Blackberry?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Blackberry?

Мнение от Ronka » 25 Юли 2011, 19:19

alx написа:

а нокия... последния хубав телефон дето направиха беше 8890. това беше преди 100 години.

Aз от 3год търся читава 8910i-тка ...
Блекберите са ми малко простовати,ама като няма избор...всичко служебно е хубаво :smoke:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 25 Юли 2011, 21:25

При BB има две задължителни неща.
Първо ако не ползваш BB пакета, просто няма смисъл да го взимаш(телефона).
Второ модела задължително е Bolt от 9700 нагоре. Всичко останало е компромис.

Спазиш ли тези две неща ще бъдеш много доволен. Телефона е чудесен, много удобен за и-мейлинг.
Както и много удобед ББ месинджър. Аз дълги години бях заклет фен на Нокиа, но сега съм много доволен от BB. :yes:

Пс. Единствения недостатък за мен са 15те лева на месец ББ пакет(включващ 100мб. трафик, при М тел)

Успех в избора!

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 25 Юли 2011, 21:38

Аз пък пак ще напиша: за мен ЕДИНСТВЕНИЯ недостатък е шльоковицата!
И не ми е ясно защо не пускат кирилица, като руския пазар е доста добър за ББ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 25 Юли 2011, 23:53

кажи на шефа да ти купи HTC и забравяй за вс др

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 25 Юли 2011, 23:59

Т'ва как се пише Blackberry или BUGberry ? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 26 Юли 2011, 7:17

Към автора:
-ако искаш да имаш телефон на който да разчиташ всеки ден безотказно Blackberry е твоя телефон - стабилна работа на ОС(почти не забива), издръжлива батерия като се има в предвид функциите, които поддържа и като свикнеш на начина му на работа за друга марка няма да искаш и да чуеш.
-Ако искаш да имаш телефон играчка вземи си iPhone HTC или каквото прецениш, но имай в предвид че ако е тъчскриин ще трябва да си ходиш със зарядното на всякъде или поне да имаш една резервна заредена батерия ( последното при ябълката не съществува като вариан :mhihi: )

Всеки ден имам допир с всички марки, които се предлагат на пазара и съм с 2 ръце ЗА Blackkberry ако ти трябва телефон, с който да работиш.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Юли 2011, 7:53

А стига ревахте де... гейфон, гейпад, гейпод... ебаси приложенията, ебаси чудото... Приложенията са за ученички и безработни :mhihi:
На мен ББ (не Бойко Борисов :mhihi: ) ми върши перфектна работа за мейли и разговори, а и както казаха преди мен е отвратително здрав телефон. Моя е изпускан до безкрайност и му няма нищо :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Юли 2011, 8:09

като ви чета мненията излиза, че ББ е ЕДИНСТВЕНИЯТ свестен бизнес телефон за удобна работа с мейли и т.н.... обаче нещо ми се губи половината ефективност при липса на кирилица (ако наистина я няма) и трябва да пишеш на шльокавица само- интересно как ще отговориш на важен мейл от българска фирма :?: прати ми на мен мейл на латиница- ще ти приема извинението и оправданието, че пишеш от ББ 1 път, втори такъв мейл ми говори за липса на уважение и нещата отиват в лоша посока...
кажете ми какво толкова НЕ може да бъде свършено от всеки друг смартфон (дори и да е с допълнителна програма) което прави ББ уникален бизнес модел :?:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 26 Юли 2011, 9:14

ms написа:като ви чета мненията излиза, че ББ е ЕДИНСТВЕНИЯТ свестен бизнес телефон за удобна работа с мейли и т.н.... обаче нещо ми се губи половината ефективност при липса на кирилица (ако наистина я няма) и трябва да пишеш на шльокавица само- интересно как ще отговориш на важен мейл от българска фирма :?: прати ми на мен мейл на латиница- ще ти приема извинението и оправданието, че пишеш от ББ 1 път, втори такъв мейл ми говори за липса на уважение и нещата отиват в лоша посока...
кажете ми какво толкова НЕ може да бъде свършено от всеки друг смартфон (дори и да е с допълнителна програма) което прави ББ уникален бизнес модел :?:

Никой не казва, че е уникален - фирмата се е набутала да ги купи, ползваме ги, просто са уникално здрави. За кирилицата - няма я, поне на нашите :mhihi: Ама си имаме лаптопи и таблети за важните мейли 8) ББ мейлите са по-скоро за вътрена комуникация, когато не си си на бюрото няколко часа, а трябва да отговориш веднага - поне при нас е така. Никой не пише на клиентите на маймуница :mhihi:

