш ли тези две неща ще бъдеш много доволен. Телефона е чудесен, много удобен за и-мейлинг.
Както и много удобед ББ месинджър. Аз дълги години бях заклет фен на Нокиа, но сега съм много доволен от BB.
Пс. Единствения недостатък за мен са 15те лева на месец ББ пакет(включващ 100мб. трафик, при М тел)
Успех в избора!
Първо ако не ползваш BB пакета, просто няма смисъл да го взимаш(телефона).
Второ модела задължително е Bolt от 9700 нагоре. Всичко останало е компромис.
Спазиш ли тези две неща ще бъдеш много доволен. Телефона е чудесен, много удобен за и-мейлинг.
Както и много удобед ББ месинджър. Аз дълги години бях заклет фен на Нокиа, но сега съм много доволен от BB.

Пс. Единствения недостатък за мен са 15те лева на месец ББ пакет(включващ 100мб. трафик, при М тел)
Успех в избора!
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Аз пък пак ще напиша: за мен ЕДИНСТВЕНИЯ недостатък е шльоковицата!
И не ми е ясно защо не пускат кирилица, като руския пазар е доста добър за ББ...
И не ми е ясно защо не пускат кирилица, като руския пазар е доста добър за ББ...

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Т'ва как се пише Blackberry или BUGberry ? 

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Към автора:
-ако искаш да имаш телефон на който да разчиташ всеки ден безотказно Blackberry е твоя телефон - стабилна работа на ОС(почти не забива), издръжлива батерия като се има в предвид функциите, които поддържа и като свикнеш на начина му на работа за друга марка няма да искаш и да чуеш.
-Ако искаш да имаш телефон играчка вземи си iPhone HTC или каквото прецениш, но имай в предвид че ако е тъчскриин ще трябва да си ходиш със зарядното на всякъде или поне да имаш една резервна заредена батерия ( последното при ябълката не съществува като вариан
)
Всеки ден имам допир с всички марки, които се предлагат на пазара и съм с 2 ръце ЗА Blackkberry ако ти трябва телефон, с който да работиш.
-ако искаш да имаш телефон на който да разчиташ всеки ден безотказно Blackberry е твоя телефон - стабилна работа на ОС(почти не забива), издръжлива батерия като се има в предвид функциите, които поддържа и като свикнеш на начина му на работа за друга марка няма да искаш и да чуеш.
-Ако искаш да имаш телефон играчка вземи си iPhone HTC или каквото прецениш, но имай в предвид че ако е тъчскриин ще трябва да си ходиш със зарядното на всякъде или поне да имаш една резервна заредена батерия ( последното при ябълката не съществува като вариан

Всеки ден имам допир с всички марки, които се предлагат на пазара и съм с 2 ръце ЗА Blackkberry ако ти трябва телефон, с който да работиш.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
А стига ревахте де... гейфон, гейпад, гейпод... ебаси приложенията, ебаси чудото... Приложенията са за ученички и безработни
На мен ББ (не Бойко Борисов
) ми върши перфектна работа за мейли и разговори, а и както казаха преди мен е отвратително здрав телефон. Моя е изпускан до безкрайност и му няма нищо 

На мен ББ (не Бойко Борисов

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
като ви чета мненията излиза, че ББ е ЕДИНСТВЕНИЯТ свестен бизнес телефон за удобна работа с мейли и т.н.... обаче нещо ми се губи половината ефективност при липса на кирилица (ако наистина я няма) и трябва да пишеш на шльокавица само- интересно как ще отговориш на важен мейл от българска фирма
прати ми на мен мейл на латиница- ще ти приема извинението и оправданието, че пишеш от ББ 1 път, втори такъв мейл ми говори за липса на уважение и нещата отиват в лоша посока...
кажете ми какво толкова НЕ може да бъде свършено от всеки друг смартфон (дори и да е с допълнителна програма) което прави ББ уникален бизнес модел

кажете ми какво толкова НЕ може да бъде свършено от всеки друг смартфон (дори и да е с допълнителна програма) което прави ББ уникален бизнес модел

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
ms написа:като ви чета мненията излиза, че ББ е ЕДИНСТВЕНИЯТ свестен бизнес телефон за удобна работа с мейли и т.н.... обаче нещо ми се губи половината ефективност при липса на кирилица (ако наистина я няма) и трябва да пишеш на шльокавица само- интересно как ще отговориш на важен мейл от българска фирмапрати ми на мен мейл на латиница- ще ти приема извинението и оправданието, че пишеш от ББ 1 път, втори такъв мейл ми говори за липса на уважение и нещата отиват в лоша посока...
Никой не казва, че е уникален - фирмата се е набутала да ги купи, ползваме ги, просто са уникално здрави. За кирилицата - няма я, поне на нашите

