рехабилитация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

рехабилитация

Мнение от acer » 11 Авг 2011, 19:06

не мога да намера добър рехабилитатор в пловдив, някви препоръки за добър специалист? този при който бях след артоскопията ми каза, че нищо ми няма и нямал съм смисъл да ходя.............. послушах го и 5 месеца по-късно преди няколко дена почна да ми се усилва болката и сега в сезона на дините съм с патерици, пак :lol: дори ако е някъв, който се занимава със спортисти още по-добре, не съм футболистче, но цъкам доста на аматьорско ниво футбол и теинс
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Re: рехабилитация

Мнение от Zapa » 12 Авг 2011, 10:53

вуйна ми е физиотерапевт и рехабилитатор и има кабинет в Пловдив срещу хотел Санкт Петербург се пада горе долу. Много е добра смея да кажа :yes: Ако имаш интерес ти пускам координати на лично :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 12 Авг 2011, 13:31

ми мен вече ме насочиха в пълмед, ама прати ми на лични кординати да имам, ако нещо не съм доволен там ще ида при нея :)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 15 Авг 2011, 11:54

моля ви дайте кординати на някой добър физиотерапевт!! тази в пълмед е много тъпа, вика ми, ти никога повече няма да тичаш! от предишната операция преди 2,5г, имам навъртяни четерицифрена бройка км. изобщо не ме излуша, кво ми, цялото й поведение на "специалиста" не бяха присъщни за доктор, а на лелка метеща по гарите

Назад към Извън Темата