П.П.: Ако ни купят служебни гейфони и тях ще ползваме, колкото и да са ми противни :winky:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ddddk » 26 Юли 2011, 9:19

ms написа:кажете ми какво толкова НЕ може да бъде свършено от всеки друг смартфон

Няма такова ;)

Както писах и по-горе навремето е бил чудо на чудесата, но днес вече е просто смартфон, чийто трансфер на данни минава задължително през сървърите в Канада :mhihi:

Аз лично, ако живеех и работех зад океана, задължително щях да ползвам ББ, но за България не е толкова удобен :roll:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Юли 2011, 10:06

drago_pavlov написа:Никой не казва, че е уникален - фирмата се е набутала да ги купи, ползваме ги, просто са уникално здрави. За кирилицата - няма я, поне на нашите :mhihi: Ама си имаме лаптопи и таблети за важните мейли 8) ББ мейлите са по-скоро за вътрена комуникация, когато не си си на бюрото няколко часа, а трябва да отговориш веднага - поне при нас е така. Никой не пише на клиентите на маймуница :mhihi:

П.П.: Ако ни купят служебни гейфони и тях ще ползваме, колкото и да са ми противни :winky:

е тогава к'ва е ползата от ББ- нали идеята му е да си носиш офиса в джоба и да си вършиш ВСИЧКО все едно си там :?: За вътрешна комуникация да ползваш тел. за една бала кинти, а да поддържаш връзка с клиентите през нетбук/таблет (щото тел. ти няма кирилица) за още една бала пари е смешно просто и не мога да им хвана идеите на такива врътки... има сигурно стотици модели смартфони дето ще ти свършат същата работа като ББ с бонус наличието на кирилица, и то на цена около и под тази на ББ-то, а ако сметнем и гадните ББ планове положението става отвратително...
вие ще ползвате к'вото ви дадат- това е ясно, но ми се губят предимствата от телефона :dunno:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 26 Юли 2011, 12:57

ms написа:
drago_pavlov написа:Никой не казва, че е уникален - фирмата се е набутала да ги купи, ползваме ги, просто са уникално здрави. За кирилицата - няма я, поне на нашите :mhihi: Ама си имаме лаптопи и таблети за важните мейли 8) ББ мейлите са по-скоро за вътрена комуникация, когато не си си на бюрото няколко часа, а трябва да отговориш веднага - поне при нас е така. Никой не пише на клиентите на маймуница :mhihi:

е тогава к'ва е ползата от ББ- нали идеята му е да си носиш офиса в джоба и да си вършиш ВСИЧКО все едно си там :?: За вътрешна комуникация да ползваш тел. за една бала кинти, а да поддържаш връзка с клиентите през нетбук/таблет (щото тел. ти няма кирилица) за още една бала пари е смешно просто и не мога да им хвана идеите на такива врътки... има сигурно стотици модели смартфони дето ще ти свършат същата работа като ББ с бонус наличието на кирилица, и то на цена около и под тази на ББ-то, а ако сметнем и гадните ББ планове положението става отвратително...
вие ще ползвате к'вото ви дадат- това е ясно, но ми се губят предимствата от телефона :dunno:

Тая идея да си носиш офиса в джоба ми се вижда малко смешна... Моя "офис" е на сървърите на фирмата - не съм сигурен че има телефон, от който мога да си вляза в сървъра, да си отварям чертежите на Autocad, 3D моделите... Без лаптоп не става :winky:

А пък балата с кинтите за телефоните не я давам аз, така че ми е все тая, ако ще и за 5 бона телефон да ми дадат :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ddddk » 26 Юли 2011, 13:15

drago_pavlov написа:... не съм сигурен че има телефон, от който мога да си вляза в сървъра, да си отварям чертежите на Autocad, 3D моделите...

https://www.autocadws.com/

:ok:

И е фрии
И е за всички операционни системи с тъч смартфони
Демек тръгва и на Нокиа с тъч дисплей и на ББ с тъч дисплей

А, кАжи на шефа ти сега да ти купува тъч смартфон :smoke:
И да почерпиш :smoke:
:mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 26 Юли 2011, 13:43

Ебаси... Сега намери и такава да отваря 3D моделите на Unigraphics NX и веднага отивам при висшия мениджмънт :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 26 Юли 2011, 19:47

Недей.
Не знам хубави ли са или не, но това означава да си на 100% разположение на фирмата/шефовете, заради мейлите.

Няма извън офиса съм бил, по летищата съм бил, на път съм бил .....

а ако шефа/шефовете са в региони с голяма часова разлика от нашата..... няма ден и нощ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата