рехабилитация
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
рехабилитация
не мога да намера добър рехабилитатор в пловдив, някви препоръки за добър специалист? този при който бях след артоскопията ми каза, че нищо ми няма и нямал съм смисъл да ходя.............. послушах го и 5 месеца по-късно преди няколко дена почна да ми се усилва болката и сега в сезона на дините съм с патерици, пак
дори ако е някъв, който се занимава със спортисти още по-добре, не съм футболистче, но цъкам доста на аматьорско ниво футбол и теинс

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: рехабилитация
вуйна ми е физиотерапевт и рехабилитатор и има кабинет в Пловдив срещу хотел Санкт Петербург се пада горе долу. Много е добра смея да кажа
Ако имаш интерес ти пускам координати на лично 

ми мен вече ме насочиха в пълмед, ама прати ми на лични кординати да имам, ако нещо не съм доволен там ще ида при нея 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
моля ви дайте кординати на някой добър физиотерапевт!! тази в пълмед е много тъпа, вика ми, ти никога повече няма да тичаш! от предишната операция преди 2,5г, имам навъртяни четерицифрена бройка км. изобщо не ме излуша, кво ми, цялото й поведение на "специалиста" не бяха присъщни за доктор, а на лелка метеща по гарите
4 мнения
• Страница 1 от 1