П.П.: Ако ни купят служебни гейфони и тях ще ползваме, колкото и да са ми противни

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ddddk
- ентусиаст
-
ms написа:кажете ми какво толкова НЕ може да бъде свършено от всеки друг смартфон
Няма такова

Както писах и по-горе навремето е бил чудо на чудесата, но днес вече е просто смартфон, чийто трансфер на данни минава задължително през сървърите в Канада

Аз лично, ако живеех и работех зад океана, задължително щях да ползвам ББ, но за България не е толкова удобен

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
drago_pavlov написа:Никой не казва, че е уникален - фирмата се е набутала да ги купи, ползваме ги, просто са уникално здрави. За кирилицата - няма я, поне на нашитеАма си имаме лаптопи и таблети за важните мейли
ББ мейлите са по-скоро за вътрена комуникация, когато не си си на бюрото няколко часа, а трябва да отговориш веднага - поне при нас е така. Никой не пише на клиентите на маймуница
![]()
П.П.: Ако ни купят служебни гейфони и тях ще ползваме, колкото и да са ми противни
е тогава к'ва е ползата от ББ- нали идеята му е да си носиш офиса в джоба и да си вършиш ВСИЧКО все едно си там

вие ще ползвате к'вото ви дадат- това е ясно, но ми се губят предимствата от телефона

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
ms написа:drago_pavlov написа:Никой не казва, че е уникален - фирмата се е набутала да ги купи, ползваме ги, просто са уникално здрави. За кирилицата - няма я, поне на нашитеАма си имаме лаптопи и таблети за важните мейли
ББ мейлите са по-скоро за вътрена комуникация, когато не си си на бюрото няколко часа, а трябва да отговориш веднага - поне при нас е така. Никой не пише на клиентите на маймуница
![]()
е тогава к'ва е ползата от ББ- нали идеята му е да си носиш офиса в джоба и да си вършиш ВСИЧКО все едно си тамЗа вътрешна комуникация да ползваш тел. за една бала кинти, а да поддържаш връзка с клиентите през нетбук/таблет (щото тел. ти няма кирилица) за още една бала пари е смешно просто и не мога да им хвана идеите на такива врътки... има сигурно стотици модели смартфони дето ще ти свършат същата работа като ББ с бонус наличието на кирилица, и то на цена около и под тази на ББ-то, а ако сметнем и гадните ББ планове положението става отвратително...
вие ще ползвате к'вото ви дадат- това е ясно, но ми се губят предимствата от телефона
Тая идея да си носиш офиса в джоба ми се вижда малко смешна... Моя "офис" е на сървърите на фирмата - не съм сигурен че има телефон, от който мога да си вляза в сървъра, да си отварям чертежите на Autocad, 3D моделите... Без лаптоп не става

А пък балата с кинтите за телефоните не я давам аз, така че ми е все тая, ако ще и за 5 бона телефон да ми дадат

- ddddk
- ентусиаст
-
drago_pavlov написа:... не съм сигурен че има телефон, от който мога да си вляза в сървъра, да си отварям чертежите на Autocad, 3D моделите...
https://www.autocadws.com/

И е фрии
И е за всички операционни системи с тъч смартфони
Демек тръгва и на Нокиа с тъч дисплей и на ББ с тъч дисплей
А, кАжи на шефа ти сега да ти купува тъч смартфон

И да почерпиш

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Ебаси... Сега намери и такава да отваря 3D моделите на Unigraphics NX и веднага отивам при висшия мениджмънт 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Недей.
Не знам хубави ли са или не, но това означава да си на 100% разположение на фирмата/шефовете, заради мейлите.
Няма извън офиса съм бил, по летищата съм бил, на път съм бил .....
а ако шефа/шефовете са в региони с голяма часова разлика от нашата..... няма ден и нощ...
Не знам хубави ли са или не, но това означава да си на 100% разположение на фирмата/шефовете, заради мейлите.
Няма извън офиса съм бил, по летищата съм бил, на път съм бил .....
а ако шефа/шефовете са в региони с голяма часова разлика от нашата..... няма ден и нощ...